Kapitel 7

997 22 9
                                    




"Hvad sker der?" Spurgte Mathilde. "Det ved jeg ikke?" Jeg kunne mærke, at jeg lige så stille begyndte at få en dårlig fornemmelse i maven.

Vi skulle til at åbnede døren til toiletbåsen. Pludselig var der noget der fangede vores opmærksomhed, som gjorde, at vi var på vej ud af toilettet, fordi vi kunne høre en mand i højtaleren. "Alle skal ud af den nærmeste udgang. Jeg gentager, alle skal ud af den nærmeste udgang."Jeg kunne for alvor mærke, at jeg var blevet bange og det sammen kunne jeg se på Mathilde, herefter vi tog hinanden i hænderne.

Vi begyndte at løbe hen til døren, for at komme ud. Der var mange andre kvinder, som ikke vidste hvad der var sket. Jeg kiggede mig omkring og kunne se at nogen græd. Nogen begyndte også, at skubbe for at komme ud, så vi stod i en stor tæt klub ude på det lille toilet.

Jeg så på Mathilde, og hun så ud til at være meget bange, ligesom mig selv. Jeg tog min arm rundt om hende. "Mathilde?" Hun kiggede mig i øjnene, og jeg kunne se på hende at hendes øjne var blevet våde. "Ja?" Jeg gav et lille smil fra mig. " Jeg lover dig, lige meget hvad der er sket, så sker dig der ikke noget!" Jeg kunne mærke en tåre, trille ned af min kind.

"I lige måde Y/N

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"I lige måde Y/N."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

--------------------------

Pludselig kan jeg høre bag os, at folk skriger, råber og løber. Da jeg vender mig om, møder mit blik baren der brænder.

Mine øjne bliver store "shit!" Kan jeg høre nogen af drengen råbe, og det kan ikke gå hurtigt nok med at rejse os op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mine øjne bliver store "shit!" Kan jeg høre nogen af drengen råbe, og det kan ikke gå hurtigt nok med at rejse os op. Vi løber hen mod den nærmeste udgang, da vi hørte en mand i højtaleren. "Alle skal ud af den nærmeste udgang. Jeg gentager, alle skal ud af den nærmeste udgang."

Vi tog hinanden i hænderne, mens vi løb blandt de mange andre mennesker. Jeg kom med det samme i tanker om noget, som jeg havde glemt. "Y/N!" Med det løsner jeg grebet omkring RM hånd. "Jimin hvad laver du?" Råber RM. "Jeg er nød til at finde Y/N!" "Jimin!" Råber RM.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now