-THİRTEEN

1.4K 64 19
                                    

Bölüm on üç: NANA'NIN planı
Ç/N; Medyadaki Nana sanıyorum.

CHANYEOL

Yanlış zamanlama. İki oldu. Baekhyun'un gülümsediğini bile gördüm. Hemen bir şeyler yapmak için tabletimle tuvalete gittim.

Bir çağrı geldiğinde mastürbasyon yapmaya başlayacaktım.

SEHUN ARIYOR...

[CHANYEOL HYUNG! UKELER BUNU NEDEN YAPIYOR? NEDEN BU KADAR PABEBE?! HYUNG NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM! SERBEST BIRAKTIĞIMDAN BERİ AYLAR GEÇTİ. ]

(*Pabebe - birisi bebek benzeri bir şekilde konuşmaya çalıştığında, sevimli olduğunu düşünüyor.)

Gülümsedim. Luhan, Sehun'un istediğini yapmasına izin vermedi herhalde. Çünkü Luhan hamile, bu yüzden.

"Maknae, beni dinle. Yapmanız gereken şey bu, cep telefonunuzu veya tabletinizi alıp, sonra tuvalete gidin, sonra yazın www.exojakjakanmoto.com veya www.exoporn.com videolar harika."

Sehun'un diğer hatta güldüğünü duydum.

[Sanırım, Baekhyun onunla seks yapmanıza izin vermedi ya da Jesper seni tekrar yakaladı değil mi? Wahahahahaha, Bunu evinde yapmamalısın. Bir otele gidin ve Kyungsoo'nun gece boyunca Jesper'la ilgilenmesine izin verin ve sorununuz çözülecektir. Ve ayrıca, baekhyun hamile kalabilir. ]

"Siktir git! Sadece söyleniyorsun! Azdım ve alt tarafım Jesper yüzünden acıyor! O yüzden beni rahatsız etme!"

Aramanın sona erdiği an, videoyu izlemeye ve odaklanmaya devam ettim. Baksırımı indirdim ve mastürbasyon yaptım.


NANA

Oğluyla birlikte Chanyeol ve Baekhyun'un resmini gördüğümde ellerim boynumun arkasına gitti Jesper doğalı 3 yıl oldu ve ikisi neden yeniden bağlandı? WTH!

Chanyeol benim olurdu, eğer Baekhyun olmasaydı argggghhh!!!

"Argggghhh!"Hayal kırıklığı içinde bağırdım ve tuttuğum tableti attım. Mabel, Chanyeol için duyguları olan eski asistanım, ama ona bir ders verdiğimde hemen geri döndü, ofisime girdi.

"Nana bu da ne? Yine mi patlıyorsun?"kalem çantamı ona attım ama kaçtı.

"Senin sorunun ne ?"Diye ekledi.

"Baekhyun'un Chanyeol'un hayatından çıkmasını istiyorum. Resmin dışında olmasını istiyorum, ama onları nasıl ayırabilirim bilmiyorum!"Bağırdım ve mabel gülümsedi.

"Beklendiği gibi Nana, seni patlatan şey bu! Temel Nana. Çok kolay. ONU BAŞTAN ÇIKAR!"Ona baktım ve bir şeytan gibi gülümsediğini gördüm.

"ONU BAŞTAN ÇIKAR. İkinizin arasında bir şey olduğunu biliyorum. Ne yaptığınızı biliyorum!"Diye ekledi ve ben ona baktım.

Mabel'in bu kadar esprili olabileceğini bilmiyordum. Sanırım hala bir beyni var. Düşündümde, o sadece birini baştan çıkarmak için vücudunu kullanan bir kız. Kafasını kullandığını biliyorum.

"Haklısın! Beynin olmadığını sanıyordum, kaltak! Görünüşe göre sen benden daha kötüsün!"Ona bağırdım ve hemen gitti.

Planım hakkında bir şey düşündüğümde gülümsedim.

Ben iyi bir insan olduğum için, Chanyeol'un benim olması için size 15 gün vereceğim. [Ç/N; alın şu orosbuyu ficten hiç iyi şeyler gelmiyor.]

------------

Hemen seksi giysilerimi giydim ve makyajımı yaptım.

Bugün Chanyeol'un bir dergide fotoğraf çekimi var ve onu Baekhyun'un evinden getiren ben olacağım. O çirkin BAEKHYUN'U görürsem günüm mahvolacak! Sabahım mahvolacak!

Onların evine geldiğimde Chanyeol'u aramak için arabamın penceresini açtım. Chanyeol'a dışarıda olduğumu söylemek için Arabayı park etmiştim.

Chanyeol'un evlerinden çıktığını gördüm, bu yüzden kendimi kontrol etmek için aynaya baktım. Her zamanki gibi güzel.

"Chanyeollie!"Chanyeol ve Baekhyun dışarıda iken, Baekhyun Chanyeol'un kravatını düzeltirken ona neşeyle seslendim.Chanyeol benim yönüme baktı ve baekhyun'a veda etti.

"Onunla günlerinin tadını çıkar Baekhyun. Chanyeol benim olacak!"



____

Çevirmen üzgün çünkü çok yoruluyor.
Sizleri de çok özledim
İyi okumalar tatlişler

 park chanyeol's hidden son •chanbaek Where stories live. Discover now