like a dream

3.3K 106 1
                                    

Okamžitě jsem šla do mého pokoje a zamkla jsem se. Ne, teď fakt nemám na to se s někým vidět. Nechápu ,co se stalo. Co to do Tobiase vjelo? Proč by to Tobiasovi tak vadilo, že bych chodila s Dylanem? Nedává mi to smysl. Musela jsem nad tím znovu a znovu přemýšlet ,ale nemohla jsem najít vysvětlení.

Zítra odjíždí Dylan. Upřímně ,teď bych nejradši místo něho odjela já. Nechápu to. Nedává to absolutní smysl.

Pustila jsem si písničky. Nevím, co mám dělat. Jsem zamilovaná do Tobiase a chce mě jiný kluk než on. Nevím proč mu to tak vadilo, že jsme se s Dylanem líbali ,i když já nedobrovolně ,ale stejně by to nebral vážně. Znám ho, kdyby jsme spolu chodili a skončila dovolená a byla  škola kašlal, by na mě. Znám ho až moc dobře.

Najednou někdo zaklepal. Nečekaně.

,,kdo je?'' řekla jsem otráveně ,že mě zas někdo ruší. ,,Tobias, prosím otevři'' řekl Tobias s lítostí v hlase. Zněl ,jako by byl smutný. Nebo spíš naštvaný a smutný zároveň.

,,a co mi chceš jako?'' Zeptala jsem se otráveně. Nemám náladu na to s někým mluvit. Už toho bylo dost.

,,chci si něco ujasnit'' Odpověděl Tobias a trochu vrazil do dveří. Otráveně jsem vstala a odemkla dveře. Hned se rozevřeli dveře dokořán.

Vrátila jsem se zpátky na postel a lehla si. ,,no tak?'' Zeptala jsem se a dívala se na Tobiase ,který chodil po pokoji sem a tam.

,,proč ses od něho sakra nechala líbat?!'' Vykřikl na mě Tobias. ,,promiň ,ale jestli sis nevšiml ,tak jsem se bránila a nechtěla jsem to'' řekla jsem. ,,a když už tak taky nevím proč by TI to mělo vadit'' dodala jsem a zdůraznila ,,ti''.

,,aha..'' ztišil hlas Tobias a konečně se zastavil. ,,tak proč ti to vadí?'' Vykřikla jsem na něj, rozhodila jsem rukama a posadila se na postel.

,,třeba mně na tobě záleží víc než si myslíš'' Odpověděl Tobias, podíval se na mě nejistě a poté vzklopil hlavu. ,,to myslíš jak?'' zeptala jsem se ho a koukala na něj s údivem v očích. Tak teď to nechápu už vůbec.

,,víš, ta holka co jsem ti říkal, že mě zaujala, tak to jsi ty.'' Řekl Tobias a rychle si sedl vedle mne na postel. Koukala jsem na něj ,,Jo, asi jsem se do tebe zamiloval..to proto jsem tak žárlil na Dylana a nechtěl jsem, aby jste byli spolu ..a když tě začal líbat, prostě jsem se neudržel. Ale stejně to je jedno, když tobě se stejně líbí nějaký jiný kluk. A já jsem nikdy nikoho takhle nemiloval a nevím jaký to je, ale když jsem tě viděl s ním, klidně bych ho i zabil'' dodal Tobias a vzklopil hlavu.

Teď jsem asi dostala infarkt. Bože, já se líbím Tobiasovi? Vždyť to nemůže být pravda, jsem úplně normální nudná holka. Vždyť kolem sebe má mnohem hezčí holky a on se zamiluje do mě? Nemohla jsem uvěřit svým vlastním uším. Musela jsem na něj koukat  jako vyvoraná myš.

,,je to pravda?'' Zeptala jsem se ho po chvíli ,co jsem se na něj udiveně koukala a vstřebávala to ,co mi teď právě řekl. ,,jo..'' řekl Tobias a když se na mě podíval v jeho očích jsem viděla hrozný strach. Byl hrozně zranitelný.

Unikl mi úsměv. Tohle jsem si snad ani nikdy nemohla přát.

,,co se směješ? já vím je to asi k smíchu..no já asi půjdu'' řekl smutně Tobias a chtěl odejít, jenže jsem vstala a spojila naše ruce. Tobias překvapeně vykulil oči.

,,tak to bys asi měl vědět ,že ten kluk ,kvůli kterému jsem se tak trápila a jsem do něj zamilovaná až po uši, jsi ty''  usmála jsem se na něj a stiskla trochu jeho ruce.

,,jako fakt?'' Jeho obličej se úplně rozzářil radostí. Vypadal, jakoby znovu ožil a jeho karamelové oči se také rozzářily. ,,jo'' řekla jsem, pořád se usmívala a nemohla jsem uvěřit ,tomu co se teď stalo.

Tobias se na mě podíval s láskou v očích a pomalu se svým obličejem přibližoval k tomu mému. Po chvíli se naše rty střetly a byl to ten nejlepší pocit v životě. Ruce jsem zabořila do jeho rozcuchaných vlasů a on mi rukama jezdil po bocích. Nakonec se naše polibky přeměnily na chtivé líbání.

Cítila jsem se nesmírně šťastně, jako bych teď dostala vše, co jsem celý život potřebovala. Jako by on byl ten pravý, na kterého jsem celý můj život čekala. Asi se mi teď splnil sen..

Lepší den už asi být nemůže. I když začal nejhůř ,skončil nejlépe, jak mohl. Když jsme se odtrhli kvůli vzduchu ,tak Tobias řekl ,,chci abys věděla, že tě miluju. Miluju tě tak moc, jaky nikdy nikoho. Ostatní holky jsem měl jen kvůli srandě,ale s tebou to myslím fakt vážně a nehodlám se tě vzdát'' řekl Tobias a krásně se na mě usmál. ,,taky tě miluju. A jak moc? Ani nedokážu vyslovit nebo ukázat. Taky jsem takhle nikdy nikoho nemilovala'' řekla jsem, Tobias se usmál a dal mi znova pusu.

Venku byli červánky ,tak jsme se rozhodli jít ven. ,,asi o nás nebudeme zatím nikomu říkat, třeba až zítra ano?'' řekl Tobias a já jen souhlasila. Kdyby jsme to dnes řekli ještě Dylanovi, měla bych asi na svědomí vraždu.

Sešli jsme dolů po schodech a zamířili rovnou k východu z chaty. Šli jsme jen vedle sebe ,aby to nebylo tak nápadné. Došli jsme na terasu ,kde klasicky seděly naše mamky, Payton a Dylanova mamka a pily kávu. Dylan tam naštěstí nebyl ,takže to bylo bez větších komplikací.

,,mami ,my se s Tobiasem jdeme podívat na ty inzeráty kvůli Mal, jestli už si někdo vzal číslo a tak'' vymluvila jsem se. ,,no fajn'' řekla mamka a napila se z porcelánového hrnku.

Nic víc už jsme neřekli a odešli k brance. Vyšli jsme u pozemnku chaty a pokračovali po ulicích Midlandu. Počkali jsme ,až zajdeme za roh, aby jsme se mohli chytnout za ruku. Po chvíli ticha jsem se rozhodla zeptat na otázku ,která mi teď pár minut ležela v hlavě.

,,a jak to chceš mezi náma udělat ve škole nebo prostě až skončí dovolená?víš, bude to asi divný po ostatní, že spolu chodí lidi co se předtím nenáviděli..'' zeptala jsem se nejistě Tobiase.

Byla jsem zvědavá, co odpoví. Pořád nevím jistě ,jestli to se mnou myslí vážně. Sice ho miluju ,ale on by toho byl schopný. Na to ho taky znám moc dobře.

,,no co by bylo, prostě spolu budeme chodit a ostatním to může být jedno'' Odpověděl mi Tobias a koukal na mě. ,,eh, dobře'' řekla jsem ,ale pořád jsem si nějak nemohla představit ,že zrovna on by přišel do naší třídy a řekl ,že spolu chodíme.

,,vím ,že mi asi nevěříš ,měl jsem hodně holek ,ale nevím jak ti ukázat, že to s tebou myslím opravdu vážně'' řekl Tobias a trochu svěsil hlavu.

,,já ti věřím jen jsem se chtěla zeptat'' řekla jsem, zastavila jsem se a otočila se čelem k Tobiasovi. ,,vážně tě miluju'' řekl Tobias a upřeně mi koukal do očí. Nelže. ,,já tebe taky'' odpověděla jsem a postavila se trochu na špičky ,abych mu mohla dát pusu.
Je to tak super pocit mít někoho, kdo o vás stojí.

Šli jsme celkem dlouho tak jsme se rozhodli že už půjdeme zpátky.

***

Těsně před chatou jsme se pustili a šli jen vedle sebe. Našim to řekneme asi až odjede Dylan ,takže zítra. Bude nejlepší ,když se to Dylan ani nedozví.

Sedli jsme si ke stolu, kde už byla připravená večeře. Sedla jsem si vedle Tobiase a rozhlédla se po stole. Dylan seděl naproti nám ,ale já jsem ho prostě neřešila. Nandala jsem si na talíř večeři.

,,tak co ,vzal si někdo číslo?'' Zeptala se mě mamka ,když si také nandávala na talíř večeři. ,,ehh no ne ,nevzal'' chvíli mi trvalo než jsem přišla na to ,na co se mě mamka ptala.

,,tak to vypadá ,že si budeme muset Mal nechat'' řekla Payton a hlavou se otočila na černé klubíčko spící na koženém gauči.

S Tobiasem jsme se na sebe usmívali a Dylan žárlil. Až odjede, bude asi vše lepší. Vím že to zní blbě ,ale jen vlastně vše zkazil. Nebo možná ne? Byli by jsme spolu s Tobiasem ,kdyby Dylan nepřijel? možná nám k tomu trochu pomohl ,ne?

Ale už dost otázek ,dnešek už nemůže být lepší. Dojedli jsme večeři a s Tobiasem se rozhodli ,že půjdeme koukat na film. Šli jsme po schodech do druhého patra a hned zalezli do našeho pokoje a zamkli se. Pro jistotu.
Lehli jsme si na postel a pustili si nějaký film na Netflixu. S Tobiasem jsme se k sobě přitulili. Moc jsem ten film nevnímala, jen nás. Po nějaké chvíli jsem usla. Nevím ,jestli Tobias ten film dokoukal nebo ne ,ale hlavně že jsem s ním. Tohle je fakt jako sen..

Summer Love✔Where stories live. Discover now