Kapitel 13

744 19 10
                                    




---------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

-----------------------------------

Da Alex var løbet ud af døren, vendte jeg mig og gik hen til Y/N. "Jimin undskyld jeg ikke fortalte dig om Alex." Sagde Y/N trist. "Jeg kunne ikke tillade mig at være sur på hende, over at hun ikke fortalt mig, at hende og Alex havdet været kærester, når jeg heller ikke selv havde fortalt hende min hemmelighed." tænkte jeg. "Jimin?." Sagde Y/N. "Det okay Y/N." Sagde jeg. "Mener du det?." Sagde hun. "Ja." Sagde jeg, og nikkede hun smillede og gav mig et kram.

Der efter spurgte jeg. "Hør Y/N det er helt okay hvis du ikke har lyst, men jeg tænkte om du ville med på den date vi skulle på?." Hun begyndte langsomt at smile. "Det vil jeg gerne Jimin." Sagde hun.

------------------------------------------------------------------------------------

Y/N synsvinkel

----------------------------

"Det vil jeg gerne Jimin." Sagde jeg, med et smil, og jeg kunne se på Jimin at han var glad for mit svar.

Efter det tog jeg min taske, og min jakke, også satte vi os ind i Jimin bil og kørte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter det tog jeg min taske, og min jakke, også satte vi os ind i Jimin bil og kørte. "Hvor skal vi hen?." Spurgte jeg. "Det er en overraskelse." Sagde han, med et sødt smil, efter vi havde kørt i noget tid, stoppede han bilen udenfor en bygning. "Så er vi her." Sagde Jimin og stig ud af bilen, og gik over og åbnede døren for mig. "Tak." Sagde jeg, og stig ud af bilen. "Mathilde fortalte mig at du var glad for at synge, så nu skal vi ind og synge karaoke." Sagde Jimin og tog min hånd. "Virkelig." Sagde jeg glad. "Ja så det håber jeg du er med på." Sagde Jimin. "Det kan du tro." Sagde jeg, mens vi gik der ind.

Vi kom ind til et stort sted, med cafe, lys og en masse rum, man kunne synge karaoke i, Jimin åbnede en af dørene til et af rummene. Der var en skærm og nogen mikrofoner. "Hvad skal vi synge?." Spurgte jeg. "Mmmm...jeg har en." Sagde han, og begyndte at taste den ind på en computer, da han havde fundet den, kiggede han lidt på skærmen. "Jimin er du okay?." Spurgte jeg, han sukkede. "Jeg har det fint." Sagde han, og klikkede på den, så den kom op på skærmmen.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now