Búcsú, de nem úgy ahogy gondolnád

645 26 10
                                    

Hálám örökké üldözni fogja azokat az embereket, akik nélkül biztos, hogy nem jöhetett volna létre ez a könyv.

Elsőként említem meg drága barátnőmet, getbored221 aki végtelensok jó ötlettel látott el, mikor ihlet hiányban szenvedtem. Meríthettem egyik kedvenc könyvem, a Találkozás Mr.Egoizmussal-ból. És most küldjük neki a sok pozitív energiát, hogy gyógyuljon meg!

Rengeteget segített Quake166 aki kedves kommentjeivel, bizalmával itt wattpadon, instagramon és pinteresten is, vicces képeivel, videóival és remek sztoriaival tartotta bennem a lelket.

Továbbá köszi még Dragon1719-nek is, mert meglepődnétek, de a megállás nélküli vonalzóharc, tolltartó lopkodás, széktologatás és beszólogatás hihetetlenül inspiráló tud lenni.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos nekem az, hogy ti olvassátok ezt, ezért elmesélek egy rövid sztorit:

Egyik nap ülök az ágyamon, pinterestezek. Behoz egy képet, cikk forrása: wattpad. Na mondom mi a kutyafüleróka ez? letöltöttem. Azt hittem el tudom olvasni rajta a rómeó és júliát, hát de nem jött össze, cserébe rátaláltam pár kurva jó Lokis fan fictionre. Beleolvastam, inspirálódtam.

Még a zsivány egyes mozi után rámjött az írhatnék egy folytatást mert mért ne? ezért hát nekiláttam. Kerestem egy füzetet és bele kezdtem írni a Zsivány kettes: még egy star wars történet címre hallagtó szösszenetet.

Aztán megtaláltam a wattpadot, és egy hónap után gondoltam egy ilyet: miért is ne?

Elkezdtem agyalni és végül megszületett ez. Én nem is gondoltam volna, hogy bárki beleolvas egyáltalán, csak írtam, mert szórakoztatott.
Írtam, mert közben jól éreztem magamat.
Írtam, mert közben nem léteztek határok.

És most, nézzünk körül, meghaladtuk a 30.000 megtekintést. Odin szakállára, ez rengeteg! Sosem gondoltam volna. Mégis megtörtént.

Az a sok szép komment amit tőletek kaptam, leírhatatlan érzés olvasgatni őket. Néhány példa:
de jó volt a rész! Folytit
ez az egyik kedvenc sztorim. Folytit
ez nagyon izgi
jaj de ismerős ez a karakter valahonnan... csak nem?
ez most komoly? Így lett vége?

Úgyhogy ezek a pillanatok volt, hogy könnyeket csaltak a szemembe.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek ez ebbe ölt idejét, nélkületek sosem sikerült volna!

Megdumáltuk a 100 részt, rémlik? Nos, ez a 99-edik. Ez van. Viszont mint említettem már, a közepét át fogom írni, így teljesen más sztorija lesz.

Találkozzunk Midgardon [ÁTÍRÁS ALATT]Where stories live. Discover now