Mirror Of The Soul

194 25 14
                                    

Kiusallinen hiljaisuus laskeutui huoneeseen Jungkookin poistuttua paikalta. Kumpikaan kaksikosta ei hetkeen saanut suutaan avatuksi ja puhumisen sijaan he tuijottivat toisiaan tietämättä, mitä seuraavaksi sanoa.

Hiljaisuus venyi ja venyi, kunnes lopulta..
"Umh... Voinko auttaa sua jotenkin ton kanssa?" Jimin sai kysymyksen kakaistua ulos suustaan. Kysymyksen kysyessään hän tuijotti Taehyungin läpikuultavia käsiä huolestuneen oloisena.

"Voit, jos haluat.. Mutta ei se välttämätöntä ole. Pärjään kyllä", harmaahiuksinen vastasi tuolle virnistäen pienesti.

"Millä tavoin?"

"Sun läheisyys antaa mulle voimia, koska oot mun sielunkumppani... Joten esimerkiksi suudelma auttaisi", Taehyung vastasi virnistäen leveämmin tällä kertaa.

"S-suudelma?" blondi änkytti punastellen hämillään... Mutta hetken asiaa mietittyään hän hivuttautui lähemmäs toista jääden vielä siihen epäröimään.

"Kunhan pilailin. Halaus on ihan tarpeeksi", Taehyung nauroi huvittuneena seurattuaan hetken sivusta epäröivää kumppaniaan. Ei hän oikeasti ollut odottanut saavansa suudelmaa.

"Yah! Älä pilaile tuolla tavalla!" blondi marisi ja läpsäisi hellästi toisen rintakehää. Tämä tehtyään hän kuitenkin heittäytyi miehen kaulaan halaamaan häntä tiukasti.

"Miksi ei? Vaikutit jopa oikeasti harkitsevan asiaa", mies jatkoi blondin kiusoittelua samalla halaten häntä takaisin ja vetäen hänen kunnolla hänen syliinsä.

"Enpäs! Oon edelleenkin hetero!" Jimin väitti itsepäisesti haluamatta myöntää, että hän todella oli harkitsenut suudelman antamista.

"Niinkö? Ootko aivan varma?" Taehyung kyseenalaisti hiljaisella äänellä. Siinä samalla hän siirsi päänsä lähelle blondin kasvoja. Niin lähelle, että molemmat heistä tunsivat toistensa rauhallisen hengityksen kasvoillaan.

Jimin ei vastannut kysymykseen. Hän ei kyennyt vastaamaan siihen, joten hän vain pysyi aivan hiljaa ja tuijotti suoraa Taehyungin merensinisiin silmiin kuin etsien niistä vastausta. Vastauksen sijaan hän näki paljon kaikkea muuta, mikä herätti vain lisää kysymyksiä.

"Sanotaan, että silmät ovat sielun peili.. Mun kohdalla se pitää paikkaansa melko kirjaimellisesti.. Jos yrität tarpeeksi, saatat löytää vastauksen mihin tahansa muhun liittyvään kysymykseen", harmaahiuksinen kertoi, kun blondi oli jo jonkin aikaa pitänyt tiiviisti katsekontaktia yllä.
"Mutta vastausta sun seksuaalisuuteen et löydä tuijottelemalla mun silmii", mies vielä huomautti hymähtäen huvittuneena.

"Uhh.. En yrittänytkään etsiä siihen vastausta...... Mutta siis.. Mihin tahansa?" Jimin kysyi uteliaana ja samalla paranteli asentoaan toisen sylissä.

"Mihin tahansa", harmaahiuksinen vahvisti.

"Eli käytännössä voin tavallaan lukea sun ajatuksia?"

"Suurinpiirtein niin, mutta voit nähdä vain ne tunteet ja ajatukset, mitä sillä hetkellä tunnen ja ajattelen, kun katsot mun silmiä"

"Siinä tapauksessa et voi piilotella multa meidän menneisyyttä kovin kauan", blondi huomautti, mikä sai Taehyungin nopeasti sulkemaan silmänsä. Ennen sitä Jimin kuitenkin ehti huomaamaan miten miehen silmät täyttyivät paniikista, surusta ja pelosta.

"Tae... Avaa sun silmät", mies yritti pyytää, mutta sai sanoillaan vai toisen pudistamaan päätään kieltäväksi vastaukseksi.

". . . Saat suukon, jos avaat ne", blondi yritti vielä lahjoa, kun ei muutakaan keksinyt.

"Kuulostaa houkuttelevalta, mutta en haluu sun tietävän koko totuutta. Oot onnellisempi, jos et tiedä", Taehyung kieltäytyi tarjouksesta, vaikka osa hänestä olisikin halunnut taipua blondin tahtoon.

"... Voi olla, mutta et sä voi pidellä sun silmiä kiinni ikuisesti. Lisäksi mulla on oikeus saada tietää", Jimin vastasi ja päätti sitten tehdä jotain yllättävää toivoen sen saavan Taehyungin avaamaan silmänsä.
Blondi kaatui selälleen makaamaan lattialla lojuvalle pehmeälle patjalle ja veti Taehyungin mukanaan makaamaan itsensä päälle. Tämä sai kuin saikin harmaahiuksisen avaamaan yllättyneenä sinertävät silmänsä ja katsomaan allaan makaavan tummia silmiä.

"Pidä ne auki... Tää koko sielunkumppanuus on mulle yhä ihan uus juttu, mutta... Haluun oppii tuntemaan sut. Haluun tietää, mitä meidän välillä on joskus tapahtunut ja millainen side meidän välillä on.. Anna mulle mahdollisuus oppia rakastamaan sua tavalla niin kuin mun on tarkoituskin", Jimin pyysi hiljaisella äänellä.

Blondin sanat saivat Taehyungin aivan hiljaiseksi ja mietteliääksi. Hän ei edelleenkään olisi halunnut toisen saavan tietää koko totuutta, mutta toisaalta hän uskoi, että Jiminillä oli oikeus saada tietää aivan kaikki ja juuri siksi hän ei sulkenutkaan silmiään vielä uudelleen.

"Hyvä on.. Mutta vaan, jos saan sen suukon, jonka lupasit", harmaahiuksinen myöntyi lopulta ja asetti samalla pienen ehdon silmiensä auki pitämiselle.

"Ootpas sä vaativa", Jimin huokaisi hiljaa ja hymyili kainosti. Hän kietoi sitten molemmat kätensä Taehyungin niskan taakse ja veti tämän kasvot lähemmäs omiaan. Pian tämän jälkeen hän lopulta painoi pehmeät huulensa vasten toisen huulia.

Suukko oli nopea ja lyhyt, mutta saman aikaisesti hellä ja miellyttävä. Se sai molempien huulille nousemaan pienen hymyn siinä samalla, kun he katselivat toisiaan silmät täynnä kiintymystä.

Jimin tunsi olonsa oudon rauhalliseksi ja rentoutuneeksi, vaikka aikaisemmin hän oli kuvitellut hänen sydämensä pysähtyvän jännityksestä, jos ja kun jotain tällaista tapahtuisi. Mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Sen sijaan suukko oli tuntunut jotenkin oikealta ja siltä kuin hän olisi aikaisemminkin tehnyt niin lukemattomia kertoja.

Kun kaksikko katseli toisiaan, upposi blondi jo lähes huomaamattaan Taehyungin sinisien silmien syvyyksiin. Hän havahtui järkiinsä vasta, kun hän ymmärsi todella näkevänsä suoraan tuon sielun sisään. Hän näki vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin, jotka olivat painaneet hänen mieltään.

Mitä enemmän Jimin näki ja sai tietää, sitä enemmän kyyneliä alkoi vuotaa hänen silmistään poskia pitkin patjalle. Hän ymmärsi nyt, miksei Taehyung ollut halunnut kertoa hänelle kaikkea. Hän olisi varmasti ollut onnellisempi, jos hän olisi pysynyt autuaan tietämättömänä kaikesta.

"Oli mun syytä, että kuolit", Jimin sopersi itkuisena. Jälleen kerran hän syytti itseään kaikesta tapahtuneesta.

_______________________________

Disappointed but not surprised anymore XoX
Tän luvun julkaisemises meni taas  hirveesti aikaa... Motivaatio ollu kadoksissa pitkän aikaa, mut nyt se on kai vähän palaillut.

Destiny ㅇ Vmin (Finnish) Where stories live. Discover now