Kapitel 6

1.1K 23 9
                                    




Alt forsvandt for mig når jeg så ind i Jimins øjne, der var noget over ham der fik mig til at glemme alt om Alex, han var godt nok røget ind i mit hoved nogen gange, men når jeg var sammen med Jimin, forsvandt han for mig.

Men med et havde jeg en følelse af, at Jimin lænede sig længer frem mod mig, men det gjord han, han tog sin hånd om min nakke, og trak mig længer frem mod ham. Jeg lukkede mine øjne men da vores læber, var få centimeter for at røre hinanden.

Bliv vi afbrudt af nogen, og jeg kunne høre på stemmen, at det var Mathilde som råbte efter mig "Y/N Y/N"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bliv vi afbrudt af nogen, og jeg kunne høre på stemmen, at det var Mathilde som råbte efter mig "Y/N Y/N".

Jeg sukkede, og kunne mærke at Jimin slap grebet om min nakke, men i stedet kiggede han mig i øjnene. "Y/N....hedder du det?." jeg bed mig i læben, og smilede til ham. "Ja det gøre jeg." han smilede langsomt til mig.

"Y/N." Råbte Mathilde, og var fuldstændig op at køre. "Hvad er der med dig?." Spurgte jeg med store øjne, og kiggede på Jimin som rystede på skulderne.

"Jeg skal fortælle dig noget." Sagde hun og tog fat i mine skulder. Jeg kiggede underende på hende. "o..kay hvad er det?." "Det er en pige snak Y/N..sååå Jimin er det okay med dig hvis jeg lige låner din dame." Spurgte hun. "Alstå Mathilde." Tænkte jeg men inden Jimin nåede at svar tog hun fat i omkring mit åndled og trak mig med.    

Da jeg kiggede mig tilbage efter Jimin, kunne jeg ikke se ham mere for alle de mennesker, så jeg vendte mig om og fulgte Mathilde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da jeg kiggede mig tilbage efter Jimin, kunne jeg ikke se ham mere for alle de mennesker, så jeg vendte mig om og fulgte Mathilde.

Hun rev mig hen i et hjørne hvor der ikke var så mange mennesker, da hun endelig slap grebet omkring mit håndled, Begyndte hun at grine og rødme, mens hendes andsigt lyste op af glæde.

"Okay nu skal du høre, jeg gik hen til ham fyren jeg kiggede....meget på, da du gik ud og dansede med Jimin, også begyndte vi at snakke meget sammen og dansede måske lidt, men gæt hvad." Sagde hun og bliv generet jeg begyndte at grinte. "Neeeej i kysset." "Jaaaa."

Jeg begyndte at kramme hende. "åååår søde jeg er virkelig glad på dine vegne." Sagde jeg. "Taak han er seriøst virkelig dejlig." Sagde hun, og tog fat omkring mine arme. "Du skal møde ham." "Nu." "Ja nu." Hun tog min hånd og trak mig med.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now