Q&A: Questions and answers

3.5K 128 30
                                    

Sorry op voorhand als jullie dachten dat dit een nieuw hoofdstuk was, want dat is het niet.

Dit is de Q&A die we jullie beloofd hadden. ;D Jullie kunnen al jullie eventuele vragen over ons en Captured by a vampireprince hier stellen en we zullen de eerste twintig beantwoorden, tenzij ze te dicht bij de plot van het verhaal komen. We kunnen natuurlijk niet zomaar heel ons verhaal verklappen, maar voor een paar cryptische spoilers ben je aan het juiste adres ;D

De beantwoorde vragen zullen één voor één hieronder in dit hoofdstuk verschijnen, zodat jullie geen last hebben meer hebben van de teleurstelling van geen nieuw hoofdstuk. We zullen onze status wel telkens updaten zodat je kunt zien welke vragen we al opgelost hebben.

Stel niet te veel vragen in een keer, maar hou er rekening mee dat we maar een beperkt aantal vragen beantwoorden en dat er meerdere personen misschien een vraag willen stellen.

Ik hoop dat ons antwoord je voldoening geeft,

De wattpadtwins xx

1) 

Q: Komt het nog goed met Seth?

A: Eén antwoord, volgend hoofdstuk ;) maar we kunnen wel zeggen dat we even gesteld zijn op Seth als jij en dat we het niet leuk vinden om te vrezen voor zijn leven, maar soms moeten er moeilijke dingen gebeuren. Dus....dat zal je nog moeten zien :p

2) 

Q: Hoelang schrijven jullie ongeveer aan één hoofdstuk?

A: Dat hangt ervan af hoeveel tijd we hebben en wiens beurt het is. We kunnen wel zeggen dat dit meestal een kleine week duurt, soms iets langer, maar soms ook veel sneller ;)

3)

Q: Wat doen jullie als jullie niets meer weten om te schrijven?

A: Nou, dan vragen we gewoon aan de ander om er eens naar te kijken. Eén van ons zit altijd wel boordevol nieuwe ideeën en we vullen elkaar eigenlijk perfect aan ;) Als we extra ideeën hebben, typen we die ook in het begin van het volgende hoofdstuk, zodat er al vanalles staat wat we kunnen gebruiken, wat echt wel een leuke, veilige back-up is ;)

4)

Q: Zal Nyah haar familie ooit nog terug zien? 

A: Een goede vraag! :D Natuurlijk komt die vraag gevaarlijk dicht bij het plot, maar laten we zeggen dat er een kans bestaat dat ze haar familie nog zal terugzien, maar daarvoor moeten ze natuurlijk nog in leven zijn én gevonden worden... ;) 

5)

Q: Zal Nyah ooit verlost zijn van Dante?

A: Als je bedoelt dat ze ooit helemaal van Dante af zal raken, is het antwoord denkelijk momenteel nee. Dante zal altijd wel ergens in de buurt blijven hangen, dus hij blijft een rol spelen. Het kan wel zijn dat zijn rol kleiner wordt met de tijd, maar ook dat is niet zeker en we sluiten ook nog niet helemaal uit dat er niet ooit iets tussen de twee gaat gebeuren. Wat zijn jullie gedachten daarover?

6)

Q: Hebben jullie al een idee voor het einde of hebben jullie iets van het komt wel?

A: Goh, ik denk dat we boordevol ideeën voor de toekomst zitten, maar nog niet echt voor het einde. We hebben dus meer iets van het komt nog wel, we willen helemaal nog niet aan het einde denken, want dan is het afgelopen. Tenzij we natuurlijk nog een sequel schrijven, maar we hebben ook nog ideeën voor nieuwe verhalen als deze af is. Daar zal dus nog eens goed over nagedacht moeten worden, maar terug naar de originele vraag, we zijn op dit moment meer go with the flow.

Captured by a vampireprince (compleet)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu