Hoofdstuk 1

1.6K 81 30
                                    

Pov Jessica

Vandaag worden de laatste voorbereidingen geregeld voor het feest. Lucas is gisteren 21 geworden. Dus dat betekend dat hij Alpha gaat worden vandaag. En morgen is zijn verjaardag feest. De andere Alpha's komen dan ook. 'Er komt een meisje naar beneden en ik ken haar niet.

'Hallo Luna, fijne dag nog.' Zegt ze en loopt weg. Niet weer. 'Lucas!' Zeg ik. Gisteren zijn mijn kinderen uitgeweest en hebben gedronken helaas. 'Mam, niet zo schreeuwen.' Zegt Lucas die naar beneden komt.

'Ik heb al zo vaak gezegd dat ik geen meisje hier 's ochtends wil die maar voor 1 nacht zijn. Niet in mijn huis. Je hoort je te gedragen als een Alpha. Niet een player.' Zeg ik boos. Ik hou er niet van als mij kinderen vrouwen zo gebruiken. Dat weten ze en snappen dat ze dat niet kunnen doen maar soms zijn ze dronken en gebeurt het toch en dan spreek ik ze er op aan.

'Ze wilde zelf mee en was gewoon nuchter en ik zal het niet meer doen. Ik snap dat het niet kan wat ik heb gedaan maar ik was dronken en heb spijt.' Zegt Lucas. 'Mooi zo, lieverd. Je bent geen player dat weet ik. Je bent een lieve jongen.' Zeg ik en druk een kus op zijn wang. 'Mam, ik hou van je.' Zegt Lucas.

'Ga je voorbereiden, ik ga je broers wakker maken.' Zeg ik. 'Is goed.' Zegt Lucas. Ik loop naar boven en klop op hun kamers. 'Wakker worden. Aankleden en eten, je broer word Alpha.' Zeg ik. 'We komen.' Zeggen ze en ik loop naar mijn eigen kamer. Ik kleed me om en maak eten voor ze en Lucas helpt mee.

'Ik ben trots op en je vader zal dat ook op je zijn als hij je zal zien nu.' Zeg ik. 'Mam, ik mis hem.' Zegt Lucas. 'Ik ook.' Zeg ik. Blake is gestorven een paar jaar geleden bij een gevecht. Ik moest toen vechten tegen de Alpha en heb gewonnen. 'Waarom wil je geen nieuwe man.' Zegt Lucas. 'Ik heb hem niet nodig lieverd.' Zeg ik.

'Maar jij wil toch ook liefde. Het is al 6 jaar geleden.' Zegt Lucas. 'Ik heb jullie.' Zeg ik. 'Mam, wij gaan een keer op ons zelf wonen.' Zegt Lucas. 'Goede morgen!' Zegt Jace en komt de kamer binnen. 'Zachter.' Gromt Lucas. 'Sorry broer.' Zegt Jace en drukt een kus op mijn wang. 'Hallo mama.' Zegt Jace. 'Hey.' Zegt Alec mijn jongste en drukt een kus ook op mijn wang.

'Hallo.' Zegt Dylan en geeft me een knuffel. 'Jullie zijn schatjes.' Zeg ik. 'Mam, stop we zijn volwassen niet meer schattig.' Zegt Dylan. De tweeling is 20 jaar en Alec is net 18. Ze zijn allemaal in 2 maanden jarig. In Mei en Juni. Eerst Alec op 15 mei, dan de tweeling op 29 mei en dan nu Lucas op 14 juni. 'Jullie blijven mijn kinderen. Waar is Lucia en Livia?' Zeg ik.

Nee het is niet mijn 5e kind. Het is de mate van Dylan en Alec. Jace en Lucas zijn nog op zoek. 'Douchen.' Zeggen ze tegelijk. 'Oké.' Zeg ik en we wachten tot we er allemaal zijn en ontbijten met z'n alle. 'Ik hoop morgen mijn mate te vinden.' Zegt Jace. 'Ik zal wel een mate moeten. Ik word Alpha.' Zegt Lucas.

'Mate hebben is leuk hoor.' Zegt Dylan. 'Ja maar straks verpest ik het of is ze een slechte rogue.' Zegt Lucas. 'Ze is vast gewoon een alpha dochter of een omega of gewoon een normale wolf. Ze is vast geen moordenaar.' Zeg ik. 'Ik wil gewoon geen mate. Het brengt veel te veel gedoe mee.' Zegt Lucas.

'Alle vrouwen brengen...' Zegt Dylan maar ik stop hem door een sneeuw bol tegen zijn hoofd aan te gooien. 'Hé.' Zegt Dylan en iedereen lacht. 'Kom we gaan je Alpha maken.' Zeg ik en we staan allemaal op. 'Lucas je kan dit. Je bent sterk, lief en rechtvaardig. Je bent een goede leider en vechter.' Zeg ik en knuffel hem. 'Dank je mam.' Zegt Lucas.

Mijn kinderen en ik lopen het podium op. 'Welkom allemaal, vandaag zijn we bij elkaar omdat Lucas 21 is en het Alphaschap van mij gaat over nemen. Hij zal goed voor jullie zorgen en jullie beschermen. Hij zal jullie Alpha zijn en jullie helpen in goede en slechte tijden.' Zeg ik luid.

'Ik, Lucas Hunter beloof bij deze dat ik altijd voor de roedel zal zorgen. Voor arm en rijk. Voor oudere tot kind. In slechte en goede tijden. Ik beloof dat ik de roedel zal verdedigen met mijn leven en de roedel trouw te zijn.' Zegt Lucas. Ik doe mijn bloed in de kom en Lucas doet het daarna. Iedereen klapt.

'Leve de nieuwe Alpha!' Zegt de roedel. 'Je bent Alpha, gefeliciteerd.' Zegt Jace en mijn kinderen feliciteren elkaar en geven elkaar een knuffel. Ik heb geluk met deze kinderen. Ze zijn lieverds. 'Zullen we gaan?' Zeg ik. 'Ja, we gaan.' Zegt Dylan. 'Onze broer is Alpha.' Zegt Alec. 'Ja inderdaad kleinste.' Zegt Dylan. 'Ik ben niet klein.' Zegt Alec.

'Ben je wel.' Zegt Jace. 'Nee ik ben gewoon 1.80 hoor.' Zegt Alec. 'Ik ben 1.85 en Jace ook en Lucas is 1.90.' Zegt Dylan. 'Ik ben 1.69.' Zeg ik. 'Mam, dat telt niet.' Zegt Jace en lacht. 'Nou zeg. Ik ga wat werk doen.' Zeg ik en loop naar boven. Ik zie de foto van Blake staan en er rolt een traan om me heen.

Het is al 6 jaar terug maar nu ik heb Alphaschap na 6 jaar heb overgedragen is het toch wel dichtbij. Eigenlijk zal Blake dit moeten doen maar nu doe ik het. 'Mam, we gaan trainen.' Zegt Jace en komt de kamer binnen. 'Je huilt.' Zegt hij en komt naar me toe. Hij neemt me in zijn armen. 'Dank je.' Zeg ik.

'Wil je mee?' Zegt hij. 'Ja is goed. Ik moet toch kijken of alles goed gaat met jullie gaven.' Zeg ik. 'Oké dan gaan we.' Zegt Jace en we gaan trainen. De jongens hebben mijn gaven geërfd. Ook hebben ze het Alpha genen dus heel erg sterk.

Hun wolven zijn wit of grijs. Lucas is wit net als ik, de tweeling is grijs en lichtgrijs en Alec is heel lichtgrijs bijna wit. 'Mam, waar denk je aan.' Zegt Alec. 'Aan jullie wolf kleuren en gaven.' Zeg ik. 'Ik ben volgens mij de enige Alpha met een witte wolf, op onze familie na dan.' Zegt Lucas. 'Ja inderdaad. Best cool.' Zegt Dylan.

We trainen en gaan dan daarna slapen.

_______

In het volgende deel komt de hoofdpersoon aanbod. Ik ga vooral uit haar (Alice) schrijven. Ik wilde eerst gewoon een deel schrijven over de mensen van deel 1. Ik vind de kinderen leuk van Jessica en Blake.

Blake is dood! Wie had dat gedacht😱 Ik zie niet zo vaak in deel 2 dat de vader die Alpha is dood is dus vandaar het idee.

Ik ga terwijl ik dit boek schrijf, ga ik ook een boek schrijven dat ik niet ga publiceren. Ik wil het misschien gaan publiceren in het echt niet op wattpad dus dan kan ik het niet publiceren op wattpad dus vandaar. De updates van dit boek gaan niet heel snel dus zijn. Ik denk om de 7 tot 9 dagen ofzo. Maar hier is in ieder geval het nieuwe en eerste deel.

Publiceerd: 29-03-18

1238 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now