-ONE

4.1K 262 34
                                    

          

Birinci Bölüm: Başlangıç

BAEKHYUN

Baş ağrım var ve kusacakmış gibi hissediyorum. Neler olup bittiğini anlamadığımdan beri bir gün geçti. Belki de sadece çok yedim ya da 'usog' olmuşumdur.

(NOT: Usog veya balis, Filipin Psikolojisinde psiko-tıp alanındaki bir konudur (ancak Batılı Psikolojide Filipinli bir batıl inanç olarak görülmektedir) burada bir sıkıntı veya psikolojik rahatsızlığa yabancı veya bir kötülük tarafından gönderilen bir tebliğ atfedilir.)

"Baek, baş ağrısı ve kusma yüzünden kaç gündür acı çekiyorsun? Hamilelik testi yapmak ister misin?" Kyungsoo gülerek söyledi.

Gözlerini devirdim ve 'Ben bir erkeğim, neden gebelik testi yaptırmalıyım?' Diye düşündüm.

"Benimle dalga mı geçiyorsun? Gebelik testi mi? Deli misin? Ben bir erkeğim ve yumurtalıklarım yok, neden yapayım?" Kyungsoo'ya seslendim. Şu anda kendimi rahatsız hissediyordum.

"Baek, denemelisin. Belki de erkek hamileliği yaşayan insanlardan birisindir." Luhan bana hamilelik testi verirken söyledi. "Neden sırt çantasında hamilelik testi var?"

"Niye olduğunu sormayın, belirtilere sahipsin. Sadece tuvaletin içine girip dene." beni tuvalete ittiler. Bu ikisi gerçekten sinir bozucu.

Testi yapıp bekleyeceğim, eminim ki hamile değilim.

"Neden bu kadar uzun sürdü?" Kyungsoo kapının diğer tarafından seslendi.

Teste yavaşça baktım ve

|

Beklendiği gibi hamile değilim.

||

Daha sonra iki çizgi gördüm.

Gebelik testinde çift çizgi gördüğümde kanımın ve nefesimin çekildiğini hissettim. Terlemeye başladım ve gerildim. Kapıyı açtığımda en yakın arkadaşlarım çabucak girip testi elimden aldılar.

"Ah tanrım..." Luhan ağzını kapatırken söyledi.

"Baek hamilesin, bu bir mucize, çok şanslısın!" Kyungsoo söylerken mutluluktan ağlamaya başlamıştım.

"Aman tanrım! Baek, çocuğun olacak! Senin adına sevindim." Birbirimize sarılmıştık.

Daha sonra Kyungsoo'nun evine gittik ve konuşmaya başladık.

"Chanyeol biliyor mu?" Kyungsoo, Kimchi ve makarna yiyorken sordu. Yavaş yavaş kafamı sallayıp Chanyeol'un hiçbir şey bilmediğini belirttim. Ve bu benim sorunumdu.

Bunu Chanyeol'e nasıl söyleyebilirim ki? Bu konuyla ilgili tepkisini merak ediyorum, ancak aynı zamanda Chanyeol'un hayallerini mahvetmek istemiyorum.

"Hayallerini mahvetmek istemiyorum ama bilmeye hakkı var."

"Ona söyle." İkisi birden söyledi fakat katılmıyordum. Doğru zaman değildi.

"Mezun olduk, meşgul olduğundan eminim." Ne yazık ki dedikten sonra aniden bir kısa mesaj aldım.

"Baek, okulumuzun yanındaki kafede buluşalım sana önemli bir şey söylemeliyim." İkisine benimle birlikte gelmelerini söyledim ancak kendilerini Chanyeol'a göstermeyeceklerdi. Kahve dükkanına ulaştığımda Chanyeol'ün pencerenin kenarında oturduğunu gördüm, yüz ifadesi boştu ve üzgün görünüyordu.

"Merhaba bebeğim, önemli bir şey söyleyeceksin değil mi? Benim de söyleyeceğim bir şey var."mutlulukla söyledim, yavaş yavaş elini tuttum, ama gözlerime bakmak istemeyerek aşağıya baktı.

"Baekhyun, ben... senden ayrılıyorum. Ünlü olabilmek için stajyer olacağım, bu benim hayalim Baekhyun. Anla beni." Chanyeol gözlerime bakmadan söyledi. Duygularımı bastırdım ve ağlamamak için elimden gelenin en iyisini yaptım.

"Ya çocuğumuz Yeol?" Kendi kendime düşündüm.

Yavaş yavaş başımı sallayıp gülümsedim.

"Bana söylemek istediğin şey bu muydu? Güzel, ayrılalım, eğitiminde iyi şanslar!" Gülümseyerek söyledim. Dükkandan çıkarken gözyaşlarımı serbest bıraktım.

——

Lütfen yorum yapın, teşekkürler!

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu