Kapitel 15

694 23 15
                                    




----------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

5 dage efter

---------------------------

Idag skal vi endelig på vores photoshoot, som vi har set frem til.

Vi stod udenfor bygning, hvor jeg tænkte at jeg lige hurtigt, kunne når at sende et billede til Y/N. "Hey V kom her." Sagde jeg, V kom hen til mig, hvor jeg tog et billede af os, og sendte det til Y/N.

"Er det til Y/N?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Er det til Y/N?." Spurgte V. "Jep jeg skulle lige sende hende dagens billede." Sagde jeg, og tog min telefon ned i lommen, da der kom en mand hen til os.

"Velkommen til drenge hvis i er søde at følge med, føgler jeg jer hen, til der hvor i skal have taget billederne." Sagde manden, og begyndte at gå, hvor vi fulgte efter, med ud til et udendøres areal. "Vent her så kommer jeres fotograf om lidt." Sagde manden, og gik over til nogen andre, efter nogen minutter kom, der en mand. "Hej drenge jeg hedder Alex, og jeg er jeres fotograf idag." Sagde han, jeg stivnede helt et kort sekund. "Det sker ikke." Tænkte jeg, og da vi fik øjenkontakt, sendte han mig et vredt blik.

"Okay hvis i går der over, og går imod mig, tror jeg det bliver nogen gode billeder." Sagde han mens han stadig kiggede vredt på mig, drengene begyndte at gå. "Jimin kommer du?." Spurgte J-Hope. "Ja." Sagde jeg, og gik hen til drengen, efter nogen timer fik vi taget en hel masse fede billede, som vi sikkert kan bruge til vores nye album. 

"Tak for idag drenge det var fedt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Tak for idag drenge det var fedt." Sagde en af de andre fotografer. "Ja tak for idag." Sagde drengene i kor, men da jeg skulle til at gå, kunne jeg høre en kalde. "Jimin." Kaldte Alex. "Bare går drenge jeg kommer om lidt." Sagde jeg. "Okay." Sagde de og gik.

Jeg vendte mig om, og gik over til Alex. "Jeg ser du er blevet sanger....ved Y/N godt det." Sagde Alex. "Ja hun ved det godt." Sagde jeg. ".....Hør her Jimin nu mener jeg det, hold dig væk fra Y/N, jeg kunne ikke gøre noget sidst, men det kan jeg nu du ved ikke hvad jeg kan finde på." Sagde han vredt. "Alex forstår du ikke, at Y/N ikke vil have noget med dig at gøre mere, du knuste hendes hjerte, og nu må du leve med konsekvenserne, og jeg holder mig aldrig væk fra hende." Sagde jeg vredt. "Du vil fortryde du sagde det der Jimin." Sagde Alex og løb sin vej, jeg stod tilbage, og tænkte lidt over det han sagde, men skyndte mig istedet, at løbe hen til bilen til de andre, så vi kunne komme tilbage til hottelet, og få noget mad og komme i seng, for klokken var allerede blevet mange.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now