together

1.9K 61 8
                                    


,,já se převléknu ,už se dělá vedro'' řekla Annie když jsme došli k tábořišti a zašla do stanu. Kluci už začali dělat menší oběd a já se rozhodla jim pomoct.

Annie vyšla ze stanu a měla na sobě na na můj názor příliš krátké kraťasy místo černých legín. Bylo mi jasný ,že tohle vše je kvůli Chrisovi. Jak jinak že. Sedla si vedle Chrise na kmen stromu.

,,co je?'' řekla Annie nechápavě. ,,co by?'' uchechtla jsem se. ,,že na mě všichni tak čumíte'' zasmála se Annie. ,,nic'' řekl Chris a trochu se šibalsky usmál. Annie tam trochu zrudla a zůstalo ticho.

,,už to asi je, ne?'' přerušil Tobias zdálo se nekonečné ticho. ,,ehm ,asi jo'' řekl Chris po chvíli. Byl pořád nějak mimo. Asi z Annie. No musíme to trochu urychlit, zítra jedeme domů a za týden začíná škola. Zase. Tak rychle to uteklo.

Najedli jsme se a s Tobim jsme se rozhodli,že necháme Chrise a Annie o samotě a půjdeme se projít. Taky se nám celkem bude hodit chvilka pro sebe.

,,budou spolu hezký, co?'' řekl Tobi ,když jsme šli pomalu ruku v ruce cestou v lese. ,,jo to jo,, ušklíbla jsem se nad tou představou. ,,doufám ,že to vyjde'' dodala jsem. ,,to já taky a hlavně ,aby jí Chris neměl jako další na řadě ,chápeš jak to myslím'' Řekl Tobi. ,,jo taky doufám ,aby jí jen nevyužil'' Řekla jsem. ,,začínám z toho mít divnej pocit'' zapřemýšlela jsem.

Tak to bude ještě těžký.

Udělali jsme si takovou delší jednu a půl hodinovou procházku a bavili jsme se o všem možném ,teda hlavně o tom, jak začne škola a taky o Chrisovi a Annie.

Vrátili jsem se zpět do tábořiště a viděli jsme, jak Chris drží Annie kolem ramen. Usmáli jsme se na sebe a přišli blíž k nim. ,,ehm, ahoj'' řekli jsme s Tobiasem. ,,ahoj'' řekl Chris a přitáhl si Annie k sobě ještě více a ona zčervenala jako rajče. ,,je tady něco o čem nevíme?'' zeptala jsem se a nadzvyhla obočí i když jsem věděla, co se tu děje. ,,jo ,vlastně jo ,rozhodli jsme se ,že spolu budeme chodit'' řekl Chris s úsměvem. ,,gratuluju ,to je skvělý'' řekla jsem a objala se s Annie.

Na Annie bylo úplně vidět ,jak září štěstím. Tobias šel za Chrisem a začli se bavit ,já jsem se bavila s Annie o tom ,jak to vše začlo.

,,no prostě ,když jste odešli ,tak si mě Chris zavolal k sobě a řekl ,že se mu už delší dobu líbím a , že by se mnou chtěl být a pak jsme se jenom dál bavili a tak no'' Řekla s velkým úsměvem na tváři Annie.

,,aha..ale fakt si dávej pozor ,aby tě jen nevyužil'' řekla jsem nejistě. ,,ale prosim tě, neboj'' mávla nad tím rukou Annie. ,,no.. dobře'' řekla jsem ,ale pořád jsem si nebyla jistá ,jestli jí můžu věřit. Jako přeju jí to ,ale znám Chrise moc dobře. Chci pro Annie to nejlepší a nevím jestli to nejlepší je zrovna Chris. Ale co no ,musím jí věřit.

Mezitím co jsme se bavily s Annie, Tobi s Chrisem o něčem horlivě mluvili a nevypadalo to ,že by to byl úplně přátelský pokec. Ale asi vím o čem to je..

//Rozhovor mezi Tobiasem a Chrisem\\

,,myslíš to s ní vážně, nebo je to jen další tvoje holka?'' Zeptal jsem se. Annie je Vickiina nejlepší kamarádka a nechci , aby jí ublížil. ,,ještě nevím'' ušklíbl se Chris. ,,ještě se rozhodnu'' dodal s dalším úšklebkem. Je vidět ,že mu na ní tak moc nezáleží.

,,ne ty se nebudeš rozhodovat, nechceš se taky změnit jako já a najít si holku a ne jen lítat od holky k holce a lomit jim srcde a jen je využít?'' Zeptal jsem se ho, i když jsem věděl odpověď. Nemá takovou povahu jako já. ,,no já nevím no ,jako je to sranda'' znovu se ušklíbl Chris. Bylo mu vše úplně fuk.

,,ale já nechci ,aby jsi ublížil Annie ,je to nejlepší kamarádka Vicky ,takže to s ní ber vážně ,nebo jí vše řeknu já a budeš mít peklo'' zvýšil jsem hlas. ,,hezčí holku už nenajdeš věř mi'' řekl jsem a trochu se zklidnil. ,,dobře, tak já to zkusím no'' řekl arogantně Chris a oba se vrátili zpět k holkám.

//*\\

Chris s Annie se celou dobu u táboráku objímali ,stejně jako já s Tobiasem. Ale stejně jsem se pořád musela koukat na Chrise. Zajímalo by mě ,co se mu honí hlavou a co má s Annie za úmysly. Nevěřím mu a nechci ,aby ublížil Annie.

Opekli jsme si znova marshmallows a maso. A zítra už jedeme domů. Tobias se už vrátí domů ,protože už mu mamka přijela ,ale tak stejně se budeme scházet.

***

Ráno jsem se probudila klasicky jako první ,ale dál jsem čekala ,až se někdo probudí ,protože nesnáším někoho budit a přijde mi to takové hnusné nebo tak. Byla jsem čelem k Tobimu ,takže jsem se otočila a viděla Annie a Chrise ,jak spokojeně oddychují.

Když jsem je viděla ,musela jsem nad tím přemýšlet. Pořád se bojím ,že jí jen využije. Měl přes ní ruku a oba se usmívali. Nechci aby jí jen ublížil. Annie je hodně důvěřivý člověk ,ale někdy důvěřuje špatným lidem.

A Chrise moc neznám a nevěřím mu, ale naopak znám hodně holek s kterými si jen užil. Nejdřív jsem si přála ,aby byli spolu ,protože jsem chtěla Annie vidět šťastnou ,ale teď když vím ,jakej je Chris arogantní ,nejradši bych jí, sebe a Tobiase sbalila a nechala Chrise tady.

Najednou jsem ucítila ,že se Tobiasova ruka pohla ,takže jsem poznala ,že je vzhůru. Otočila jsem se na něj. Mnul si oči a pak se na mě usmál. ,,dobré ráno'' pošeptal a dal mi pusu do vlasů. ,,dobré'' pošeptala jsem taky a usmála se. ,,jak jsi se vyspala?'' znovu zašeptal a obmotal si jeho ruku znovu kolem mě. ,,no, co si budem povídat ,moje postel je pohodlnější'' řekla jsem a oba jsme se potichu začali smát . ,,no, to je'' potvrdil Tobias a začali jsme se smát ještě víc.

Postupně se probudili i Annie s Chrisem a samozřejmě nechyběla i ranní pusa. Prostě pořád nevím jeslti mu dokážu věřit. Zkusím ještě poprosit Tobiase ,jestli by se ho nějak zeptal.

Teple jsme se oblékli a začali dělat snídani. Rozdělali jsme oheň a kluci opekli chleby , z přenosné ledničky jsme vytáhli máslo a udělali si topinky s máslem. Po snídani jsem si vzala Annie stranou a rozhodla se s ní popovídat o Chrisovi.

,,Annie, můžeš na chvíli?''zeptala jsem se. ,,jo, jasně'' řekla Annie, zvedla ze sebe Chrisovu ruku a šla za mnou. ,,copak?'' zeptala se s úsměvem. ,,víš, chci si s tebou promluvit o..o Chrisovi'' řekla jsem nervózně. Vím, že se jí to nebude líbit.

,,co s ním?'' zeptala se nechápavě. ,,no jsi si jistá ,že to s tebou myslí vážně?však ho znáš'' zeptala jsem se opatrně. ,,jo, jsem si jistá'' řekla trochu povíšeně ,jako by úplně zapomněla ,co udělal ostatním holkám.

,,dobře ,ale já jen nechci ,aby ti ublížil'' řekla jsem. ,,ne ,neublíží, já si to pohlídám ,nemusíš se starat'' řekla hnusně, podívala se na mě arogantně a odešla.

,,ale já ti jen chtěla pomoct'' trochu jsme zvýšila hlas. ,,ale o tvojí pomoc nikdo nestojí'' zavolala na mě a hned se znova přilepila na Chrise. Chová se jak ty krávy co se dřív točily kolem Chrise a Tobiase.

No super.

Tohle jsem od ní nečekala. Nečekala jsem ,že se ke mě zachová takhle. Jen jsem jí chtěla pomoct ,ale ona se na mě naštve. Úplně jí vymyl mozek. Tohle bude ještě těžký ,ale až se na ní Chris vysere ,ať za mnou a pláčem neleze.

Vrátila jsem se zpět za Tobiasem a vše mu řekla. Byl taky překvapený. Očividně to od ní taky nečekal. Po snídani jsme začli balit. Protože už začínalo být teplo ,oblékla jsem si bílé džínové kraťasy, šedé tílko a krémovou kšiltovku.

Zabalila jsem si tašku a batoh a dala jsem ho do auta. Ostatní si taky zabalili a nosili tašky do auta. S Annie ani Chrisem jsem nepromluvila ,Uklidili jsme naše tábořiště a domov na dva dny a nasedli do Chrisova auta ,které nás odveze domů.

Edited✔

Summer Love✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα