Secrets

251 30 9
                                    

Kaksikko istui vierekkäin olohuoneen sohvalla kumpikin kietoutuneina erillisiin huopiin. Toinen heistä oli napsauttanut television päälle, minkä seurauksena he olivat päätyneet katselemaan vanhaa saippuasarjaa, jonka ties kuinka monennes uusinta näytös oli juuri pyörimässä. He eivät olleet puhuneet kovin paljoa keittiöstä lähdön jälkeen ja juurikin siksi televisio oli pistetty päälle. Välttelemään kiusallista hiljaisuutta.

"Kuin kauan aiot vielä vältellä mulle puhumista?" harmaahiuksinen sai lopulta kakaistua suustaan kyllästyttyään saippuasarjan vahtaamiseen.

"Vältellä? En mä välttele... Tai no. En vaan tiedä, mitä pitäisi sanoo. Ei sitä joka päivä ajaudu tällaiseen tilanteeseen", blondi vastasi kääntäen katseensa tv-ruudusta vierellään istuvaan mieheen saaden sillä aikaan kiusallisen pitkän katsekontaktin.

"Aattele asiaa niin kuin oisit vain tutustumassa ihan kehen tahansa uuteen ihmiseen. Ei tän tarvi olla näin kiusallista", Taehyung kehoitti rikkomatta heidän katsekontaktiaan.

"Sä teet tästä kiusallista sanomalla, että tää on kiusallista", Jimin töksäytti vastaukseksi, mikä sai pidemmän miehen nauramaan huvittuneena. Se oli vasta toinen kerta, kun Jimin kuuli Taehyungin naurun, mutta hän valehtelisi, jos hän väittäisi, ettei ollut jo huomannut, miten miehen naurulla oli positiivinen vaikutus hänen mielialaansa.
"Yah! Älä naura mulle", blondi marisi yrittäen pysyä vakavana ja samalla hellästi läpsäytti Taehyungin olkapäätä.

"Kuinka voin olla nauramatta, kun oot niin söpö?" Taehyung kysyi nauren saaden sanoillansa vain taas aikaan kiusallisen hiljaisuuden.
"Umh... Siis... En tarkoittanut, että...", mies sopersi hämillään saamatta mitään järkevää suustaan.

"Okei. Olit oikeessa. On tää vähän kiusallista", blondi huokaisi ja naurahti lopulta itsekin. Hän kietoi vaaleanpunaista huopaansa hieman paremmin ympärilleen ja kääntyi vähän enemmän kumppaninsa puoleen.
"Jos vaan alotetaan ihan perus asioista ja sovitaan, ettei valehdella ja selailla mitään?" lyhyempi ehdotti hymy huulillaan ja täysin tietämättömänä lukuisista Taehyungin salailemista asioista, jotka eivät kestäneet nähdä päivänvaloa.

"Tietenkin. Mitäpä salailtavaa mulla ois", harmaahiuksinen vastasi vaivautuneena ja tietäen varsin hyvin valehtelevansa jo nyt. Ei hän voinut kertoa kaikkea vielä tässä vaiheessa, vaikka kyseessä olikin hänen oma sielunkumppaninsa. Totuus voisi vain ajaa blondin tiehensä Taehyungin elämästä ennen kuin he edes ehtisivät tutustua kunnolla.

"Okei mä alotan. Minkä ikäinen olet?" blondi kysyi kokonaan huomaamatta mitään outoa Taehyungin käytöksessä.

"22 vuotta ja mun syntymäpäivä on 30.12", mies vastasi pienen valkoisen valheen kera. Hänen syntymäpäivänsä piti paikkaansa, mutta ikä ei lähellekään. Tai no. Hän oli ollut 22 vuotias menettäessään kehonsa, joten sekään ei ollut täysin valhe.

"Sittenhän me ollaan melkein samanikäisiä! Oma syntymäpäiväni vain on 13.10", Jimin hihkaisi lyöden kämmenensä hymyillen yhteen.
"Nyt on sun vuoro kysyä", hän jatkoi vielä hymyillen makeaa hymyään.

"Okei. Opiskeletko vielä jotain vai käytkö jo töissä? Jos joo niin millaista työtä teet?"

"Opiskelen vielä. Tanssinopettajaksi"

"Oh, aivan. Oot tosi taitava tanssimaan"

"Mistä sä sen tiedät?"

"... Et sä sitä hirveesti piilottele netissä"

"Eli oot käynyt stalkkaamassa mua?"

"Tottakai. Enhän mä muuten ois tänne löytänyt"

"... Noh, entä sä itse sitten? Opiskeletko vai käytkö töissä?"

Destiny ㅇ Vmin (Finnish) Where stories live. Discover now