home

2.9K 77 0
                                    

,,zítra jedeme domů'' dodala mamka a pořád brečela. Vím, jak moc tátu miluje a bojí se ,že o něj přijde.

Tobiasova mamka a Payton hned začaly mamku utěšovat a já se podívala na Tobiase. Ten vypadal, že mu to je líto, ale že to chápe. Bylo mi líto, že musíme odjet ,že už nebudu s Tobiasem ,ale zase jsem se těšila za tátou a domů. Už toho bylo hodně. Jen doufám, že táta bude v pohodě..

Šla jsem obejmout Tobiase. Objali jsme se a on mi dal pusu na čelo. Já opět začala brečet v záplavě emocí jemu do trika.

,,já to chápu a doufám, že tvůj táta bude v pohodě'' řekl Tobias a usmál se na mě povzbudivým výrazem ,když jsme se trochu odtáhli. ,,já vím a taky doufám'' řekla jsem a další slzy se mi hrnuly do zarudlých očí.

Tobias mi dal pusu. ,,je to hrdina'' řekl Tobias. ,,a ty musíš být silná jako on'' dodal Tobias a tím mě trochu uklidnil. Má pravdu. Musím být silná ,jako on a hlavně pro něj.

,,já vím ,jen je toho na mě moc'' řekla jsem pořád ho silně objímala. ,,miluju tě'' zašeptal mi do ucha Tobias a pořád mě objímal. ,,já tebe taky'' zašeptala jsem společně se vzlyky a opět se k němu víc přitulila.

,,Tobiasi, odveď jí do pokoje, ať se vyspí'' řekla moje mamka a Tobi už se skláněl ,že mě vezme do náruče. ,,ne, to je dobrý já tam dojdu'' řekla jsem a s Tobiasem jsme si jen propletly ruce. Vyšli jsme schody nahoru a lehli jsme si do postele. Tobias mě objal kolem pasu a já mu ležela na hruďi.

,,pustíme nějaký film?'' navrhl Tobi a dal mi pusu na krk. ,,jo klidně ,ale asi stejně usnu'' řekla jsem. ,,to nevadí'' usmál se Tobi a vzal můj notebook. Něco pustil ,ale já už byla v polospánku a nic nevnímala. Po chvíli jsem usla.

***

Ráno jsem se vzbudila společně s paprsky slunce ,které mi svítily do obličeje a s Tobiho rukou obmotanou kolem mého pasu. Tobias byl vzhůru a koukal do mobilu.

,,Dobré ráno'' řekla jsem rozespale a doufala jsem že to co se stalo byl jen sen. ,,Dobré ráno'' řekl Tobias a dal mi pusu. ,,tentokrát jsme si to vyměnili'' řekla jsem a pousmála se na něj.

,,škoda, že musíš domů nejradši bych hned jel s tebou ,ale musíme tady zůstat do konce ,kvůli pronájmu chaty'' řekl Tobias se skleslým úsměvem. Najednou mi došlo ,že to nebyl jen sen.

,,achjo'' řekla jsem a zoufale se na něj podívala. ,,ale až přijedeš, budeme pořád spolu, že jo?'' Chtěla jsem se ujistit. ,,co to říkáš ,jasně že jo'' řekl Tobias a začal mě líbat.

,,musíme na snídani'' řekla jsem ,když jsme se odtáhli. ,,dobře, tak jdem'' řekl Tobias a společně jsme vstali z postele. Otevřela jsem skřín a vyndala z ní džínové kraťasy a obyčejné babypink tričko.

Tobias si taktéž otevřel svojí polovinu skříně a vytáhl z ní pár kusů oblečení. Já jen vyšla ze dveří a šla do koupelny ,kde jsem se následně převlékla.

Když jsem vyšla ze dveří, Tobias už na mě čekal v černých šortkách a nějakém značkovém bílém tričku. Ruku v ruce jsme došli do kuchyně ,kde už všichni jedli svoje první jídlo dne.

,,Dobré ráno'' pozdravili jsme ostatní s Tobim a pustili se. Tobias hned odešel k ledničce a koukal do ní. ,,Dobré ráno'' odpověděli nám všichni stejně a já jsem a šla za Tobisem k lednici.

Dala jsem si ovocný jogurt,celozrnnou housku a černý čaj. Nemám moc hlad ,pořád musím myslet na tátu.

Vzala jsem si všechno moje jídlo a sedla jsem si na židli ke stolu vedle Kendall. Za chvíli si ke mně přisedl i Tobi.

Summer Love✔Where stories live. Discover now