Kapitel 14

696 24 10
                                    




------------------------------------------------------------------------

2 dage efter

------------------------

Der var gået 2 dage nu, siden jeg var på date med Jimin, og jeg har ikke set ham siden, fordi han han har haft det lidt travlt her på det sidste, med drengen og det band de har. Men ind i mellem har vi fået skrevet sammen, og vi havde aftalt, at vi skulle mødes i parken klokken 13:00. Så jeg skulle til at komme afsted, hvis jeg skulle nå det, for der var kun en halv time til, så jeg skyndte mig ud af døren, og begyndte at går hen til parken.

Efter noget tid stod jeg ved parken, men Jimin var ikke kommet endnu, så jeg satte mig på en bænk, og ventede på ham.

Efter noget tid, kiggede jeg på mit ur 13:15

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter noget tid, kiggede jeg på mit ur 13:15. "Gad vide om han overhovedet kommer." Sagde jeg for mig selv, jeg kiggede rundt omkring, men jeg kunne ikke få øje på ham, jeg sukkede og skulle lige til at gå, da der var en der satte sig ved siden af mig. "Undskyld jeg kommer for sent." Sagde Jimin forpustede. "Hvor har du været?." Spurgte jeg. "Mig og drengen var til møde, og jeg kunne ikke for lov til at gå, selvom jeg prøvede utallige gange." Sagde Jimin.

"Åååår...men jeg er glad for du er her." Sagde jeg med et smil. "Også mig...men Y/N der er noget jeg skal fortælle dig." Sagde han, med en trist stemme. "Hvad er det?." Spurgte jeg. "Det møde jeg lige var til, handlede om at drengene og mig skal til USA, for at lave et photoshoot til et nyt album vi har lavet, og jeg skal faktisk gå her om lidt, for flyet flyver om 3 timer." Sagde Jimin, jeg kunne mærke at tårne pressede på, jeg har ikke set ham i 2 dage, også skal jeg undvære ham igen jeg sukkede. "Hvor lang tid skal i være væk?." Spurgte jeg. "I 1 uge...men jeg lover at ringe eller skriver til dig hver dag." Sagde han, og strøg en tåre væk fra min kind, jeg smillede til ham.

Men da jeg skulle til at svar ham, bliv jeg afbrudt. "Jimin kom nu vi når det ikke." Råbte Suga henne fra en bil. "Jeg kommer." Råbter han tilbage, vi rejste os fra bænken Jimin kyssede mig blidt på munden. "Jeg kommer til at savner dig." Sagde jeg. "I lige måde Y/N." Sagde han, og kyssede mig på panden. "Vi ses." Sagde han, og begyndte at løbe over til bilen, hvor de andre drenge stod, jeg tørrede mine tåre væk, og kiggede efter Jimin som var kommet hen til de andre, enden han stig ind i bilen, kunne jeg se at han vinkede til mig.

Jeg vinkede tilbage til ham, hvorefter han gik ind i bilen, og den begyndte at køre væk, jeg sukkede og begyndte at gå hjem til Mathilde, efter noget tid var jeg kommet hjem til Mathilde

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg vinkede tilbage til ham, hvorefter han gik ind i bilen, og den begyndte at køre væk, jeg sukkede og begyndte at gå hjem til Mathilde, efter noget tid var jeg kommet hjem til Mathilde. Hun var ikke kommet hjem endnu, så jeg satte mig i sofaen, og tænde for fjernsynet, jeg lagde endelig ikke mærke til hvad jeg så, jeg stirede bare ind i fjernsynet, men til sidst faldt jeg lige så stille i søvn.

Efter nogen timer vågnede jeg. "Godaften Y/N." Sagde Mathilde, som stod i køkkenet og lavede mad. "Hvad er klokken?." Spurgte jeg. "Den er 6." Sagde Mathilde, og kom hen med en tallerken med mad. "Her." Sagde hun. "Tak" Sagde jeg træt, og begyndte at spidse, Mathilde satte sig ved siden af mig med hendes tallerken. "Ved du godt at drengen er taget til USA?." Spurgte jeg. "Ja de kom forbi mit arbejde og sagde det....men det er kun 1 uge." Sagde Mathilde "Ja" Sagde jeg, og strøg min mave. "Har Jimin sagt noget til dig, omring det med at du er gravid?." Spurgte Mathilde. "Nej ikke mere end hvad han sagde på vores date." Sagde jeg, men med et kunne jeg mærke min telefon pibede. "Det er en besked fra Jimin." Sagde jeg og åbnede den.

----------------------------------------------------------------------------------------

Y/N og Jimins samtale under besked.

---------------------------------------------------

Jimin

Jimin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Y/N

Åååår jeg savner også dig rigtig meget.<3

Jimin

Det er jeg glad for babe, tænkte at jeg ville sende et billede til dig, af mig når jeg kan, det var det første håber du kunne lide det. ;)

Y/N

Det ser jeg frem til, jeg elsker det.

Jimin

Det var godt sov godt drøm om mig i nat.

Y/N

Jeg skal prøve sov godt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hvor er han dejlig." Sagde jeg. "Hvad så.?" Spurgte Mathilde. "Han sendte et billede af ham med en lille besked og han vil sende sådan nogen når han har tid." Sagde jeg, og kunne mærke jeg begyndte at rødme. "Åååååår Y/N." Sagde hun, og hoppede hen og krammede mig,

Efter nogen timer, hvor vi havde hygget os sammen, sagde Mathilde. "Når kom så skal den gravide i seng nu." "Mener du det." Sagde jeg. "Ja kom så." Sagde hun, og prøvede at rive mig op fra sofaen. "Okay." Sagde jeg, vi begyndte at tage nattøj på, og gå ind i seng, jeg kunne mærke jeg var træt, for der gik ikke lang tid føre jeg faldt i søvn.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now