EPİLOG

1.3K 54 46
                                    



EP İ L O U G E

"Ne zaman Uyanacaksın, Appa? Appa... 1. sınıfımdayım ve hala uyanmıyorsun. Umarım uyandığında hala bizi hatırlarsın. Ben senin en güzel kızınım, Baekhee ~ Appa.  Hala uyanmıyorsan, şimdi bir koca arayacağım!"

"Baba ... benim..Jesper...Ben senin büyük oğlunum. Dün mezuniyet günümdü ve lise öğrencisi oluyorum. Yapar mısın...Lütfen bizim için gözlerini açar mısın? Biz....seni özledik...-Appa."

Chanyeol'un kazasından sonra...

FLASH BACK

Baekhyun erken uyanmıştı. Zaten sabah olduğu için, Baekhyun Jesper'ın ihtiyaç duyduğu şeyleri ve ayrıca kahvaltısını hazırlanmaya karar verdi.

Jesper'ın kahvaltısını hazırlamak 30 dakika sürdü, çünkü yumurta ve bir çeşit et satın almak için yakındaki bir pazara gitti. Eve geldiğinde, hemen pişirdi ve 20 dakika sürdü. Çocukları için pastırma, yumurta ve kızarmış pirinç şeritleri pişirdi.

"Günaydın Eomma." Jesper, onu karşıladı ve ona yanaklarından bir öpücük verdi. Baekhyun gülümsedi ve Jesper'a kahvaltısını verdi.

"Gitmeden önce bunu iç."Baekhyun Jesper'a bir fincan sıcak çikolata verdi. Hala erken olduğu için, Baekhyun haberleri izlemek için TV açmaya karar verdi.

FLASH HABERLER

-GANGNAM'DAN SEUL'E GİDEN YOLDA BİR KAZA OLDU. PARK CHANYEOL YARALI BULUNDU. AYNI ZAMANDA POLİS CHANYEOLUN SARHOŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE ŞİMDİ EN YAKIN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ.-

Baekhyun yerinde dondu.Jesper'a baktı ve Jesper haberi duymamış gibi görünüyordu. Hemen telefonu aldı ve Luhan'ı aradı.

"Lu-Luhan..."

"Baekhyun? Neden aradın? Çok erken."

"Lu-Luhan ... Ch-Chanyeol...."

"Ne? Chanyeol? Onun nesi var? Ve....neden ağlıyorsun?"

"Ben...Haberleri gördüm ... C-Chanyeol....Ch-Chanyeol bir kaza geçirmiş!"Baekhyun ağlarken söyledi.

"Ne?! ORAYA GİDECEĞİM VE SEHUN'A BUNU SÖYLEYECEĞİM. CHANYEOL'UN BULUNDUĞU HASTANEYE GİTMESİNİ İSTEYECEĞİM. ORADA KAL TAMAM!"Luhan aramayı sona erdirdi. Baekhyun Jesper'ın arkasında olduğunu fark etmedi.

"Eomma? Neden ağlıyorsun?"Jesper sordu. Baekhyun hemen gözyaşlarını sildi. Ayağa kalktı ve ona bakan Jesper ile karşı karşıya geldi.

"Önemli değil...Şimdi okula gidiyor musun?"Baekhyun, Jesper gülümserken başını salladı. Gitmeden önce Jesper'a bir öpücük verdi.Baekhyun hemen odasına gitti ve üstünü değişti. Baekhee'nin odasında durdu ve baktı ve baekhee'yi uyurken gördü.

"BAEKHYUN? BAEKHYUN?!"Luhan aşağıdan bağırdı ve baekhyun hemen aşağı indi ve ona sarıldı.

"CHANYEOL SEUL TIP MERKEZİ'NDE. SEHUN VE KAİ ZATEN ORADALAR. ORAYA GİTMELİSİN. SANA İHTİYACI VAR."Baekhyun başını salladı ve Luhan'ın söylediklerini yaptı. Arabasını çalıştırdı ve SMC'YE gitti.

Sehun olanlar yüzünden sakinleşemedi.Neden ve nasıl olduğunu bilmiyordu. Birbirlerini tanıdıkları uzun yıllarda, Chanyeol'un ne kadar iyi bir şöför olduğunu biliyordu. Chanyeol'un böyle bir kaza geçirebileceğini beklemiyordu ya da öngörmedi.

"Kai? Ne oldu? Chanyeol hyung'a ne oldu? O nasıl?"Sehun endişeyle sordu. Kai, sakinleşmesi için Sehun'un omzunu tuttu.

"Sakin ol Sehun. Ne olduğunu da bilmiyorum ama tek bildiğim Chanyeol hyung güçlü. Savaşacak ve iyi olacak. Umarım kötü bir şey olmaz."Kai iç çekti ve Sehun ayaklarına baktı.

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now