that smile

3.5K 103 5
                                    

Ráno jsem se vzbudila a hned koukla se na mobil, jako bych čekala, že tam budu mít alespoň zprávu od Annie. Ale nic. Dlouho jsem si jen tak projížděla instagram a někdy zase koukala jen tak na bílý strop. Nechci hned jít za nima. A zvlášť za ním. Je to možný, že zrovna, když se mi líbí tak se jemu se líbí jiná holka? Tohle se může stát fakt jenom mě.. ale stejně mi to k němu nějak nesedí? On a láska? To nejde dohromady.

Ty máš teda štěstí holka..

Projížděla jsem instagram a najednou mi přišla žádost o zprávu na messengeru. Od Tobiase,  jak jinak. On se vždycky objeví, když ho fakt potřebuju vidět. A zvlášť teď, když vše ví ,teda až na to ,že ten kluk je on.

,,ahoj,, napsal mi.

Unikl mi malý úsměv. Přijala jsem žádost ,ačkoli jsem se musela hádat sama se sebou.

,,čau,, napsala jsem.

Sedla jsem si na postel a prohrábla si rozcuchané vlasy.

,,jsi ještě ve svém pokoji?,, napsal Tobias.

,,a kde jinde bych měla být?,, napsala jsem.

Nevím ,proč mu podepisují takhle arogantně. Jsem naštvaná. Na něho. Na sebe.

Co se to se mnou děje?

,,no myslel jsem, jestli nejsi už na snídani,, napsal.

,,aha, tak to asi ne, když jsi tam byl vždycky přede mnou ty,, napsala jsem.

,,jo ,tak to je pravda ,když pořád chrápeš xdd,, napsal.

Uniklo mi zasmátí, ale pak jsem si uvědomila ,že je zeď ode mne.

,,no tss xd'' napsala jsem ''uraženě''.

Je to divný. Nikdy předtím jsem si nemyslela, že s ním vydržím v jednom domě a teď se to děje. A celkem se ,,bavíme,, ,jestli se tomu tak dá říct. A nikdy bych si nemyslela že se mu sveřím a nebo, že se do něj vůbec zamiluju. Nechápu to. A navíc jsme teď jen zeď od sebe.

,,no co ,to je pravda xd'' dál mě škádlil Tobias. ,,slyšel jsem to xd'' dodal.

,,tak si vyber ,buď moje ''chrápání'', nebo hlasitá hudba'' napsala jsem.

,,no rozhodně tvoje chrápání'' napsal.

,,xd,, napsala jsem a řekla si ,že se půjdu asi upravit.

Zapnula jsem si písničky a Tobias to asi určitě slyšel.

,,ještě ,že je to ráno xd,, napsal a já jenom přidala na hlasitosti a odepsala.

,,jsem nějaká hodná poslední dobou ;)))'' napsala jsem a on dal jen zobrazeno.

Neslyšela jsem ,že by se nějak hýbal nebo ,že by šel na snídani. Šla jse ke skříni a vzala si z ní černé volné tílko a dřínovou roztrhanou sukni. Jen jsem si rozčesala vlasy a odešla na snídani. Jenže v tu stejnou chvíli vyšel i Tobias. Měl na sobě bílé triko a džínové kraťasy.

,,alespoň jsem tě i mě rozesmál ,když nám není moc do smíchu'' řekl ,nečekal na mě a odešel po schodech dolů. ,,jo, tak to je pravda'' řekla jsem ,ale hodně potichu pro sebe. Došla jsem na snídani a děti si už hrály. ,,ahoj'' řekla jsem všem a šla se podívat po jídlu k pultu kuchyně. ,,ahoooj Vici'' řekl Bri a objal mi nohy. ,,,ahoj Bri'' řekla jsem a vzala si ho do náruče. ,,co máš k snídani?'' Zeptala jsem se Briana.

,,lupínky s mlékem'' řekl tak roztomile. Podívala jsem se na Tobiase a ten se na nás koukal a usmíval se. Někdy mu to sluší když se směje.

musíš přestat!!

,,a co máš ty?'' Zeptal se Bri. ,,no já ještě nevím ,tak já si něco vyberu ,a ty si běž chvíli hrát ju?'' řekla jsem a pustila Briana na nohy. ,,dobže'' řekl Bri a utíkal k ostatním. Zasmála jsem se jeho roztomilémi chování. Vybrala jsem si něco k snídani a sedla si ke stolu vedle Tobiase. Zase.. Usmál se na mě a dál se věnoval snídani.

/Z POHLEDU TOBIASE/

Teď právě nemůžu nějak popsat svoje pocity. Jako jasně, že je Vicky hezká ,ale nevím ,jestli jí mám rád nebo ne. Nejhorší je ,že ona má ráda nějakého jiného kluka. A ještě se kvůli němu tak trápí. Poslouchá smutný písničky a tak. Tak rád bych jí pomohl ,ale nevím jak. Zkusil jsem jí rozesmát nebo tak,ale stejně bude pořád smutná.

Nevím co dělat. Když mi na ní tak záleží ,tak to asi vypadá, že jsem do ní zamilovanej ,ne?neznám ten pocit. Nevím jaký to je ,k někomu něco cítit. S holkama jsem jen spal, nevím jaký to je opravdu někoho milovat.

Je tak krásná. Vůbec nechápu, jak jsem si toho nemohl všimnout. Tak krásná holka a přímo vedle mě. A já jen dělal naschvály a trápil jí. Achjo ,tak mě zajímá ,kdo je ten kluk..

Najednou se Vicky zvedla a odešla do svého pokoje. Hádam se asi namalovat. Po chvíli jsem jí následoval a šel jsem taky do svého pokoje a slyšel hudbu z Vickiiného pokoje. Zase smutná. Achjo ,musím jí nějak rozveselit. Sedl jsem si na postel a poslouchal její písničky a znovu jsem přemýšlel. Nad ní. Nad vším. Vicky je tak krásná. Vždycky se tak krásně obleče. A navíc na ní vypadá vše dobře. Vyšel jsem z pokoje a rozhodl jsem se, že půjdu ven. Musím přijít na jiné myšlenky.

/Z POHLEDU VICKY/

Odešla jsem do pokoje a pustila jsi písničky. Zase smutný. Udělala jsem si dva copánky od hlavy a udělala makeup jako vždy. Vypla jsem písničky a vyšla z pokoje. Vypadalo to, jako by už byli všichni venku ,takže jsem šla za nimi ven.

Seděli na terase a děti běhaly kolem. Sedla jsem si na proutěnou židli a mamka si asi všimla mých mírně načervenalých očí ještě od včer.

,,jsi v pohodě zlato?'' Zeptala se mě mamka s ustaraným výrazem a všichni se na mě podívali. ,,jo jasně mami ,proč bych nebyla'' řekla jsem, falešně se na ní usmála a podívala se na Tobiase. Tobias tak přikývl hlavou ,ale nevím co to mělo znamenat. Vypadalo to jako 'aha'. Rozhodla jsem se to neřešit.

Seděla jsem na terase s mobilem v ruce ,když mi přišla zpráva od Tobiase.

,,usměj se taky někdy,,

Chtěla jsem se usmát ,ale došlo mi ,že mě vidí. Zůstala jsem s kamennou tváří a odepsala mu.

,,nemám důvod se smát,,

,,ale máš,,

napsal a já se na něj podívala nechápavým výrazem.

Takže jsem napsala. ,,,tak jaký je to důvod?,,

Odepsala jsem a koukala se na něj. Podíval se na mě a dál odepsal.

,,protože ti úsměv sluší,,napsal.

Cože? Vždyť předtím jsme se úplně nesnášeli a teď mi píše tohle. Nějak jsem to nepobrala.

,,aha tak díky?''

Napsala jsem a podívala jsem se na něj s nakrčeným obočím. On se jen usmál a už neodepsal.

,,dneska asi půjdeme na pláž ,kdo chce se může vykoupat a ještě by jsme se šli někam projít ,co vy na to?'' Oznámila nám Tobiasova mamka program na dnešek a všichni nadšeně zajásali. Zní to jako celkem fajn program na odreagování.

Summer Love✔Where stories live. Discover now