29 bölüm

12.3K 569 52
                                    

O sırada haberi alıp gelen maggie ve nick, fatma kadın ile cemil kahyaya göz aydını verirken, aslanın dik bakışlarına maruz kalmıştı. Bayan maggie bu bakışlarda kötü bir şeyin olacağını hissetmiş, içilen çay ve kahvelerden sonra, herkes birbiri ile sohbet muhabbet halinde iken, aslanın tek bir hedefi vardı. Kolundan tutup çiftliğin arka tarafına çekiştirdiği maggie...

Kadına bütün öfkesi ile bakarken, "Melekle ne ilgin var konuş?"dedi.

"Ne diyorsun sen, bırak kolumu?"

"Ah, pardon, angela demem gerekiyor değil mi? Bayan maria, gerçek ismin bu, o da senin öz kızın değil mi?"

"Evet doğru, o benim kızım."ikili hararetli tartışırken, kolundan tuttuğu kadını bir arabaya bindirmiş ve gözlerden uzaklaşmışlardı. Onları duyan ve takibe alan tek kişi daha vardı.

Geldikleri yer çiftlikten uzak ormanlık bir alandı, arabanın farlarını açık bırakarak inen aslan, hemen yan kapıyı açıp kolundan tuttuğu kadını dışarıya çıkarmış, aracın kapısını hırsla örtüp, kollarını göğsüne bağlamıştı.

"Seni dinliyorum. Hikayene başla istersen?"

"Bilmen gereken şeyleri zaten biliyorsun. Bay avukat."

"Benim ne bildiğim değil bayan maria, senin anlatacakların önemli, her şeyi yalansız en başından anlatıyorsun?"

"Kızım ve onun geleceği için buradayım. Bu yeterli mi?"

"Şimdi mi aklına geldi bir kızın olduğu, daha önce aklın neredeydi."

"Gelemedim tamam gelemedim?"sinirlenmişti kadın, karşısındaki genç adam bilip bilmeden konuşuyordu.

"Neden? Neden bir insan kızını azrailin eline teslim eder. Nasıl bir annesin sen?"

"Kes sesini! Hiç bir şey bildiğin yok. Duydun mu beni! Ben, o... aşağılık adamın kızıma yaptıklarını..."artık göz yaşlarına hakim olamayan kadın, dizleri üzerine çöküp oturmuş, gecenin ayazını iliklerine kadar hissetmişti. Aslan üzerine fazla gittiğini düşünsede, gerçekleri öğrenmekten başka çaresi yoktu. Oda ağır hareketler ile yere oturup bağdaş kurmuş, kadınla aynı konuma gelmişti.

"Dinle o zaman aslan bey, neden buradayım. Neden kızımın benimle aynı kaderi paylaştığını, dinle ki, bana haksızlık yaptığın için özür dileyesin."

Deli Ağa Tamamlandı...Where stories live. Discover now