the dark past

2K 70 3
                                    

Čekala jsme na nádraží ,než přijede vlak ,kterým má přijet Tobi. Nemůžu se dočkat. Každou chvíli jsem vyhlížela vlak ,který mi přiveze mého Tobiho zpět ke mě. Neviděli jsme se dva dny ,ale už teď to nezvládám.

Koukala jsem na dlouhé koleje ,když v tom se tam najednou vynořil vlak. Zastavil a vycházeli z něj davy lidí. Vyhlížela jsem Tobiho a když jsme ho konečně spatřila ,skočila jsem mu kolem krku. Hodně lidí se na nás podívalo ,ale mě to v tuhle chvíli nezajímalo. Držela jsem ho tak, jak jsem nejpevněji uměla.

,,ahoj zlato'' řekl Tobi ,když mě dal zpět na zem. ,,ahoj lásko'' řekla jsem a dala mu velkou pusu. ,,strašně jsi mi chyběl'' řekla jsem a smála se od ucha k uchu. ,,ty mě taky'' řekl Tobias s úsměvem a znovu mě objal a dal mi pusu.

***

Když jsme byli v taxíku ,došlo nám ,že Tobi bude muset být na ty dva dny než přijede jeho mamka u nás doma. Ale teď už mi ti nevadí ,když jsme spolu.

,,tak a jsme tady'' ukázala jsme z okna taxíku na bílý dům. Řidič nám zastavil a Tobias si vyndal svůj kufr a tašku z kufru taxíku. Má těch kufrů jak holka.

Otevřela jsem dveře a Tobi vešel dovnitř. ,,máte to tu hezký'' uznal Tobi a rozhlížel se po našem domě. ,,děkujeme'' řekla jsem a usmála se na něj.

Vyšli jsme schody nahoru a Tobi si dal věci do mého pokoje. Zadíval se na bílou stěnu posetou mými fotkami. Byli tam fotky s Annie, ostatními kamarády atd.
,,sluší ti to na nic'' řekl a ukázal na tu zeď s fotkami. ,,děkuju'' řekla jsem a zastrčila si jeden pramen mých hnědých vlasů za ucho.

,,kdo to je?'' peptal se a ukázal na jednu fotku, kde jsme byla s partou třech kluků. Je to pro mě citlivý téma nechtěla jsme to rozebírat.

,,ehm..to neřeš'' snažila jsem se vymluvit. ,,víš že mi můžeš říct všechno'' řekl Tobias. ,,až pak- je to na dlouho'' řekla jsem a posadila se na mojí dvoulůžkovou postel.

,,teď máme čas, ne?'' zeptal se Tobi a sednul si vedle mě,objal mě za pas a přitáhnul k sobě. Slyšela jsem bouchnutí dveří. ,,teď právě ne ,protože přišla mamka'' řekla jsem, zvala ho za ruku a táhla ho po schodech dolů.

,,ahoj mami, Tobi už je tady'' řekla jsem ,když jsme sešli schody. ,,dobrý den'' řekl za mnou Tobias. ,,Ahoj Tobiasi'' řekla moje mamka a vyndávala nákup z tašky na kuchyňský pult. ,,Tobias asi bude muset být ty dva dny u nás'' oznámila jsme mamce. ,,jak to? tvůj táta není doma?'' Zeptala se udiveně mamka. ,,no můj táta zase někde lítá po služebních cestách, takže není'' pokrčil rameny Tobias. ,,aha'' řekla potichu mamka ,ale stejně to bylo slyšet.

,,může tady teda zůstat?'' Zeptala jsem se mamky i když jsem věděla ,že řekne ano. Taky si myslím ,že by ho nenechalala jen tak samotného doma. I když mu není pět a není to Kevin McCallister. (😂)
,,jasně, že ano'' řekla mamka. ,,děkuju'' řekl Tobias a usmál se.

Šli jsme zpět do mého pokoje. ,,tak kdo jsou ti kluci?'' zeptal se Tobias a znovu si prohlédl tu fotku. Vzklopila jsem hlavu a zkousla si ret. Nechci se rýpat v mé ,,temné,, minulosti.

,,co je?'' Podíval se na mě starostlivě Tobias ,když viděl, co jsem udělala. ,,no.. prostě se k tomu nechci moc vracet'' řekla jsem a teď se konečně odvážila se na tu fotku podívat. Vracelo i to krásné i bolestivé vzpomínky.

,,dobře tak mi to neříkej ,jestli nechceš'' řekl Tobias a povzbudivě se na mě usmál. ,,no tak já ti to řeknu. Je mi jasný ,že by jsi nad tím premýšlel a  nechci ti to tajit ,tak ať už to mám za sebou'' řekla jsem. Nechtělo se mi do toho ,ale nechci mu lhát ani nic takového.

,,no.. víš jak jsem se sem před čtyřmi roky přestěhovala sem do Ohia ,tak předtím jsme bydleli v Chicagu v Illinois. Bylo mi čtrnáct a tohle byla moje parta. S těmito lidmi jsme se bavila. Byly tam ještě nějaké holky ,ale s klukama jsme se bavila víc. Tohle je Jayden,Mateo a ...Austin'' ukázala jsem na kluky na fotce a u Austina trochu ztišila lhas. ,,Do Austina jsem se hrozně zamilovala a měla jsme zlomené srdce. Byla jsem malá a naivní. Myslela jsem si ,že mě má taky rád ,ale on si ze mě jen dělal srandu a pak po mě poštval celou partu a vlastně i celou školu. Neměla jsem žádné zkušenosti a tak jsem byla hrozně smutná. Tajila jsem tu šikanu před rodiči a když to pak prasklo ,nemohla jsem chodit do školy. A když taťka dostal příležitost se přestěhovat do Ohia kvůli práci ,hned jsme toho využili. Od té doby jsem nikoho z nich neviděla ,nikoho neměla a hrozně jsme se bála znova zamilovat. Že znova narazím. Ale pak si přišel ty..'' dopověděla jsem to Tobiasovi a udělala tečku za touhle minulostí.

,,ou tohle jsem fakt nečekal'' řekl Tobias. ,,ani se nedivím, že jsi o tom nechtěla mluvit''dodal. ,,víš co?nebudeme to už řešit  co se stalo to se stalo'' řekla jsem a trochu se na něj pousmála. ,,dobře'' usmál se Tobias.

***

,,co chcete k obědu?'' Zavolala na nás mamka z prvního patra. ,,nevím'' řekla jsme. ,,objednáme pizzu?''zeptal se Tobias. ,,jo klidně  dobrý nápad'' řekla jsem a zavolala na mamku ,že si objednáme pizzu.

Tobi volal do pizzerie a já se rozhodla napsat Annie. Což mi připomnělo ,že bych se měla zeptat Tobiho , jestli už se nějak nenápadně zeptal Chrise.

Vicky <3- Ahoj Annie ,Tobi už přijel. Nechceš přijít a probrat Chrise? :/ <3

Annie hned odepsala.

Annie <3- ahoj ,no dobře tak já přijdu :/ <3

Vicky <3- ale notak ,to bude v pohodě <3

Annie <3- no uvidíme.. :/

Dala jsem jen zobrazeno a Tobi hned přišel. ,,nebude ti vadit  že přijde Annie? Chtěly by jsme probrat toho Chrise..'' zeptala jsem se a Tobi si sedl zase zpět vedle mě postel. ,,ne v pohodě'' řekl bezproblémově. ,,ty ho znáš nejlíp'' řekla jsem. ,,no jako to jo ,ale zase nemůžu zaručit ,že jí nějak pomůžu'' řekl Tobias. ,,ne však to je jasný'' řekla jsem a lehla si do postele.

Když přišla Annie i pizza ,sedli jsme si na postel do mého pokoje. ,,tak s čím chceš poradit?'' zeptal se Tobias a s úšklebkem si vzal do ruky trojúhelníkový kousek pizzy.

,,no Annie by potřebovala nějak pomoc s Chrisem ,protože se jí líbí'' řekla jsem a strčila Annie do ramene.
,,no..jo..'' řekla Annie a styděla se.

  ,,no, to je blbý..on fakt hodně střídá holky a kdyby se dostal k tobě tak by tě měl jen na jednu noc. Musela by jsi ho změnit jak Vicky mně'' řekl Tobias a chytl mě za ruku. ,,no to já vím ,ale jak?'' Zeptala se Annie se svěšenou hlavou.

,,neboj mi ti pomůžeme, že jo Tobi?'' řekla jsem. ,,jo, jasně, že jo'' řekl Tobias a usmál se na nás.

Já asi nevím ,jak jsem já změnila Tobiho ,ale prostě musíme nějak pomoct Annie ,aby nebyla zklamaná. To bude asi trochu těžší ,ale nemůžu jí vidět, jak se takhle trápí. Moc dobře vím ,co je to mít zlomené srdce...až moc dobře...jak s Austinem tak a Tobiasem. Nechci ,aby taky narazila jak já.

Nevím jestli jí za to Chris vůbec stojí. Chris má snad každou noc v posteli jinou holku a nechci aby Annie jen zneužil. Ostatně to samé se stalo mě.. teď jen doufat ,že to samé se nestane s Annie a Chrisovi..

Edited✔

Summer Love✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat