18.

587 57 2
                                    

Hild

Loki belépett a telefonnal, majd kioldva az egyik kezemet belenyomta és mondta, hogy van 10 percem beszélni azzal, akivel akarok. Tárcsáztam Daisy számát. Szinte azonnal felvette.

-Halló ki beszél? Itt Daisy Johnson.- szólt bele a telefonba.

-Én vagyok az Luna. De nincs sok időm, úgyhogy gyors szeretnék lenni. Koncentrálj arra amit mondani fogok, mert nagyon fontos!- eltartottam most a fülemtől és Lokira néztem, aki csak bólintott, hogy folytassam- Tehát...

-Várj Luna, mi ez az egész?- értetlenkedett.

-Mindjárt megtudod! Loki szakított velem és elvették tőlem az Elme követ. Mostantól nem bízhatsz bennem se a S.H.I.E.L.D.-ben. Szörnyen sajnálom, hogy összevesztünk még annó. Pedig hogy szerettük együtt nézni a Holdat esténként! Azon agyaltunk, hogy mi lehet mögötte. Egyszer építettünk egy űrhajó modellt is, hogy ha majd nagyok leszünk, akkor ezzel megyünk fel az űrbe. Olyan büszke vagyok rád, pedig sosem mondtam. Egyszer majd fel jöhetnél értem a házamba és elmehetnénk valahova. Majd még 3 embert be kéne szervezni minimum!- itt nevettem egy kicsit, hogy enyhítsek Loki feszültségén- Sok fegyvert persze nem kell vinni! Akár 21-en de 87-en is lehetnénk. Nem zárnánk be senkit semmilyen cellába. Annak semmi értelme sem lenne!

-Luna, mi ez az egész?! Nem értelek!- esett kétségbe.

-Írd le a szöveget amit mondtam és olvass a sorok közt. Nagyon szeretlek és sajnálom a sok veszekedést!- majdnem sírtam, úgy meghatottam magamat.

-Miért suttogsz?- kérdezte.

-Loki elaludt így köntörfalazás nélkül is beszélgethetnénk, de tuti lehallgatnak. Olvass a sorok között Daisy! Csak rád számíthatok!- ezzel kikapcsolt a telefon. A csipogásra felébredt Loki is, majd kikapta a kezeim közül és elviharzott. Az energiamezőt sem felejtette el visszakapcsolni.

Csupán reménykedni tuttam, hogy érti az üzenetet.

Offtopic
Elnézéseteket kérem, ez a rész pár másikkal együtt kicsit rövid lett.
De kárpótlásul itt egy előzetes, a Clone Wars rajongóknak...

#clonewarssaved

Találkozzunk Midgardon [ÁTÍRÁS ALATT]Where stories live. Discover now