The Night

242 28 5
                                    

Musiikki oli hiljentynyt muutamia tunteja sitten ja vienyt asunnon täyttäneen väen mukanaan. Jäljelle jäivät vain seinäkellon hiljainen tikitys, ilmastointilaitteen humina ja Jungkookin vaimea kuorsaus, joka kantautui makuuhuoneesta olohuoneeseen. Oli hiljaista, muttei Taehyung ollut saanut koko yönä nukuttua kunnolla...

Edellisillan välikohtauksen jälkeen Jimin ei ollut suostunut astumaan ulos huoneestaan tai päästämään ketään sisälle. Siispä Taehyung oli päätynyt istumaan olohuoneen sohvan nurkassa lähes koko illan siinä samalla yrittäen kommunikoida blondin humalaisten ystävien kanssa. Alkoholijuomiin hän ei ollut koskenut, minkä vuoksi hän oli pikemminkin vain päätynyt kuuntelemaan Jungkookin avautumisia, mitä oudoimmista asioista sen sijaan, että hän olisi itse puhunut omista asioistaan mitään. Illan aikana hän oli myös ehtinyt siivoamaan kolmet eri oksennukset lattialta, kun kukaan muu ei tuntunut olleen kyvykäs siihen puuhaan.

Illan päätteeksi mies oli Jungkookin avulla etsinyt käsiinsä vaaleansinisen peiton ja pehmeän tyynyn ja vienyt ne mukanaan olohuoneen sohvalle, jossa hän vietti yönsä välillä nukkuen ja välillä miettien asioita, joita hän oli joutunut pohtimaan Jiminin tapaamisesta lähtien. Hänen päässään oli siitä asti pyörinyt lukuisia kysymyksiä. Mitä jos Jimin todella ei halunnut häntä millään tavalla osaksi elämäänsä? Miten hän saisi muutettua miehen mielen? Mitä hän sanoisi hänelle? Mitä hän tekisi sen jälkeen, jos hän päätyisi täydellisesti torjutuksi?

Syvällä sisimmässään Taehyung tiesi, ettei paljoa ollut tehtävissä, jos hän päätyisi torjutuksi. Ilman Jiminin läheisyyttä hänen sielunsa haihtuisi hitaasti pois. Hän ja hänen temppelinsä yksinkertaisesti lakkaisivat lopulta olemasta jättäen jälkeensä vain tyhjän niittyaukion metsän keskelle. Hän oli aina tiennyt, että kun hän kerran tapaa sielunsa toisen puoliskon uudelleen, hän ei enää voisi selvitä kauaa hengissä ilman tätä toista puoliskoa.

Sielunkumppaneille kumppanin sielun läheisyys on voimavara, joka auttaa pitämään mielen ja kehon terveenä. Ihmisillä, jotka ovat joutuneet eroon sielunkumppanistaan tämän tavattuaan, mielenterveys ongelmat ja erilaiset sairaudet ovat hyvin yleisiä vieroitusoireita heidän sielujensa heikentymisen seurauksena. Kuolema ei näihin vieroitusoireisiin kuulu, koska sielu on sidoksissa omistajansa kehoon eikä se pääse haitumaan. Tätä sielun kasassa pitävää kehoa Taehyungilla ei kuitenkaan ollut. Hän oli menettänyt sen jo yli 200 vuotta sitten hänen kehonsa vahingoituttua vakavasti. Hänen sielunsa oli aina ollut epätavallisen vahva, minkä ansiosta hänen sielunsa oli onnistunut ottamaan kiinteän muodon ja säilymään hengissä. Tämä oli kuitenkin aina edellyttänyt pyhäkön alueella pysymistä ja vasta Jiminin tapaamisen tuoman vahvistumisen jälkeen alueelta poistuminen oli ollut mahdollista... Mutta ilman Jiminin läheisyyden tuomaa voimaa, hänen sielunsa heikkenisi lopulta ja katoaisi vieden mukanaan kaiken, mitä hänellä oli jäljellä.

Tämä oli salaisuus, jota harmaahiuksinen ei ollut välttämättä koskaan aikeissa kertoa Jiminille. Hän ei halunnut blondin joutuvan koskaan tuntemaan syyllisyyttä torjumisen seurauksista... Mutta mikäli hän ei torjuisi, hän saisi aikanaan tietää kaiken. Kaikki Taehyungin salaisuudet ja kaiken heidän 200 vuoden takaisesta menneisyydestä, jonka olemassaolosta hänellä ei ollut pienintäkään aavistusta. Mukaan lukien siis kaikki ajasta, jolloin heistä tuli sielunkumppanit.

Jos Jimin nyt torjuisi miehen, se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että hän olisi luovuttamassa heti. Ehei. Hän jatkaisi yrittämistä aina siihen asti, että hän saisi muutettua Jiminin mielen tai että tämä menettäisi hermonsa hänen kanssaan tai siihen asti, että hän saisi poliisien määräämän virallisen lähestymiskiellon, mikä oli tosin erittäin vaikea saavuttaa, koska lähestymiskieltoja määrättiin sielunkumppaneille erittäin harvoin. Yli 200 vuoden odottelun ja yksin elon jälkeen heti luovuttaminen ei tietenkään tullut kysymykseenkään.

___________________________________

Tän luvun tarkoitus oli nyt vaan vähän selitellä Taen taustoja ja vähän enemmän koko sielunkumppani systeemistä 🙈 Seuraavassa luvussa tapahtuu paljon enemmän asioita sit

Destiny ㅇ Vmin (Finnish) Where stories live. Discover now