TWENTY FIVE

721 46 11
                                    


Bölüm yirmi beş: doğru şeyi yap, CHANYEOL.



ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN GÖRÜŞÜ

Aylar geçmişti...

"Şu Chanyeol'u durdurun."Sehun, çok fazla alkol tüketen Chanyeol'u durdurdu. Chanyeol her gece eve sarhoş olarak geliyor ve geçen ay olanlar yüzünden hâla kendini suçluyordu.

"Hyung, kes şunu. Belki birisi seni görür ya da daha kötüsü bir paparazzi seni görür."Kai söylenirken Chanyeol sessizce ağlıyor, Kai ve Sehun'a bakmamaya çalışıyordu.

"B-baekhyun..."Chanyeol mırıldandığında Kai ve Sehun birbirlerine baktı. Sehun ve Kai'de zor zamanlar geçiriyordu çünkü Chanyeol'un her gün ne hissettiğini biliyorlar.

"Ben aptal mıyım?" [Ç/N; yok estağfurullah]

"Beni terk ettiler. Ailem beni terk etti. Gerçekten acıtıyor. Baekhyun beni terk etti ve oğlum bile benden nefret ediyor. Ben onlara iyi bir baba ve koca değilim. Ama yine de, onları gerçekten özlüyorum."

"Bu senin hatan hyung. Bir ailen varken bunları sen yaptın."

Baekhyun gittiğinde, Chanyeol hemen Nana'ya gitmişti. Orada, her şeyi söylemiş ve patlamıştı. Nana'yı olanlar için suçluyor ve Nana'nın onu terk etmesi için elinden gelen her şeyi yapıyordu.

Ama sadece bu değil, aynı zamanda Nana'yı hapse atmak için elinden gelen her şeyide yaptı. Nana, Chanyeol'un bunu ona yapacağını düşünmemişti. Ve Chanyeol, Nana'nın raporlarına dayanarak, Nana'nın deli olduğunu öğrendi. Nana ona gerçekten takıntılıydı. Nana uyuşturucu alıyor, bu yüzden daha da kötüleşiyor. [Ç/N; yeni anladı, alkışlayın... ]

Sehun, Luhan'dan eve gitmesini söyleyen bir telefon almış ve gitmişti.

"Chanyeol Hyung, Kes şunu. Neşelen." Kai dedi ama Chanyeol onu görmezden geldi.

"Eğer kendine yardım edemiyorsan, aileni nasıl geri alabilirsin? Eğer böyle devam edersen Baekhyun'un geri döneceğini düşünüyor musun? Kendine yardım etmen ve iyileşmen gerekiyor. Gerçekten bir hata yaptın ama ona pişman olduğunu ve değiştiğini göster. Onları geri almak için her şeyi yapacağını göster. Onları gerçekten sevdiğini göster. Her şeyi doğru yap Chanyeol Hyung."

"Hyung, doğru olanı yap. Ama önce kendini değiştir. Sana yardım edeceğim. Nereden başlamalısın biliyor musun?  Hyung'u tanıdığını biliyorum. İçmeyi bırak ve yapacağın her şey hakkında düşün. Her şeyi planla hyung. Sehun ve ben sana yardım etmek için buradayız ve bunu biliyorsun. Doğru olanı yap hyung. Kendininden şüphe etme ve olumsuzlukların aranıza girmesine izin verme. Bunu yapabileceğini biliyorsun."

Bu Chanyeol'un her şeyi düşünmesini sağladı, iç çekti.

"Doğru olanı yap?"

"Evet hyung. Doğru olanı yap. Baekhyun'u seviyorsun ve hala seni sevdiğini biliyorum. Çocuklarınız var. Onların babası olma hakkına sahipsin. Baekhee ve Jesper'ın babasız büyümelerini istemezsin, değil mi?"

"Evet, çocuklarımın babasız büyümesini istemiyorum."Chanyeol cevap verdiğinde Kai ona gülümsedi.

"Olanları telafi etmek için her şeyi yapabilirsin hyung. Onları geri getirmek için hala her şeyi yapabilirsin. Elinden geleni yap. Baekhyun ve çocukların uzun süre sana kızmasına izin verme. Hala zaman varken işleri yoluna koy. Çocuklarınız çok genç. Onlarla birlikte olmalısın."Chanyeol kalan birayı bir dikişte içti ve dudaklarını sildi.

"Teşekkürler Kai. Haklısın. İşleri yoluna koymalıyım. Beynimin ve kalbimin söylediği şeyi yapacağım."

"Ben senin arkadaşınım hyung. Bu yüzden sana yardım etmeliyim."

Chanyeol eve döndü. Hala evlerinde yaşıyor çünkü Baekhyun ve çocukların eve geri dönmesini bekliyor.

Chanyeol eve girdi ve baktı. Gözleri oturma odasına kaydı ve her şeyi hatırladı. Hamileyken Baekhyun'un televizyonu kırdığını hatırladı. Acı acısını vurdu.

Baekhyun'un Rillakkuma önlüğünü giydiğini gördüğü mutfağa baktı. Ağlamaklı bir şekilde gülümsedi.

Piyanoya ve gitara baktı. Baekhyun ve Chanyeol birlikte boş zamanlarında şarkı söylüyorlardı. Chanyeol gitar çalarken Baekhyun piyano çalıyordu. Tekrar gülümsedi ve iç çekti.

Baekhyun ve Jesper'ı oturma odasına kadar merdivenlerde kovaladığı anı hatırladı ve gözyaşları gözlerinden akmaya başladı.

"Baekhyunnie, seni özledim."

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now