-TWELWE

1.6K 70 77
                                    

Bölüm Oniki: yeni hayat

BAEKHYUN

3 YIL ÖNCE

Flash back (Ç/N; arkadaşlar yazar böyle yazmış ama flash back and yok!? Nasıl yazıyor çözemedim vallahi 3 yıl önce yazmış ama bölümde Jasper'ın 5 yaşında olduğunu söylüyor anlayamadım.)

Chanyeol'un sarılmasından kaçmaya zahmet etmedim. Nedenini bile bilmiyordum ama bana sarılmasına izin verdim ve ona geri sarıldım.

Onu hâla seviyor muyum?

Ona işleri yoluna koymak için bir şans daha vermeli miyim?

Chanyeol'e sarılmayı bıraktım ve tokatladım. Bir şey düzgün çalışmıyor ama ne olduğundan emin değilim.

"Sana bir şans daha vereceğim Chanyeol."Gülümsedi ve beni öptü.

Üç yıl geçti ve Jesper büyüdü. Beş yaşına giriyor ve gerçekten zeki, yeterince olgun olduğunu düşüneceksiniz ama o hâla benim bebeğim.

Chanyeol ve ben anlaştığımızda, birisi Jesper'ı bilecek olursa, Chanyeol'un bir bebeği ve güzel bir karısı olduğunuda bilecekti.

Hala medyanın bilmesini istemiyor, onların daha zaman'a ihtiyacı olduğunu söyledi.

Müdürünün, Nana, herkesin bizi bilmesini istemediğini söyledi. O Kız! O da benim Chanyeol ile aşk hikayemi engelleyen büyük bir duvar.

"Bebeğim..." işte yine başlıyoruz. Chanyeol yine bir film setinden geldi ve biliyorum beni kandırıyor çünkü kucaklamak istiyor.

"Ne? Yorgunsun, önce dinlenmelisin."Polosunu katlarken söyledim. Ona baktım; ağlıyor ve yalvarıyor gibi görünüyordu. Böyle olma.

"Baekhyunnie. Jesper zaten uyuyor. Kimse bizi rahatsız etmeyecek."Dediğine gülümsedim. Hala Chanyeol ve ben (ne demek istediğimi biliyorsunuz) kaliteli zaman yaşarken bir kez, Jesper bir yerden çıktı ve aramızda uyuduğunu hatırlıyorum. Chanyeol çok sinirlendi, ama haklı.

"Chanyeol'u bölmeyin. Hâla polonu katlıyorum."Dedim ve aniden beni yatağa çekti. tepeden bakarken gülümsedi.

"Bu gece benimsin. Baekhyun bu benim zamanım, sana söyledim, burada kahraman benim."Dedi ve hemen dudaklarımdan beni öptü boynuma indi ve bir hickey bıraktı.

"U-uuhmmm."İnledim. Hemen kıyafetlerimi çıkardı ve pembe sütyenimi gördü. OMG.

"Neden bunları giyiyorsun? Senin yok-" dedi ve onu kestim.

"Ve neden umursuyorsun. Jesper uyanmadan önce istediğini yap." Ona sıkıntı içinde dedim ve söylediklerimi yaptı.

mememi emmeye başladı ve dairesel hareketlerle yalıyor. Meme uçlarıma yaptığında inledim. benim mememi yaladıktan sonra, hemen kolsuz gömleğimi çıkarttı ve şortumu indirdi. Luhan'ın bana verdiği Hello Kittyli külotumu gördü. (Ç/N; lady boy falan mı olcn krşm. Utandım uf *.*)

"Bu da ne? Merhaba Kitty? Neden bunları giyiyorsun?"Diye sordu ama başımı kırdım.

"Hala devam etmek mi istiyorsun yoksa seni öldürmemi mi istiyorsun? Şikayet etmeyi bırak. Luhan verdi." başını salladı ve devam etti.

Chanyeol yatakta gerçekten çok iyi. O gerçekten nazik ve ben seviyorum. Ve şimdilik, boynumu öperken şu anda üyemi okşuyor. Kollarımı boynunun arkasına yerleştirdim.

Baksırları indirmeyi bıraktı. Chanyeol yağ ya da prezervatif kullanmaz, bu yüzden her zaman deliğimi nazikçe istila eder. İnledim. Chanyeol'un büyük bir üyesi var, bu yüzden yavaşça hareket ediyor. O benim yüksek sesle inlememi kontrol etmek için dudaklarımı öptü.

O ana kadar...

"İKİNİZ DE TEKRAR YAPIYORSUNUZ!!!"Chanyeol aniden Jesper'ı duyduğumuzda üyesini kaldırdı. Jesper zaten yatağımızın yanında ve gözlerini kapatıyor. Kendimi battaniyeye örttüm ve şortumu giydim.

Yanlış zamanlama! Kaşlarımı çattım ve Chanyeol'a baktım. Gerçekten sinirlendi.

"Jesper'a nasıl vuracağını bilmiyor musun? Ailen meşgul."Chanyeol rahatsız bir ifadeyle söyledi, Ancak Jesper ona güldü ve yatağa tırmandı.

"Burada uyuyacağım çünkü... eomma ve appa'mı yanımda istiyorum."Jesper gülümserken söyledi.

"Bu yüzden hemen yapmanı söyledim Chanyeol ama tek yaptığın şikayet! Ama Jesper, bu son."Dedim ve Jesper başını salladı.

Öfkeyle Chanyeol'a baktım ve kaşlarını çattı ve işine devam etmek için tuvalete gitti.

"Hayyyy."Chanyeol iç çekti ve CR'Yİ kilitledi.

----

Yazım yanlışlarına fıtık oluyorum arkadaşlar öyle bir şekilde yazmış ki yazar, çeviremediğim cümleyi öylece yazıyorum. Kusura bakmayın okuması pek hoş olmuyor ama düzenlemeleri halledicem.

Okuduğunuz için teşekkürler ♡

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now