Hoofdstuk 20

278 10 0
                                    

"Ja, ze is hier. Ja, dat heeft ze verteld. Nee dat weet ze niet.", zegt Jake tegen de jongen die hij aan de telefoon heeft. Ik vraag me af met wie hij aan het bellen is en waar ze het precies over hebben. Ik was er ondertussen al achter dat het over mij ging, maar waar het verder over ging kon ik er niet precies uit halen.

"Ja, is goed man. Daar zorg ik voor. Later!", hoor ik Jake zeggen en snel plof ik met mijn telefoon, Jake op het tafeltje had neergelegd, op de bank. Ik open mijn telefoon en stuur Jens snel een berichtje dat ik ook spijt had van vanmiddag. Wat er ook allemaal aan de hand was, toch had ik het niet zo bedoeld.

Jake ploft naast me op de bank en snel druk ik de chat van Jens en mij weg. "Wie was dat?", vraag ik aan hem en ik leg mijn telefoon naast zijn telefoon op het tafeltje. "Oh, gewoon een vriend.", antwoordt hij kort en hij pakt zijn telefoon weer. "Welke vriend? Ken ik hem?", vraag ik verder. Jake schudt zijn hoofd en ik zie dat hij zijn whatsapp opent. Snel grijp ik mijn kans en pak, net als hij bij mij deed, zijn telefoon uit zijn handen. Ik sta op en ren snel naar de andere kant van de kamer. Ik open zijn belgeschiedenis en zie dat Jens hem gebeld had. Vlak daarna is Jake al bij me en pakt hij zijn telefoon weer uit mijn handen.

"Waarom zei je niet gewoon dat het Jens was?", vraag ik terwijl ik nog steeds aan de andere kant van de kamer sta en Jake alweer op de bank zit. "Maakt dat wat uit dan?", vraagt hij aan me terwijl hij me aankijkt. "Nou je zei dat ik hem niet ken, dus ja, het maakt wel wat uit. Want je liegt tegen me en als je daar al over liegt, waar lieg je dan nog meer allemaal over?", gooi ik er meteen uit. Ik had genoeg van zijn leugens en van zijn geheimzinnig gedrag. Eerst was ik van plan om het zelf uit te zoeken, maar dat kan ik echt niet volhouden. Zeker niet aangezien ik nu bij hem ben. 

"Je hebt gelijk, ik had gewoon kunnen zeggen dat het Jens was. Het ging gewoon over iets van school, dus het maakte niet zoveel uit, dacht ik.", zegt hij tegen me terwijl hij rustig naar me toe komt lopen. "Je liegt.", zeg ik tegen hem terwijl ik steeds bozer begin te worden.

"Renske... Ik lieg niet... Het was Jens ja en hij belde voor school. Ik had het je gewoon moeten vertellen.", zegt hij en hij pakt mijn arm zachtjes vast. Ik schud mijn hoofd en wil van hem weglopen, maar hij trekt me terug tegen zich aan. "Doe dit nou niet Renske, dit wil je niet...", fluistert hij zachtjes in mijn oor terwijl hij over mijn rug streelt met zijn hand. Ik schud mijn hoofd weer en hij pakt mijn hoofd met zijn twee handen vast. Hij drukt mijn hoofd zachtjes naar achter waardoor ik hem aan moet kijken. Ik sluit mijn ogen, omdat ik weet dat ik hem anders weer zou geloven en dat het weer zou eindigen met een zoenpartij. 

"Renske, kijk me aan.", fluistert hij. Er ontstaan rillingen over mijn hele lichaam en ik houd mijn ogen gesloten. De handen van Jake glijden vanuit mijn hoofd, naar mijn borsten, naar mijn kont. Er ontsnapt een kreun en snel sla ik mijn handen voor mijn mond. Ik open mijn ogen en zie dat Jake uitdagend voor me staat. Ik voel zijn handen naar boven glijden en zachtjes mijn borsten strelen. Ik schud mijn hoofd, maar ik weet dat hij ziet dat het effect heeft wat hij doet. "Weet je dat zeker?", vraagt Jake en hij knijpt in mijn borst. Weer kreun ik en net voordat ik mijn handen weer voor mijn mond wil doen, houdt Jake me tegen en kust hij me. Met mijn handen duw ik zachtjes tegen zijn borstkas, ik moest dit niet doen denk ik bij mezelf. Jake pakt mijn handen en houdt ze vast. 

Zijn tong duwt zachtjes tegen mijn lippen, maar ik beweeg niet. Hij bijt zachtjes op mijn lippen en mijn mond opent meteen. Zijn tong glijdt naar binnen en ik voel de rillingen door mijn lichaam gaan. Ik glimlach zachtjes en zoen hem terug. Langzaam voel ik hem naar achter lopen en ik volg hem, terwijl de zoen niet verbroken wordt. 

Hij pakt me vast en legt me rustig op zijn bed. Hij verbreekt de zoen en doet zijn shirt weer uit. Daarna volgt mijn shirt en bh en vervolgens belanden onze broeken ook op de grond. Zijn handen strelen mijn hele lichaam en geniet van elk moment. Hij kust me vanuit mijn lippen, naar mijn nek, naar mijn borsten en hij als hij helemaal beneden komt, doet hij mijn onderbroek ook uit. Ik voel zijn tong tegen mijn schaamlippen en ik kreun van genot. Ik grijp de dekens vast en geniet van alle aanrakingen. Mijn benen houd ik wijd open en dan stopt hij en geeft me weer kusjes in mijn nek. 

Ik draai hem onder me en trek zijn onderbroek uit. Mijn handen glijden naar zijn mannelijke deel en ik beweeg op en neer. Ik hoor hem kreunen van genot en ik kijk hem glimlachend aan. "Oeff, Renske, ga door!", zegt hij terwijl hij me ruw zoent. Hij draait ons weer en nu ligt hij bovenop. Hij opent de la van zijn nachtkastje en pakt daar een condoom uit. Hij kijkt me vragend aan en ik knik hevig met mijn hoofd. Ik wilde hem, nu, alles van hem. Als hij de condoom om heeft, zoent hij me weer en ik ga met mijn handen door zijn haren. 

Ik voel zijn mannelijke geslachtsdeel naar binnen glijden en ik kreun van pijn, maar tegelijkertijd van genot. Er rollen tranen over mijn wangen en Jake kijkt me bezorgd aan. "Weet je het zeker?", vraagt hij buitenadem. "Ja!", zeg ik kreunend terwijl ik hem naar me toe trek. Hij beweegt met zijn lichaam op en neer en ik beweeg met hem mee. Onze tongen draaien rondjes om elkaar heen en er gaat een warm gevoel door me heen. 

Volledig geef ik me aan hem over. Overal waar hij me aanraakt ontstaan er rillingen, dat gaf me een heerlijk gevoel. Dit was wat ik wilde. Hij beweegt steeds harder op en neer en ik ga erin mee. Na een tijdje haalt hij zijn geslachtsdeel uit de mijne en gaat hij naast me liggen. Hij ademt diep in en uit en ik kijk naar hem. Zweetdruppeltjes rollen over zijn voorhoofd en ik merk dat ik daar ook last van heb. 

Zonder iets te zeggen, liggen we daar dan. Jake heeft mijn hand vastgepakt en wrijft met zijn duim over mijn hand. Mijn maag knort en Jake kijkt me lachend aan. Mijn hoofd wordt rood en snel kijk ik de andere kant op. "Zullen we maar wat gaan eten?", vraagt Jake terwijl hij rechtop gaat zitten en mijn hand los laat. Ik knik en ga ook rechtop zitten. We kleden ons beiden aan en lopen naar beneden de keuken in. "Eens even kijken wat we nog hebben.", zegt hij terwijl hij de koelkast opent. Uiteindelijk besluit hij om gebakken aardappelen, boontjes en schitzels klaar te maken. 

Tijdens het koken help ik hem mee en dan gaat de telefoon. "Met Jake?", zegt Jake. "Oh... Ja is goed, tot straks.", zegt hij en hij hangt de telefoon op. Hij gooit de telefoon gefrustreerd op tafel en gaat weer verder aan het eten. Hij roert hard door de pan heen waardoor er verschillende aardappelen uit de pan vliegen. Ik leg mijn hand op zijn schouder, "Kom maar.", zeg ik tegen hem. Ik pak de lepel uit zijn handen en ga verder met het roeren van de aardappelen. Ik hoor Jake op een stoel ploffen en ik zie dat er tranen in zijn ogen staan. 

Als hij ziet dat ik kijk, veegt hij snel zijn tranen weg. "Wie belde er net?", vraag ik aan hem als ik klaar ben met de aardappelen en de pan op tafel zet. "Niemand.", zegt hij kortaf. Ik besluit om er verder niet op in te gaan en zet de bonen en het vlees ook op tafel neer. Jake pakt de borden en ik schenk twee glazen water in. 

Terwijl we aan het eten zijn wordt er geen woord gewisseld. Als ik klaar ben met eten zet ik mijn bord met bestek in de vaatwasser. De pannen spoel ik af en zet ik ook in de vaatwasser. Nadat ik dit gedaan heb, zie ik dat Jake ook klaar is met eten en dus zet ik zijn bord met bestek ook in de vaatwasser. Als ik hiermee klaar ben en op de klok kijk, zie ik dat het kwart over 6 is. Als ik op tijd thuis wil zijn voor naar het ziekenhuis te gaan, zou ik nu aan moeten lopen.

Ik pak mijn glas en vul die nog een keer met water en drink hem in een keer leeg. Ik zet mijn glas in de vaatwasser en Jake heeft nog steeds niks gezegd. Zonder iets te zeggen loop ik naar de gang en trek ik mijn jas aan. Ik pak mijn tas en loop terug de keuken in. Jake kijkt op en ik zeg dat ik naar huis ga. 

"Zal ik je anders even brengen?", vraagt Jake terwijl hij al opstaat. "Dat zou fijn zijn.", zeg ik tegen hem. Hij loopt naar de gang toe en doet ook zijn jas aan. Ik zet zijn glas nog even snel in de vaatwasser en loop dan samen met hem naar buiten.

Als we in de auto zitten, zegt Jake nog steeds niet. "Wil je erover praten?", vraag ik aan hem terwijl ik hem even aankijk. Hij schudt zijn hoofd, "er is niets.", zegt hij terwijl hij linksaf slaat richting het huis van Jens. Ik zucht en pak mijn telefoon. Ik app Jens dat ik onderweg ben en stop mijn telefoon dan weer weg.

Wanneer we bij Jens aankomen zie ik dat het half 7 is. Tijd genoeg dus, denk ik bij mezelf. "Tot morgen.", zegt Jake als ik uitstap. Ik pak mijn tas, maak de deur dicht en loop ik naar binnen.

Lieke en Sterre komen meteen naar me toe gerend. Ik knuffel ze en ze roepen vrolijk dat ik thuis ben. 

Jens komt naar me toe gelopen en vraagt hoe het met me gaat. "Gelukkig al beter.", zeg ik glimlachend naar hem. "Top, ik denk dat we wel zo al moeten gaan, dan zijn we zeker op tijd.", zegt Jens terwijl hij zijn jas pakt. Ik knik en geef Lieke en Sterre een dikke kus waarna ze vrolijk naar de woonkamer rennen. "Casper, wij zijn weg. Let jij op de meiden?", roept Jens naar boven. "Komt voor elkaar!", hoor ik Casper nog roepen. 

Ik stap samen met Jens in de auto en we rijden richting het ziekenhuis.

MishandeldWhere stories live. Discover now