Kapitel 16

670 25 14
                                    

---------------------------------------------------------------------------------------

Næste morgen

Y/N synsvinkel

-------------------------

Jeg lå vågen i sengen, og kiggede ud i den blå luft, med tår i øjnene.

"Y/N jeg skal afsted om lidt, skal jeg gøre noget for dig, inden jeg skal afsted?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Y/N jeg skal afsted om lidt, skal jeg gøre noget for dig, inden jeg skal afsted?." Spurgte Mathilde. "Nej det er fint bare tag afsted." Sagde jeg. "Er du sikker?." Spurgte Mathilde. "Ja." Sagde jeg. "Okay ....vi ses Y/N." Sagde Mathilde. "Vi ses." Sagde jeg, og kunne høre Mathilde gik ud af døren

Efter nogen timer begyndte jeg at stå op, jeg gik ind i køkkenet og tog noget morgenmad, hvor efter jeg tog noget tøj på, og satte mig i sofaen og tænde for fjernsynet, men jeg fulgte endelig ikke med i hvad det var jeg så. For jeg kunne ikke tænke på andet, end Jimin sammen med den smukke super model og sætning. "Officielt kommet sammen." *beb beb.* Jeg rejse mig fra sofaen, og gik hen til spidsebordet, og hentede min telefon det var Mathilde.

--------------------------------------------------------------------------------

Y/N og Mathildes samtale under besked

------------------------------------------------------------

Mathilde

"Hey søde jeg bliver desvære nød til, at blive lidt længer på arbejdet idag."

Y/N

"Det er fint vi ses bare når du er hjemme."

--------------------------------------------------------------------

Jeg sukkede, og lagde min telefon ned i min lomme, da det ringede på døren. "Hvem kan det være." Tænkte jeg, og gik hen og åbnede døren. "Ikke igen." Tænkte jeg, da jeg så hvem det var. "Hej Y/N." Sagde Alex, men da jeg skulle til at lukke døren, skyndte han sig at gå ind. "Alex hvad laver du." Råbte jeg, og da han var kommet ind, gik han hen til mig og løftede mig ind i stuen. "Vi skal snakke." "Jeg har ikke noget at snakke med dig om, og sæt mig så ned." Sagde jeg.

Da vi var kommet ind i stuen, lagde han mig ned i sofaen men jeg rejste mig op lige så snart jeg blevet lagt ned. "Sæt dig Y/N." Råbte han. "Nej Alex og forsvind så." Sagde jeg, og gik nogen skridt bagud. Alex gik hen til mig. "Jeg har hørt om det med Jimin." Sagde Alex, og skubbede mig ind i væggen. "Alex plzz gå." Sagde jeg med tåre i øjnene, "jeg kan gøre dig glad igen." Sagde han og tog sine hænder op til væggen så de spægede for mig, jeg gled ned på gulvet. "Alex vil du ikke nok gå." Han satte sig på hug foran mig. "Nej Y/N det vil jeg ikke, fordi jeg ved det gøre ondt på dig, at Jimin er sammen med en anden." Sagde han, og begyndte at nusse mit lår. "Alex stop." Råbte jeg, og fjernede hans hånd fra mit lår. "Tænk på alt det i 2 har været igennem, jeres første møde, sex hjemme ved ham, blev gravid, og nu er han sammen med en anden kvinde, det gøre ondt gøre det ikke." Sagde han, og tog sine hænde på mine arme, jeg sad helt stille på gulvet, med tåre løbende ned af mine kinder. "Det gøre ondt ikke." Gentog han. "Alex lad mig være." Råbte jeg, og prøvede at fjerne hans hænder.

Forelsket i jiminWhere stories live. Discover now