Hoofdstuk 17

294 10 1
                                    

We gaan in de aula zitten en de aula stroomt langzamerhand steeds voller. Jake en Jens komen samen binnen. Ik zie Jens weer naar me kijken, maar ik ontwijk zijn blik. Ik had nu geen zin in zijn bezorgdheid of wat dan ook. Ik voelde me al stukken beter, maar hij bleef er maar over doorgaan.

"Gaat het wel?", vraagt Manon aan me. Ik glimlach naar haar en knik van ja. "Ik ga even wat drinken halen in de kantine. Ben zo terug.", zeg ik terwijl ik opsta en mijn portemonnee pak. Wanneer ik richting de kantine loop, zie ik Jake en Jens als laatste in de rij staan en dus besluit ik om eerst naar het toilet te gaan.

Ik kijk even of alles nog goed zit en was mijn handen. Als ik klaar ben, loop ik weer richting de kantine. De rij is korter geworden en ik zie dat Jake en Jens er niet meer staan. Snel sluit ik achteraan in de rij en koop ik een flesje ice tea. 

Wanneer ik weer terug loop naar de tafel zie ik dat meneer Driessen bij ons aan tafel staat. Ik wil me weer omdraaien, maar dan ziet hij me al. "Renske, kan ik je even spreken?", vraagt hij aan me wanneer ik voor hem sta. "Eigenlijk niet nee.", zeg ik terwijl ik rustig aan tafel ga zitten. "Het gaat daar niet over.", zegt hij terwijl zijn blik ineens in zorgelijk veranderd. Ik kijk hem verbaasd aan, maar besluit om toch maar met hem mee te lopen.

Terwijl we naar een lokaal lopen, kijk ik op mijn telefoon. 'Alles oke?', stuurt Jake me. 'Geen idee.', stuur ik terug.

We lopen een lokaal binnen en ik ga, net als meneer Driessen, op een stoel zitten. "Hoe gaat het nu in je nieuwe thuis?", vraagt hij als ik net zit. "Ja, goed.", antwoord ik terwijl ik rechtop ga zitten. "Dat is fijn om te horen, echt. En verder? Weet de klas het ook?", vraagt hij verder. Ik schud mijn hoofd en speel ongemakkelijk met een los draadje van mijn broek. 

"Ben je wel van plan om het ze te vertellen?", vraagt hij weer verder. "Weet ik niet.", antwoord ik zuchtend terwijl ik op de klok kijk of de pauze al bijna voorbij is. "Ik begrijp dat het moeilijk is om erover te praten, maar misschien is het wel goed dat de klas er vanaf weet. Dan weten ze tenminste wat er is, wanneer je anders doet ofzo.", zegt meneer Driessen terwijl hij me doordringend aankijkt.
"Dat bepaal ik zelf wel. Mag ik dan nu weer gaan?", vraag ik terwijl ik al opgestaan ben.

Hij knikt kort en ik loop dan meteen het lokaal uit. Het misselijke gevoel komt weer naar boven en snel 'ren' ik verder naar het toilet. Ik geef weer over en als ik klaar ben spoel ik zuchtend weer door. Ik was mijn handen en pak een kauwgum uit mijn tas. Snel drink ik nog wat ice tea en daarna loop ik naar mijn laatste les, creatief.

Bij creatief hebben we de opdracht gekregen om een foto collage te maken en hier een bepaald verhaal bij te vertellen. Ik haal mijn telefoon uit mijn tas en besluit om foto's te gaan maken in de ruimte waar Jake me mee naar toe heeft genomen. We moesten aan het begin van de les ons altijd melden en aan het einde ook weer, verder mochten we in de twee uurtjes les die we van onze docent hadden zelf weten waar we heen gingen. 

Wilma, onze docent, noteert de aanwezigheid en daarna kunnen we gaan. Iedereen stroomt langzaam het lokaal uit en Manon vraagt me waar ik heen ga. Ik zeg dat ik het nog niet weet en dat ik nog even inspiratie op moet doen. Ik had er geen zin in dat ze met me mee zou gaan en vervolgens iedereen naar die plek mee zou nemen.

"Je kan anders ook wel mee met mij, naar het bos?" Vraagt ze aan me, ik schud mijn hoofd en bedank haar. "Ik blijf wel even hier, succes!" Zeg ik als ze haar jas aandoet. Ze knikt en loopt naar uit het lokaal. Wanneer iedereen weg is, besluit ik om naar de plek te gaan die Jake me heeft laten zien. De deur is op slot en dus besluit ik om Jake te bellen, hij zou misschien de deur open willen maken voor me.

"Renske? Alles oke?", hoor ik meteen wanneer Jake opneemt. "Ja, alles is goed. Kun je toevallig naar de sporthal komen?", vraag ik aan hem. "Toevallig heb ik nu een tussenuur dus ik kan wel even komen ja, zelfde plek als de vorige keer neem ik aan?", vraagt hij aan me. Ik  knik, maar bedenk me dan dat ik aan het bellen ben en zeg dan snel ja. "Tot zo!", hoor ik hem enthousiast zeggen en ik hang dan op.

"Renske?" Hoor ik Jake fluisterend zeggen. Ik kijk om de hoek en zwaai kort naar hem. Hij loopt naar me toe en knuffelt me. Ik knuffel hem terug en vervolgens opent hij de deur voor me. Hij loopt me mee naar binnen en ik hoor dat hij de deur weer op slot doet als we binnen zijn.

Ik draai me vragend naar hem om en dan kust hij me. Uit het niet voel ik zijn lippen op de mijne en ik laat me erin meenemen. Hij streelt me over mijn rug en ik haal mijn hand door zijn haren. Hij verbreekt de kus en kijkt me glimlachend aan. "Kom mee.", fluistert hij zachtjes in mijn oor. Hij pakt mijn hand vast en trekt me zachtjes met hem mee. We komen weer in de kamer met de tafels en stoelen erin en hij tilt me op een tafel.

Hij kust me weer en duwt me rustig naar achter waardoor ik op de tafel lig. Hij komt boven me hangen en begint me nog harder te kussen, zijn tong duwt tegen mijn lippen aan en ik open mijn mond meteen. Zijn tong draait rondjes om te mijne terwijl hij met zijn handen over mijn borsten streelt. Ik kreun van genot en ik ga met mijn handen door zijn haren.

Zijn lippen gaan weg van de mijne en ik kijk hem verbaasd aan. Hij trekt zijn shirt uit en gooit hem op de grond. Hij helpt me rechtop te gaan zitten en trekt mijn vest rustig uit. Zijn hoofd is dicht bij de mijne, maar onze lippen raken elkaar net niet. Ik kijk naar zijn gespierde lichaam en strijk met mijn handen over zijn buik. "Bevalt het je?", vraagt Jake fluisterend terwijl hij mijn shirt en hemdje ook uit doet. 

Ik kijk snel weg van zijn prachtige lichaam, terwijl de blauwe plekken op mijn lichaam komen tevoorschijn en ik doe mijn handen voor mijn lichaam. "Hey, kijk me eens aan. Je hoeft het niet te verbergen. Je bent mooi, hoe erg het ook is.", zegt hij tegen me terwijl hij mijn handen vastpakt. Met zijn duim wrijft hij zachtjes over mijn handen en ik kijk nog steeds de andere kant op. Hij pakt mijn kin vast en duwt hem rustig in zijn richting waardoor ik wel omhoog moet kijken. Ik sluit mijn ogen, zodat hij niet ziet dat ik huil. Ik voel zijn lippen weer rustig op de mijne en ik ga er weer in mee. Ik voel dat hij dichterbij komt en hij maakt mijn bh-sluiting los. Mijn bh belandt net als de andere kledingstukken op de grond en hij streelt mijn borsten.

Ik kreun zachtjes van genot en ik voel hem tegen mijn lippen aan glimlachen. Langzaam ga ik naar achter en Jake volgt me. Zijn lippen gaan weg van de mijne en hij begint me kusjes te geven in mijn nek. Er ontstaat kippenvel over mijn hele lichaam en ik kreun zachtjes. Hij gaat steeds verder naar beneden en maakt dan mijn broek los. Hij doet mijn broek omlaag en vervolgens ook mijn onderbroek. Hij haalt een condoom tevoorschijn en ik schud mijn hoofd. Ik ga rechtop zitten en pak zijn arm vast. "Te snel?", vraagt hij aan me terwijl hij me aankijkt. Ik knik en kijk naar beneden. Hij doet mijn onderbroek en broek weer omhoog en gaat naast me zitten.

Ik staar naar mijn knieën en Jake pakt mijn pols vast. "Wat is dit?", vraagt hij terwijl hij naar de blauwe plek wijst. "Een blauwe plek.", geeft ik als antwoord terwijl ik van de tafel af stap. Ik krijg weer een steek in mijn been en zak in elkaar. "Renske? Gaat het?!", vraagt Jake terwijl hij van de tafel springt en me op tilt. Ik kijk naar hem en alles is wazig. "Ja, het gaat wel, beetje duizelig.", zeg ik vermoeid tegen hem. Terwijl ik bij bewustzijn probeer te blijven.

Ik word op de tafel gezet en Jake geeft me mijn kleren aan. Langzaam kleed ik me weer aan en ik zie dat Jake zijn kleren ook weer aan doet. "Gaat het wel?", vraagt hij aan me, ik knik langzaam en vraag of hij iets te drinken heeft. Mijn keel is droog en ik zweet veel. Jake pakt een flesje water uit zijn tas en ik drink die snel leeg. 

Weer pakt hij mijn hand vast, "hoe kom je hieraan?", vraagt hij terwijl hij me bezorgd aan kijkt. "Weet ik niet. Hoezo?", vraag ik verbaasd aan hem. "Gewoon.", zegt hij tegen me, hij weet meer, denk ik bij mezelf. Ik besluit om er verder niet op in te gaan en drink het laatste beetje water leeg. 

MishandeldWhere stories live. Discover now