Hoofdstuk 2

1.5K 85 25
                                    

Foto kinderen Jessica⬆️

Pov Alice

Ik ben Alice, een meisje van net 19 jaar. Ik ben gisteren 19 geworden. 'Alice, het eten.' Hoor ik door de intercom. Ik pak het karretje met eten en rij naar de eetzaal. 'Uw eten Alpha.' Zeg ik en zet al het eten neer.

'Alice, over een paar dagen is de eerste vergadering van Alpha Lucas Hunter. Ik wil dat jij mijn eten dan maakt en je gaat mee als vriendin van Peter en als kok voor mij.' Zegt de Alpha. Hij heeft veel allergieën. De vorige kok koste bijna zijn leven. Daarom is hij argwanend met eten en koks. Al helemaal bij andere groepen.

'Wie is Alpha Hunter?' Zeg ik. 'Je hoort Alpha er achteraan te zetten. Dom kind. Je staat onder me ja. Je bent gewoon een omega, een gevangen.' Zegt de Alpha met zijn Alpha stem. Ik krimp in 1. 'Dat is de zoon van Alpha/Luna Jessica Snow. Dom kind.' Zegt de Alpha.

'Sorry Alpha. Ik zal mijn spullen op tijd pakken om mee te gaan.' Zeg ik en kijk naar de grond. 'Goed zo.' Zegt de Alpha en ik verlaat de kamer. Luna Jessica is 3 dagen geleden afgetreden. Ik wist gewoon niet wie haar had opgevolgd.

Ik ruim de keuken op en ga dan naar mijn kamer. Ik ga op bed liggen en sta dan weer op. Ik trek een oude veel te grote trui aan. Het is nu bijna 11.30. 'Alice, we gaan winkelen. Je moet degelijke kleren hebben voor het uitstapje.' Zegt Alpha zoon Peter.

Alpha zoon Peter is ook een zak trouwens. Net zo groot als zijn vader. 'Ik kom Alpha zoon.' Zeg ik en sta op. Ik loop 2 meter achter hem en rij in een auto achter hem aan. Je denkt vast waarom ben je nog niet uit deze hel gevlucht.

Nou, ik heb geen contact meer met mijn wolf. Ik ben 3x verandert en nu wordt mijn wolf in slaap gehouden. Ik bezit namelijk een gave. Nou ja 1 in ieder geval. Ik bezit de kracht over het element vuur. Daar kwam ik achter na de 2e keer veranderen.

O en ik verander zonder kleren terug. De meeste hebben dat wel dat ze met kleren terug veranderen maar ik niet. Door mijn vuur krachten verbranden ze. Mijn huid wordt heel warm. Ik heb namelijk nog geen controle over de gave. Mijn wolf is zwart, met wit en tinten rood en oranje.

(A/N Dit kwam het dichts bij van wat ik in mijn hoofd had dus ja, beetje stom plaatje maar het geeft een idee)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(A/N Dit kwam het dichts bij van wat ik in mijn hoofd had dus ja, beetje stom plaatje maar het geeft een idee)

Het klinkt heel raar ik weet het en ik weet ook niet waarom. Maar sinds de Alpha dat weet word mijn wolf in slaap gehouden omdat het een gevaar kan vormen voor de roedel. Eerder voor hem maar ja.

Ik parkeer achter de auto van Alpha zoon Peter. Ik mag er niet naast of voor parkeren want dan ben ik hoger. Gelukkig ben ik niet langer anders had ik de hele dag moeten bukken. 'We gaan 5 jurken voor je zoeken. We gaan namelijk 3 dagen en dan kan je 1 jurk hebben voor als je knoeit.' Zegt Alpha zoon Peter.

'Ja Alpha zoon Peter.' Zeg ik. Ik mag hun niet in de ogen kijken. We lopen naar hun kleren maker en ik doe de deur voor Alpha zoon Peter. 'Hallo John. Heb je 5 roze jurken voor haar.' Zegt Alpha zoon Peter. 'Ja hoor.' Zegt John dus. Hij komt terug met 5 suikerspin roze jurken.

Ik heb niks met roze. Heel soms kan wel maar liever niet. Ik pas alle jurken zonder zeiken, zeiken kost me eten of een bed. Dus nee ik hou me mond. 'Deze worden het.' Zegt Alpha zoon Peter en betaalt. 'Dank u Alpha zoon.' Zeg ik. De jurken⬇️

~Bij de Black Hunter Pack~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

~Bij de Black Hunter Pack~

Ik sta uit als de Alpha en zijn zoon zijn uitgestapt. Peter legt zijn arm om mijn middel en we lopen naar de deur. Ik kijk gewoon naar de vloer. Ex-Luna Jessica Snow doet open en leid ons naar binnen. 'Fijn dat u kon komen.' Zegt ze lief.

Ik wou dat ik mijn ouders kende. Ik ben toen ik 4 ben over de grens gerend en ben sinds die in de roedel van mijn Alpha. Ik rende weg van een gevecht zegt mijn Alpha. Ik weet zijn voornaam niet. De roedel van hem heet Green Moon Pack. Hij heet Green Moon van zijn achternaam. Maar goed ik woon er al 15 jaar.

'Peter, u heeft een mooie mate.' Zegt ex-luna Jessica. 'Ze is niet mijn mate maar mijn vriendin.' Zegt Alpha zoon Peter. 'O nou dan als nog.' Zegt Jessica. 'Kunt u mij de keuken laten zien, ex-luna Jessica.' Zeg ik. 'Ja hoor.' Zegt ex-luna Jessica. 'Je hoeft me geen ex-luna te noemen hoor.' Zegt ex-luna Jessica.

'Ik doe het graag. Ben niet anders gewend.' Zeg ik. 'Waarom wil je eigenlijk de keuken zien?' Zegt ex-luna Jessica. 'Ik moet koken voor mijn Alpha. Ik ben daar ook kok.' Zeg ik. 'Maar je bent de toekomstige Alpha's zijn vriendin, waarom ben je nog in de keuken.' Zegt ex-luna Jessica.

'U bent aardig. Ik was eerst gevangenen en nu Omega en verplicht kok.' Zeg ik. 'Dus je bent niet zijn vriendin.' Zegt ex-luna. 'Wel als de Alph het zegt.' Zeg ik. 'Je bent echt streng op gevoed.' Zegt ex-luna Jessica. 'Ik heb geen ouders. Ik ben opgevoed door de Alpha.' Zeg ik.

'Dat is te zien.' Zegt ex-luna Jessica. 'Echt?' Zeg ik. 'Ja echt. Ik ga met je zo machtige Alpha praten. Dit kan niet.' Zegt ex-luna Jessica. 'Nee, ik mag hier niet met u over praten en als hij het te weten komt dan, dan heb ik een groot probleem.' Zeg ik. Er komt een jongen van mijn leeftijd de keuken binnen.

'Dylan, let op haar. Ik ga met Lucas en Alpha Green Moon praten.' Zegt ex-luna Jessica. 'Oké, hoi ik ben Dylan. De zoon van Jessica.' Zegt Dylan en steekt zijn hand uit. Ik kijk er raar naar. Ik mag de Alpha familie geen hand geven.

'Ik ben Alice, Alpha zoon Dylan.' Zeg ik beleefd. 'Je hoort een hand te schudden hè.' Zegt Dylan. 'Ik mag dat niet.' Zeg ik en kijk hem niet aan. 'Stop met dat ge-alpha zoon, ex-luna ding. Schud mijn hand en kijk me gewoon aan.' Zegt Dylan. 'Het spijt me Alpha... Uhh Dylan.' Zeg ik en schud zijn hand en zet mijn hoofd recht.

'Ze hebben je daar goed verneukt.' Zegt Dylan. 'TAALGEBRUIK.' Zegt ex-luna Jessica.

_______

Fijne Pasen allemaal🐰🌞

Omdat het pasen is een vervroegd deel

Hoofdstuk 2, ik ben wel trots. Alice haar gedrag word beter. Echt. Maar dit kwam in me op dus ja. Vandaar.

Ik hoop dat jullie het tot nu leuk vinden.

Publiceerd: 01-04-18

1156 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now