Kapitel 12

739 24 16
                                    




Næste morgen

Vågner jeg af Mathildes vækkeur, jeg sukker og vender mig for at slukke det, og ser svagt at klokken er 9:00

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vågner jeg af Mathildes vækkeur, jeg sukker og vender mig for at slukke det, og ser svagt at klokken er 9:00. "3 timer til jeg skal på date med Jimin." Tænker jeg, og rejser mig op fra sengen, og går ud i køkkenet.

Jeg begynder at lave kaffe for at blive lidt frisk, men da jeg skal til at hente mælken fra køleskabet, ser jeg et stykke papir der ligger på køkkenbordet. "Hvad er det." Siger jeg til mig selv, og begynder at læse det. "Godmorgen Y/N jeg er taget på arbejde, men håber du har sovet godt, undskyld det med vækkeuret, men du skulle jo nøddig komme forsent til din date med Jimin. Så jeg satte det til klokken 9:00, så du kunne gøre dig ordentlig klar, og da du ikke har noget tøj, kan du bare låne noget af mig, håber du får en rigtig god date med Jimin, vi ses når jeg kommer hjem - Mathilde." "Du den bedste tak Mathilde." Sagde jeg med et smil, og fortsatte med at lave kaffe.

Efter jeg havde drak min kaffe, og taget noget morgenmad, gik jeg ud og tog et bad, efter tørrede jeg mit hår, og satte det i en hestehale, tog et håndklæde omkring mig, og gik ind i soveværelset, åbnede Mathildes skab hvor jeg stod i lidt tid, og tænkte over hvad jeg skulle have på, men efter lidt tid fandt jeg et sødt sæt tøj.

Da jeg havde taget det på, kiggede jeg på klokken 11:30

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg havde taget det på, kiggede jeg på klokken 11:30. "Stadig noget tid endnu." Sagde jeg til mig selv, og gik ind i stuen og satte mig i sofaen med min mobil, og ventede på at Jimin skulle komme og hente mig.

Men pludselig efter nogen tid, ringede det på døren, jeg tændte min mobil og så på klokken. "Der var stadig 25 minutter til at Jimin skulle hente mig." tænkte jeg, men jeg rejse mig fra sofaen, og gik hen til hoveddøren. "Er det dig Jimin." Spurgte jeg, men der kom ikke noget svar, jeg tog fat i håndtaget og åbnede døren.

Jeg gik i chok. "Alex." Sagde jeg forskrækket. "Hej Y/N....må jeg kommer ind." Spurgte han, og trådte frem. Jeg sagde ikke noget smækkede bare døren, men han havde nået at sætte hans fod i klemme i døren, så jeg ikke kunne lukke den. "Kom nu Y/N åben nu den skide dør, vi ved begge to godt hvem der er stærkest af os to." Råbte han, mens han prøvede at åben døren. "Jeg er ligeglad Alex du komme ikke ind." Råbte jeg, mens jeg prøvede lukke døren. Men han var stærkere end mig.

Og da døren gik op, skyndte jeg mig at træde nogen skridt tilbage. "Haha...har du savnet mig Y/N." Grinte han, og trådte ind i huset. "Alex gå jeg mener det." Sagde jeg, og begyndte at bevæge mig ind i stuen, og hen i den ene side i sofaen. "Gå jeg er jo lige kommet Y/N." Sagde han, og stilte sig i den anden ene af sofaen, så vi stod overfor hinanden. Han begyndte at kigge op og ned på mig. "Skal du nogen steder hen." Spurgte han, jeg kiggede ned af mig selv, men pludselig begyndte Alex at klappe i sine hænder. "Haha neeej skal man på date med Jimin." Spurgte han nedladene.

Jeg kiggede undrende på ham. "Hvor ved du det fra." Han gik hen til mig, jeg gik nogen skridt tilbage, da jeg kunne mærke at jeg ramte væggen, Alex var kommet helt hen til mig, han tog sin hånd op mod min kind, og strøg den. "Åååååår Y/N du ved ikke hvor meget jeg ved om dig og Jimin, efter i fandt mig i seng med en anden, kunne jeg regne ud at i nok ville tage hjem til Mathilde. Så jeg fulgte efter på godt afstand, jeg fulgte jer da i var på bar, og da du mødte Jimin. Jeg kom igår da du fandt ud af at du var gravid, med det fjols til Jimin det gjord mig så rasende Y/N." Sagde han, med knyttede næver.

Jeg skubbede ham væk fra mig. "Du et monster." Råbter jeg af ham, jeg kunne se vreden i hans ansigt. "Det der skulle du ikke have gjord Y/N." Sagde han vredt, og skulle lige til at slå mig, da der var en der træk ham væk fra mig. "Jimin." "Er du okay Y/N." Spurgte han forpustede. "Jeg har det fint tak." Sagde jeg, bagved os kunne vi høre Alex som grinte, og klappede i hans hænder. "Haha neeej der har vi jo Jimin." Sagde han. "Hvem er du og hvor kender du mit navn fra." Spurgte Jimin nysgerrig.

Jeg begyndte at stivne, da det gik op for mig, jeg ikke havde fortalt noget som helst, om Alex til Jimin. "Har Y/N ikke fortalt dig det." Spurgte Alex på en irreterene måde, mens hans blik var på mig. "Nej." Sagde Jimin med en undrene stemme. "Jeg er Y/N ex kæreste." Sagde Alex, og begyndte at løbe hen imod Jimin, han skubbede Jimin og ham selv ind i en væg, hvor de begyndte at slås. "Alex stop." Råbte jeg, og da jeg skulle til at løbe over til dem, havde Jimin givet ham en knytnæve lige i hovedet, så han faldt ned på gulvet med hænderne op foran andsigtet.

Efter begyndte Jeg at løb over til Jimin, med tåre i øjnene. "Jimin er du okay." Spurgte jeg nervøst. "Ja...men svar mig Y/N er han virkelig din ex kæreste." Spurgte Jimin trist, jeg tog min hånd på hans kind, og strøg den. "Ja han er min ex kæreste, men Jimin du skal vide det ikke var min mening at skjule det for dig, jeg ville fortælle det til dig jeg vidste bare ikke hvordan, men jeg skulle have gjord det da jeg mødte dig, men jeg har prøvet at glemme ham....for nogen dage siden fandt Mathilde og jeg ham hjemme der hvor jeg boede i seng med en anden kvinde, mens vi stadig var kærester, men Jimin tro mig jeg føler intet for ham mere." Sagde jeg, med tåre i øjnene.

Jimin sagde ikke noget, han kiggede bare ned i gulvet. "Jimin plzz sig noget." Sagde jeg, men han sagde stadig ikke noget, pludselig begyndte han at kigge vredt over på Alex

" Sagde jeg, men han sagde stadig ikke noget, pludselig begyndte han at kigge vredt over på Alex

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

og begyndte at gå hen imod Alex, som havde rejst sig op. Alex holdt sig for næsen, men det drybbede stadig med blod, Jimin tog fat i Alex trøje. "Hvad nu Jimin tror du at du kan gennem tæske mig, så Y/N og dig vil få hinanden og leve lykkeligt til jeres dags inde...er det det du håber på." Sagde Alex. "Du skal bare holde dig langt væk fra Y/N, for hvis jeg finder ud af at du har gjort hende ondt igen, så finder jeg dig, og det kommer ikke til at ende godt og skrub så af." Sagde Jimin vredt, og slog ham igen, Alex tog sig til ansigtet. "Det her er ikke forbi endnu." Sagde han, og løb ud af døren.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now