-EİGHTEEN

914 54 9
                                    


Bölüm On sekiz: PLAN

CHANYEOL

İşim bittiğinde, hemen ayrıldım ve Nana'yı orada bıraktım. Onunla olmak istemiyorum çünkü Baekhyun'a daha fazla günah eklemek istemiyorum.

Baekhyun'a söz verdiğim gibi, üç sepet çilek aldım. Hepsini seveceğini biliyorum. Tamamen siyah bir kıyafet giyen ve hiçbir yerden bir tanımadığım adama arabama girerken gülümsedim.

"Sen Park Chanyeol'sun, değil mi ?"Diye sordu ve görünüşünü inceledim.

"Ahh...Evet? Neye ihtiyacın var?"Ona sordum ve kapağını çıkardı ve elini uzattı.

"Ben Steve 69NEWS'DEN gidiyorum. Hmmmm...Seni burada gördüm."Bana gülümserken ve taşıdığım çileklere baktığını söyledi. "Bay Park, bu çilekler kimin için?"Gülünç bir şekilde sordu.

"Ahh...Bunlar kız kardeşim için. Bu onun favorisi. Şimdi gideceğim."Eğildi ve hemen arabaya girdim. Daha önce konuştuğum paparazzilere baktım. Arabayı çalıştırmadan ve ayrılmadan önce gülümsediğini fark ettim.

6: 37 P. M

Eve geldim ama hiçbir ses duyamıyorum.

"Baekhyun? Baekhyun?"Onu aradım ve cevabını duydum. Kesinlikle tekrar yemek yaptığını biliyorum. Hemen mutfağa gittim ve mango yerken bir bardak süt içtiğini gördüm.

"Ne yiyorsun? Mango ve sonra süt? Miden yedikten sonra acıyor mu?"Ona yaklaştım ve çilekleri onun görüşüne yerleştirdim. Mangoyu kutuya attı ve biraz çilek aldı.

"Beklendiği gibi, böyle tepki verecektin." bir kaç çilek yıkarken söyledim.

"Jesper nerede ?"

"Kendini yıkıyor. Bekle zaten buraya iniyor ve sana bir şey söyleyecekti."Baekhyung dedi ve birkaç dakika sonra Jesper bana koştu.

"APPA!!!"Jesper'a sarılıp yanaklarını öptüm.

"Appa! burada olduğunu bilmek güzel. Appa, okula gitmek istiyorum."Jesper neşeyle bana dedi.

"Okula gitmek ister misin ? Gerçekten mi?"Ona gülümserken dedim. "Evet Appa. Zaten büyük bir çocuğum ve büyük çocuklar okula gidiyor. Ve sehun amca bana okula gittiğimde erkek arkadaşımı aramam gerektiğini söyledi. Ve ona Eomma gibi birini arayacağımı söyledim."Sehun! WTH! Jesper'a ne öğretiyorsun?

"Hayır! Önce çalışmalısın, erkek arkadaş yok! Ve sonra Sehun'un sana söylediklerini takip edebilirsiniz. Ayrıca, kız arkadaşını aramalısın çünkü sen bir erkeksin."Ona açıkladım.

"İkinize de bakın, ikiniz de erkeksiniz. Ve Eomma erkek arkadaşın."Jesper cevap verdi.

"Biliyor musun Jesper, eomma ve ben ikimiz de erkeğiz ama eomma bir şekilde bir kız. Senin eooman~"

"Kes şu Chanyeol!"

"Daha bitirmedim. Jesper, şu eomma'ya bak. Kısacası, o da bir kız, değil mi?"Aniden Baekhyun'a baktım ve çilek yediğini gördüm.

"Çilek ister misin ?"Baekhyun bana sordu ve kafamı salladım. Baekhyun'u gülümserken gördüğüme sevindim. Seni mutlu yerken görüyorum zaten.

Şimdi gelecek haftaki çekim için senaryoyu okuyorum. Baekhyun'la birlikte olmam için şirketten 1 hafta izin istedim. Yarın Sevgililer Günü ve baekhyun'u şaşırtmayı planladım. Sehun ve Kai'den bir mesaj aldım. Hepimize Jeju'ya Uçak Bileti almalarını istedim.

KİMDEN: JONGİN

[Alyansını çoktan aldım. Ama Lanet olası ucuz bir şey sanıyordum.  10 milyon! Sen ve baekhyun hyung kavga ederse ve o yüzüğü bir yere atarsa, denizde olsa bile, bunun için yüzmek gerek. Lanet olsun, 10 milyon! Btw, bu sadece bir şaka. Hepsi planlandı efendim, Tebrikler.]

KİMDEN: SEHUN

[ Uçak biletim var. Minibüsünü kullanacağız, çünkü ailemin minibüsü bozuldu. Luhan ve ben oraya geç varacağız çünkü uçuşumuz 5'de olacak. Teşekkürler! ]

*bzzzt*

KİMDEN: SEHUN

[ Unutmadan önce. Jeju'daki teklifiniz için kullanacağınız yer yarın sabah gelmeden önce ayarlanacaktır. Belki saat 8'de baekhyun-hyung'u oraya getirebilirsin.]

+

Okuduğunuz şey doğru.

Yarın. Sonsuza kadar benim olacaksın, Park Baekhyun.

Yarın nişanlanacağımız gün, Baekhyun...


———-

Sınav haftama giriyorum, bölüm atamazsam kusura bakmayın.

Oy sınırı falan yok, zaten olsa bile geçilmiyor.

İyi okumalar.

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now