Kapitel 11

1K 20 28
                                    




"Er du sulten?." Spurgte Jimin, og gik hen til køleskabet. "Ja." Sagde jeg, og satte mig på en af stolene. "Godt." Sagde han, og begyndte at tage en masse ting frem. "Hvad skal vi have?." Spurgte jeg, med et smil. "Jeg laver røræg til os." Sagde Jimin, og begynde at klække, æggene op i en skål.

"Hov." Sagde han, med æg smurt ud over hans hænder. "Haha her nu skal jeg hjælpe dig Jimin." Sagde jeg, og gik ved siden af ham. "Hvor har i teskeer henne." Spurgte jeg. "Over i den skuffe." Sagde Jimin, og pegede mod en skuffe, jeg gik hen til skuffen, og tog en teske. "Ja jeg er ikke så god til at lave mad." Sagde han, mens han tørrede sine hænder. "Det er okay jeg lærer dig det." Sagde jeg, mens jeg fiskede æggeskallerne op fra skålden.

"Kom her, så viser jeg dig hvordan du kan gøre det." Sagde jeg, Jimin kom hen ved siden af mig, og jeg vidste ham hvordan man kunne gøre, sådan der måske ikke kom så mange skaller i. Derefter gjord jeg plads til ham, hvor han prøvede. "Sådan her?." Spurgte Jimin. "jaaa flot." Sagde jeg.

Efter han havde klækkede de æg vi skulle bruge, og havde blandet det op med mælk, hældte jeg det på panden. "Vil du røre i det Jimin?." Spurgte jeg. "jeg kan prøve." Sagde han og tog panden, i den ene hånd og rystede lidt i det.

Mens Jimin sørgede for æggene, ristede jeg nogen toast og dækkede bord, da det var færdigt, satte vi os ned og spidste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mens Jimin sørgede for æggene, ristede jeg nogen toast og dækkede bord, da det var færdigt, satte vi os ned og spidste.

Mens vi spiste bankede det pludselig på døren, og to personer trådte ind. "Vi kommer vist lige i tide til morgenmaden." "RM...Mathilde." Sagde jeg med et smil, og rejste mig op fra stolen, og gik hen og gav Mathilde en krammer, det samme gjord Jimin med RM.

"Er lige kommet?." Spurgte Jimin. "Jaer sådan næsten." Sagde RM og Mathilde i kor. "Vil i spidse med." Spurgte jeg. "Ja røræg siger man da ikke nej tak til." Sagde Mathilde. "Super så henter jeg lige to tallerkener mere." Sagde jeg.

---------------------------------------

Efter morgenmaden

---------------------------------------

"I kan bare går drenge vi skal nok rydde op." Sagde Mathilde "okay" sagde de i kor.

"Sååååå Y/N hvad lavede dig og Jimin så igår." Spurgte hun mens vi ryddet op, jeg kunne mærke nervøsiteten begynde at komme. "Lavede vi lavede ikke noget." Sagde jeg. "Søde du kan ikke narre mig jeg kender dig." Sagde hun med et smil. "Hvad hentyder du til." Spurgte jeg, og prøvede at skjule mit hoved. "Kom nu Y/N." Sagde hun.

Jeg sukkede. "Vil du gerne vide det." Spurgte jeg. "Jaaa." "Fint.....v vi havde sex." Sagde jeg mumlende. "Ha jeg vidste det." Sagde Mathilde, med et kæmpe smil, mens hun begyndte at hoppe helt vildt, jeg løb hen til hende, og tog fat i hendes arme. "Mathilde sshhhhhh Mathilde." Sagde jeg, og kunne ikke lade være med at grine af hende.

Med et stoppede hun. "Hihi undskyld......var den stor." Spurgte hun, med en flirtende stemme. "Ej Mathilde stop." Sagde jeg, med et grin. "Var det så dejligt." "Hmpf." Jeg kneb mine øjne sammen. "Det var det vel." Sagde jeg, Mathilde så overaksende på mig, og gav mig et lille slag på ryggen. "Y/N altså." Sagde hun, med et grin.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now