-TWENTY FOUR

762 46 9
                                    

Bölüm Yirmi Dört: Jesper...

BAEKHYUN

Gözlerimden kaçan gözyaşlarını hemen sildim. Eve girdiğimde Chanyeol'un Seth'in yanında oturduğunu gördüm.

"Seth, buraya gel."Luhan oğlunu aldı ve ben toparlanmak için yukarı çıktım. Gözlerimden kaçan gözyaşları kontrol edemiyorum. Ne yapacağımıda bilmiyorum. Chanyeol bunu nasıl yaptı? Nasıl??

"Baekhyun nedir o? Neden kıyafetlerini topluyorsun?"Onu görmezden geldim ve toplamaya devam ettim. Onun yanından geçtim ve eşyalarını toplamak için Jesper ve Baekhee'nin odasına gittim.

"Baekhyun, neden topluyorsun?" Ağlarken onu tekrar görmezden geldim. Gerçekten yüzünü görmek istemiyorum.

"Lanet olsun! BAEKHYUN? NEDEN CEVAP VERMİYORSUN? KAFAM KARIŞTI! BİR SORUN MU VAR?"Bağırdığı zaman ona bakmaya karar verdim. Kızgınım, hemde çok.

Kollarımı tuttu ama geri çektim. Çantaları kapatıp çıkmak istedim ama engelledi.

"Çekil."

"Nereye gittiğini söyleyene kadar gitmiyorum."

"GİT BURADAN!"Ona bağırdım ama hala bir inç hareket etmedi.

"Sorun nedir Baekhyun? Nereye gidiyorsun?"Bakışlarımı gözlerine diktim. Evlenmemizi istememesinin sebebi o mu? Neden sadece nişanlandık ama evli değiliz? Nereye gittiğini söylememesinin sebebi o mu? Nana yüzünden mi?

"Ben gidiyorum ve çocukları yanımda götüreceğim. Bizi rahatsız etmeye cüret etme."Acı bir şekilde söylediğimde bana sarıldı. Gözyaşlarım bir kez daha akmaya başladığında onu uzaklaştırdım.

"Ne?! Niçin?! KİMSE GİTMİYOR! BURADA KALACAKSIN!"

"Hiçbir şey yapamazsın. Gidiyoruz. Lütfen geçmeme izin ver ve tokat atmayayım."Onu ittim ama hareket etmedi. Bana sarılmak istediğinde ise onu tokatladım.

"B-baekhyun.."

"Nana'yla ne zaman konuşacaksın, Chanyeol? Beni aptal durumuna düşürdüğün için mutlu musun? Senden nefret ediyorum Chanyeol. İğrençsin. Seninle seks yapan biri olduğunu bilmiyordum!"Gerçekten kalbimi çok acıtıyor.

"B-baekhyun, açıklayabilirim. Lütfen önce beni dinle. Bunu sana kim söyledi? Baekhyun lütfen. Beni bırakma."

"Yani gerçekten doğru. Hahaha. Yeterli değil miyim? Seni mutlu etmedim mi? Gitsek daha iyi olur. Şunu keselim. Bu Chanyeol'u istemiyorum. Dört yıl boyunca bana bunu yaptın. Beni aldattın."Cevap vermeden ayaklarına bakmaya başladı. Sanırım şu anda ağlıyor ama umurumda değil. Onun suçu.

"Üzgünüm Baekhyun... Lütfen beni bırakma. Sen ve çocuklar olmadan yaşayamam."Gözlerindeki gözyaşlarını görebiliyordum ama göz ardı ettim. Kafamı salladım ve tam güçle kapıya doğru yol aldım ve aşağıya indim.

"İyi misin Baek?"Gözyaşlarımı sildim ve kafamı anlaşmazlık içinde salladım.

"BAEKHYUN LÜTFEN! BENİ BIRAKMA!"Chanyeol önümde diz çöktü. Sence işe yarar mı? Hayır, Chanyeol. Hayır.

"LÜTFEN DURABİLİR MİSİN?! EĞER BİZE ÖNEM VERMİYORSAN, LÜTFEN BİZE İZİN VERİR MİSİN?!"Ona bağırdım ve ağlarken başını salladı. Seni böyle görmek istemiyorum ama sen yaptın, seni affedemem.

"FLÖRT ETME VE YÖNETİCİNİZLE SEKS YAPMA HAKKINA SAHİPSEN BENİM DE SENİ TERK ETME HAKKIM VAR! BUNU KAÇ KEZ YAPTIĞINI BİLMİYORUM AMA DOĞRU DEĞİL! ÇOK ACIYOR!"Ağlarken bağırdım. Nişan yüzüğüme baktım. Onu çıkardım ve önüne attım.

"BAEKHYUN! Hayır! Hayır! BAEKHYUN, HAYIR! LÜTFEN BUNU YAPMA. SANA YALVARIYORUM!"Bacaklarıma sarıldığında zorlada olsa onu kaldırdım.

"Luhan, gidelim."Çantalarımızı aldım ama Chanyeol onları hemen aldı ve gözlerime baktı.

"KİMSE GİTMİYOR!"

"LANET CHANYEOL! VER ŞUNU BANA! ARTIK BUNU İSTEMİYORUM! ÇOK ACIYOR. NANA'YLA SEKS YAPARKEN NE OLACAĞINI HİÇ DÜŞÜNMEDİN Mİ?! CHANYEOL ZATEN BİR AİLEN VAR! ÇANTALARI VER CHANYEOL!"

"Eomma? Appa? Kavga mı ediyorsunuz?"

"Dışarı çık Jesper. Gidiyoruz."gözyaşlarım tekrar düşmeye başladı.

"Baekhyun lütfen...Sana yalvarıyorum....Lütfen beni bırakma....Seni Seviyorum Baekhyun, hepinizi seviyorum!"Chanyeol'a baktığımda gerçekten harap olduğunu gördüm. Chanyeol'u ilk defa böyle görüyorum.

"Aşk? BU AŞK MI?! MENAJERİNLE SEKS YAPTIN VE BENİ KANDIRABİLECEĞİNİ Mİ SANIYORSUN? CHANYEOL, ŞUNU KESELİM. BU BENİM KARARIM! GİDİYORUZ VE ARTIK SENİ RAHATSIZ ETMİYORUZ! NANA İLE EĞLENİN!"Jesper'ın hâla önümüzde olmasına rağmen her şeyi söyledim. Jesper her şeyi bilme hakkına sahipti.

"Appa? Bu doğru mu?"Chanyeol Jesper'a baktı ve ona sarıldı. Jesper şaşırdı ama uzaklaşmayı başardı.

"Appa söyle? Bu doğru mu?"

"Üzgünüm J-jesper...Nana'yla bir ilişki kurmak istemedim. Sebeplerim var. Lütfen beni bırakma...."Chanyeol ağlarken dedi ama kafamı salladım.

"Bunu eomma'ya nasıl yaparsın, Appa? Gördün mü? Eomma tekrar ağladı ve gözlerine bak. Eomma'nın ne hissettiğini anlamıyor musun? Eomma haklı. Seni terk edeceğiz. Eomma'nın sana olan sevgisini takdir etmedin. Appa, üzgünüm ama şimdilik senden nefret ediyorum. Gidelim eomma."Jesper'ın söyledikleriyle ağlamayı bıraktım. Ne dediğini anlamadım ama çantalarımızı alıp çıktı.

"Her şey için teşekkürler Chanyeol. Şimdilik bizi unut. Jesper senden nefret ediyor."

"Nana bana şantaj yaptı, istediğini vermezsem seni ve çocukları açığa çıkaracaktı. Baekhyun bunun parçası olmanı istemiyorum. Bütün bunları sen ve çocuklar için yaptım. Yaptığım şeyden hoşlanmadım ve pişman oldum. Ama bunu yaptım çünkü çocukların incinmesini istemiyorum. Seni ve çocukları seviyorum. Hata yaptığımı itiraf ettim ama lütfen benim tarafımı anlayabilir misin? Baekhyun pişmanım. Lütfen beni affet. Ama kararınız buysa, buna saygı duyarım."

Chanyeol...

Hoşça kal...








——————-

Bölüm atamadığım için üzgünüm. Bekleyenlere teşekkür ederim~

Baby don't cry dinlerken düzenledim...

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now