meeting

2.1K 65 4
                                    


Dneska to bude i z pohledu Annie ,aby jste viděli co se stane mezi Annie a Chrisem :) a ostatní kapitoly možná budou taky z pohledu Tobiase a Annie ,ale ještě uvidím :D doufám že nevadí <3 enjoyy

Když Annie odešla ,řekli jsme si s Tobiasem ,že půjdeme k němu domů vyzvednout mu nějaké nové věci. Šli jsme pěšky, tak jsme se trochu prošli. Drželi jsme se za ruce a smáli se spolu. Tohle jsme si vždycky představovala. Vždycky jsem chtěla takovej ten dokonalej vztah. A kdo taky ne ,že jo. Ale řekla bych ,že teď už ho mám. S Tobim nám to klape, tak uvidíme ,jak to bude pokračovat..

Došli jsme k Tobiasovi domů. Byl to celkem velký dvoupatrový šedý dům. Bylo to jen tři bloky od našeho domu ,takže to ani nebylo daleko. Ovšem díky našemu předešlému vztahu ,kdy jsme se nenáviděli a dělali vše pro neštěstí toho druhého ,jsem nikdy neměla příležitost u Tobiase být natož alespoň vědět kde bydlí, takže jsem si hodně prohlížela jejich dům a zahradu.

,,tak a jsme tady'' řekl Tobi a zastavil se na úzkém chodníku. Vyšli jsme pět schodů k jejich vstupním dveřím. Tobias odemkl a vstoupili jsme dovnitř. Rozhlížela jsem se po prostorném obýváku. Vše bylo perfektně uklizené ,předpokládám ,že mají nějakou služku. Musí být hodně bohatí ,když má jeho táta vlastní firmu. Ale na tomhle mi nezáleží. Miluju Tobiase takového ,jaký je ,ať už by bydlel na zámku nebo pod mostem.

,,klidně tady počkej, já si dojdu nahoru pro oblečení a hned jsem tady'' řekl Tobias a já jen přikývla a sedla si na velký bílý gauč do tvaru písmene L.

Chvíli jsem čekala ,až přišel Tobias s velkou taškou. Rychle jsem se zvedla z gauče ,až se mi zatočila hlava, ale ustála jsem to. ,,máš vše?'' Zeptala jsem se Tobiase ,aby jsme se případně nemuseli vracet ještě pro kartáček ,nebo tak něco. ,,jo..asi jo'' zaváhal Tobias a přecházeli jsme celý obývák, aby jsme se dostali zpět k hlavním dveřím.

,, a mám si vzít longboard?'' zeptal se Tobi ,když jsme skoro byli ve dveřích. ,,jo  klidně  já mám pennyboard, tak si můžeme jít zajezdit'' usmála jsem se a Tobias se vrátil do menší chodbičky pro longboard ,který byl uložený v šatní skříni.

Zval ho do ruky, ale já jsem mu ho zvala a dala si ho do druhé ruky ,aby jsme se mohli držet za ruce. Tobi se jen usmál takovým tím úsměvem co umí jen on a mně se zas málem podlomili kolena ,když jsme si uvědomila ,že s tímhle klukem se právě držím za ruce. Je to jak nějaké kouzlo ,že k sobě patříme.

***

Když jsme došli ke mně domů ,šli jsme rovnou ke mně do pokoje. ,,ty se máš někdy sejít s Chrisem?'' zeptala jsem se Tobiase,který si právě lehal do mé postele po chvilce ticha. ,,no, nevím můžu to domluvit a zrovna bych jim řekl ,že s tebou jsem'' řekl Tobias a přitáhl si mě vedle něho do lehu a dalbmi pusu na čelo.

Překvapilo mě ,že to Chris ještě neví. Myslela jsem si ,že už mu to dávno řekl. Ale co ,tak se to dozví teď. ,,ehm..dobře a mám napsat Annie ,že by jsme domluvili ,aby tam na nás čekala a on taky?'' zeptala jsem se. ,,jo, tak jo dobrej nápad'' řekl Tobi a usmál se. ,,tak já mu jdu napsat'' dodal, vstal z postele a vzal do ruky mobil. ,,jo, já taky'' řekla jsem a taky vytáhla ze zadní kapsy můj mobil.

Nakonec jsme se domluvili ,že se každou chvíli sejdeme ve skateparku  a budou tam oba na nás čekat.

,,tak prý za 15 minut u skateparku'' řekl Tobias a položil svůj mobil na můj noční stolek. ,,dobře ,tak já to napíšu Annie'' řekla jsem a napsala jí zprávu o tom ,kdy a kde se sejdeme. Nejdřív trochu protestovala a psala ,že nebude mít čas na to ,aby se upravila ,ale nakonec jsem jí překecala.

Summer Love✔Where stories live. Discover now