36 bölüm

13.1K 554 50
                                    

Birce, istediği şeye kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yaşanan olaylar sonucunda gerginliğini gizleyemez hale gelmişti. Buz tutan ellerini elbisesinin eteğine gizleyip, içini saran ürperti ile titredi. Kalbini saran tarifi olamayan mutluluğu hüzne çeviren tek nedeni ise, ağabeyi barandı. Bindiği arabada sessiz yolculuk devam ederken, dolan gözlerini gizlemek istedi. Derin, iç çekişli bir nefes alırken, eline dokunan sıcaklığı hisseti. Başını çevirip baktığında, ona gülümseyen gözlerle bakan kahveler, yanlız değilsin diyordu.

Yıllardır sevdiği adama, yüzünde oluşturduğu gülümseme ile karşılık verdi. Elinin üzerine kondurulan öpücük ile bir kez daha titrerken, araba ışıklı bir yerde durdu. Başını çevirip etrafı tararken nereye geldiğini anlamaya çalışıyordu. Kemerini çıkarıp arabadan inen aslan, onun tarafına geçip kapısını açtı. Sessizlik oyunu devam ederken, cebinden çıkardığı kırmızı kurdaleyı dikkatlice gözlerine bağlayıp, alnından öptü. Ellerinden tutup onu takip etmesi için kibarca çekiştirdi.

Daha fazla dayanamayan kız sessizliği bozarak, "aslan bütün bunlarda ne? Hiç bir şey göremiyorum." diye söylendi.

O görmesede yine gülümseyen adam, bu defa yanına gelip bir elini beline atarak, diğer elini avuçları arasına alıp dikkatlice yürüttü.

"Süpriz güzelim, hadi beni takip et." deyip biraz daha ilerledikten sonra, aslan gözlerindeki bağı çözüp açtı.

Birce gördüğü şeyle ellerini dudaklarına götürürken, ağzından çıkacak çığlığı bastırmaya çalışıyordu. Ne ara böyle bir şey yapmıştı, hala inanamıyordu. Mutluluktan göz yaşları yanaklarından süzülürken, sevdiği adamın boynuna kollarını sarıp sıcaklığını hissetti.

Peri bacalarına kurulan, küçük bir mekânda loş ışıklar altında muhteşem bir masa ve keman eşliğinde çalan müzik, ardından havada yapılan havai fişek gösterisi, hepsi binbir emekle yapılmıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Peri bacalarına kurulan, küçük bir mekânda loş ışıklar altında muhteşem bir masa ve keman eşliğinde çalan müzik, ardından havada yapılan havai fişek gösterisi, hepsi binbir emekle yapılmıştı. Gök yüzünde patlayan ışıklar, bu gece adeta onlar için dans edercesine parlak ve güzel görünüyordu.

"Aslan bunlar çok güzel teşekkür ederim. Seni çok seviyorum."

"Bende güzelim." Kemancıya verdiği işaretle geri çekilen adam, elini sevdiği kıza uzatıp, önünde biraz eğilerek," bu dansı bana lütfedermisin müstakbel nişanlım."dedi.

Uzanan eli sıkıca tutan kız, sarmaş dolaş danslarına devam ederken, aslan kulağına eğilip sıcak nefesi ile dilinden dökülen mısralara yer verdi.

Deli Ağa Tamamlandı...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin