-TWO

3.5K 232 39
                                    


İkinci Bölüm: Baekhyun.

BAEKHYUN

"Aman tanrım Baek, şuna bak! Oğluna çok yakışacak!"Luhan bana küçük oğlum için bir kıyafet gösterirken söyledi. Alışveriş merkezindeyiz, çünkü iki en iyi arkadaşım küçük oğluma bir şeyler almak istiyor.

Şu anda 8 aylık hamileyim ve karnýmýn şişliği anlaþýlabilir. Chanyeol'u görmeyeli ise aylar oldu.

"Baekhyun, senden ayrılıyorum.Ünlü olabilmek için stajyer olacağım. Bu benim rüyam baekhyun. Umarım beni anlarsın."

Hâla söylediği o sözleri unutamıyorum, dünyamı paramparça etti. Bazen kendimi vazgeçecek gibi hissettim, bebeğimi aldırmak istedim. Ama arkadaşlarım beni durdurmayı başardılar ve bunun bebeğin suçu olmadığını anlamamı sağladılar. Bana bebeğimi kabul ettirdiler ve onu sevdiler.

"İşte yine başlıyoruz. Baek, sana bu konuda düşünme demiştim. Bak, yine ağlıyorsun."Kyungsoo gözyaşlarımı silerken söyledi.

"Üzgünüm Kyungsoo."Arkadaşlarım bana sarıldı. Eğer bu ikisi yanımda olmasaydı, hayatta kalabileceğimi sanmıyordum ve belki de şu anda delirmiş olurdum.

"Merak etme baek, biz buradayız. Baekhyun, seninle ilgileneceğimize söz verdik. En iyi arkadaşlarız değil mi? O yüzden üzülme ve ağlamayı bırak. Bebeğini etkileyecektir."Luhan bana gülümserken söyledi ve gülümsedim.

"Hadi çocuklar, bunları ödemeliyiz. Çok dramatiksiniz."Kyungsoo dedi ve kasaya gidip satın alacakları giysileri taşımaya başladı.

"Tamam...Oh Sehun?"Luhan,Sehun'u selamladı. Sehun olgunlaşmış görünüyordu ve vücudu daha çekici olmuştu. Lisedeyken olduğu gibi hala yakışıklıydı.

"Bu gerçek mi? B-Baekhyun hyung hamile misin?"

Yavaş yavaş başımı salladım. "Evet Sehun, hamileyim, karnımı görmedin mi? neden hala soruyorsun? Hâla salaksın."Şaka yaparak söyledim. Umarım artık soru sormazdı.

"Ahmmm...Sehun, baek sorunu cevapladı. Şimdi gitmeliyiz, Kyungsoo bizi dışarıda bekliyor ve ayrıca, yemek yiyeceğiz çünkü baek aç."Dükkandan çıkmadan önce, Sehun bir şey söyledi.

"İyi yiyor musun? Size katılmayı tercih ederiz. Bu arada, Jongin'le birlikteyim. Bu bizim buluşmamız olsun ve Baekhyun hyung tebrikler. Yemek benim ikramım olacak."Sehun gülümserken söyledi ve yavaş yavaş yol gösterdi.

Kyungsoo'ya ulaştığımızda. Modu değişti. Gözleri doğal boyutundan daha büyüktü ve ruh hali öfkeye dönmüştü.

"Merhaba Kyungsoo-hyung!"Sehun neşeyle söyledi. Ama Kyungsoo öfkeliydi. Şükürler olsun ki, Luhan, Sehun'u tutarken Kyungsoo'nun yolunu engelleyerek onu durdurdu.

"YAH! OH SEHUN, SENİN SİK KAFALI ARKADAŞIN NEREDE?? BAEKHYUN'A YAPTIKLARINDAN SORUMLU OLMALI!"

"Ne...Chan—" Sehun şoke edici bir şekilde sordu ama Luhan cümlesini bitirmeden önce ağzını kapattı. Dördümüz birbirimize bakıp yavaşça iç çektik.


Sehun'un kahve dükkanındayız. Alışveriş merkezinde dükkanı olduğunu bilmiyordum bu yüzden buradayız. Ama neden bebek mağazasındaydı ki?

"Baekhyun hyung, bebeğinin babası Chanyeol mu?"Sehun ciddi bir şekilde sordu ve ben yavaşça başımı salladım.

"Evet Sehun, babası. Bu arada, bir iyilik isteyebilir miyim?"Dedim.

"Evet hyung, ne oldu?"

"Lütfen bunu kimseye söyleme. Sakın kimseye bebeğimin babasının Chanyeol olduğunu söyleme. Kariyerinin mahvolmasını istemiyorum özellikle de yaklaşan bir filmi var. En önemlisi, bunu Chanyeol'a söyleme, lütfen?"

"Sorun değil hyung, ama umarım bir gün ona söylersin. Chanyeol yalancılardan nefret eder, biliyorsun değil mi?"

Yavaş yavaş Kyungsoo ve luhan'a baktım. Başparmaklarını bana doğru kaldırdılar ve anlaştıklarını gösterdiler.

"Bu arada Baekhyun-hyung, nasılsın?"Sehun sordu, sonra gülümsedim.

"İyiyim Sehun, idare ediyorum. Ayrıca, bu ikisi benimle ilgileniyor, o yüzden sorun değil."Gülümsemeye başladım. "Sen nasılsın Sehun?"

"Ben iyiyim, hyung. Her zamanki gibi yakışıklı ve bekar."

"Bu arada, neden bebek mağazasındaydın ?"Ona sordum.

"Ahh....Chanyeol bebeği için bir şeyler almamı istedi."

Bebek!? Chanyeol'un bebeği mi var!?

"B-bebek? Bebeği mi var?" dedim.

"Böyle bir tepki vereceğini düşünmüştüm. Chanyeol hyung, benden kız kardeşinin çocuğu için bebek eşyaları almamı istedi. Yoora-noona'yı hâla hatırlıyorsun, değil mi? Yoora noona'nın 3 aylık bir bebeği var ve Chanyeol onu çok şımarttı."Sehun açıklarken yavaş yavaş başımı salladım.

"Omo! Noona'ya selamlarımı ilet. Ona onun ve bebeğinin sağlıklı kalmasını söyle, ve tebrikler."Neşeyle söylerken Sehun'un telefonu çaldı.

"Chanyeol hyung. Buna cevap vermeliyim. Özür dilerim."dedi ve konuşmak için uzaklaştı, ama hala duyabiliyordum.

"Merhaba hyung? Evet, zaten aldım. Tamam, dairene getiririm." Sehun geri döndü ve poþetlerini aldı.

"Baekhyun hyung, şimdi gitmeliyim. Chanyeol hyung bunları bekliyor. Seni burada görmek gerçekten çok güzel. Numaranı alabilir miyim? Doğumdan sonra bebeğini görmek istiyorum. Ayrıca, isteğin için endişelenme, ben hallederim."Sehun bana telefonunu verirken dedi. Telefon numaramı yazıp kaydettim.

"Seni görmek de çok güzel, Sehun."
Sehun görüş alanından çıkınca. Buraya gelmeleri için arkadaşlarıma işaret ettim. "Baek noldu? Sehun hala her zamanki gibi yakışıklı!"Luhan hayallerken, Kyungsoo kafasına vurdu.

"Hala hatırlıyorsan Chanyeol'un arkadaşı."Kyungsoo bağırdı.

"Sehun ile konuştum."Dedim.

"Sonra?"

"Ona bunu kimseye söylememesini söyledim, özellikle Chanyeol'e."



Bolca yorum istiyorum!

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now