Hoofdstuk 20

1K 72 10
                                    

Pov Alice

Ik word wakker en voel de vertrouwde arm om me heen. Ik ben blij dat ik terug ben. Ik sta zacht op en pak kleren. Ik zet de douche aan en douche. Als ik klaar ben sla ik een handdoek om me heen. 'Mag ik binnen komen.' Zegt Lucas. 'Ja hoor.' Zeg ik. 'Ik ga douche.' Zegt Lucas en stapt onder de douche. Ik kleed me aan en ga weer op bed liggen.

'Mijn moeder wil vandaag met z'n alle een mooie boswandeling gaan maken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Mijn moeder wil vandaag met z'n alle een mooie boswandeling gaan maken. Ik heb gezegd dat we mee gaan.' Zegt Lucas als hij de badkamer uitkomt. 'Oké.' Zeg ik. Ik sta op en trek schoenen aan. 'Ik ben klaar.' Zeg ik. 'Mooi zo.' Zegt Lucas. We lopen met z'n tweeën naar beneden.

'Iedereen is klaar. Laten we gaan.' Zegt Jessica. We lopen met z'n alle naar het bos. Het wordt al bijna herfst en de bladeren zijn mooi aan het verkleuren. Ik kijk om me heen en heb de hand van Lucas vast. Lucas praat met Dylan. Ik ben gewoon stil en kijk een beetje om me heen. 'Ben je moe? Het was laat gisteren.' Zegt Lucas stil. 'Ik denk gewoon.' Zeg ik.

'Aan gister avond of aan van alles.' Zegt Lucas grijnzend. Ik bloos en geef antwoord. 'Van alles. Viespeuk.' Zeg ik. 'Stiekem vind je het gewoon leuk als ik vies doe.' Zegt Lucas. 'Nee, vind ik niet.' Zeg ik. 'Ja ja, als jij het gelooft. Ik niet.' Zegt Lucas. Ik zucht. Soms zijn jongen zo vermoeiend. Echt. Na anderhalf uur lopen stopt iedereen.

'Lieve Alice, ik wilde je dit al vragen voor je vertrok maar nu weet ik het zeker. Ik wil voor altij bij je blijven en zijn en wil je als mijn vrouw en mate. Maar ook Luna van mijn groep. Alice wil je met me trouwen en Luna worden?' Zegt Lucas en gaat op 1 knie. Ik krijg tranen in mijn ogen. 'Ja ja ja.' Zeg ik en druk mijn lippen op die van hem.

Hij slaat zijn armen om me heen en zoent me terug. Het hele gezin klapt. Lucas pakt de ring en doet die om mijn vinger. Het is prachtig. De ring heeft allemaal kleine diamantjes. Ik hou niet van hele grote stenen. Lucas heeft dat onthouden.

 Lucas heeft dat onthouden

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'De ring is zo mooi.' Zeg ik. 'Mooi zo, ik heb mijn best gedaan.' Zegt Lucas. Ik zie dat Jessica het heeft gefilmd. 'Gefeliciteerd.' Zegt Jace en geeft me een knuffel. Iedereen feliciteerd ons. We gaan terug naar huis en ik blijf maar kijken naar de ring. 'Ik ga even een trui van je aan doen.' Zeg ik tegen Lucas en loop naar boven.

Ik hoor en ruik dat Lucas me achterna komt. Ik trek een trui aan en voel dan 2 handen om mijn heupen. 'Mag ik de ring zien.' Zegt Lucas. Ik hou mijn hand omhoog en Lucas neemt mijn hand vast. 'Ik vind hem mooi. Ik ben blij dat jij hem ook mooi vind.' Zegt Lucas. 'Ja, je hebt smaak.' Zeg ik.

'Ja duh. Ik ga met jou.' Zegt Lucas slijmerig en drukt een kusje op mijn wang. 'Je hebt toch niet er veel geld aan uitgegeven toch.' Zeg ik. 'Nee, heb ik niet.' Zegt Lucas. 'Oké.' Zeg ik. 'Kom hier.' Zegt Lucas en zoent me. Ik zoen hem terug en loop naar achter. Ik laat me op bed vallen en Lucas komt boven me liggen.

Lucas vraagt om toestemming en die geef ik hem. De deur gaat open. 'O sorry. Ik zal jullie laten.' Zegt Lucia en lacht. Ik hoor de deur weer dicht gaan. Ik stop en duw Lucas op het bed. 'Nou kom we gaan naar beneden.' Zeg ik. 'Maar we waren zo leuk bezig.' Zegt Lucas. 'Het was al verpest toe de deur open ging.' Zeg ik.

'Oké naar we maken dit een keer af.' Zegt Lucas. 'Ja tuurlijk. Maar een keer kan ook over 5 jaar zijn.' Zeg ik om hem te pesten. Lucas bromt iets en we gaan dan naar beneden.

~vandaag word Alice Luna~

Hier sta ik dan. In een witte jurk. Op een podium. Voor de gehele pack. Lucas houd een toespraak.

 Lucas houd een toespraak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb een witte strapless jurk en witte hakken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb een witte strapless jurk en witte hakken. 'Alice nu mag je de eed zeggen.' Zegt Lucas. Ik slik en begin met praten.

'Ik, Alice Fireflame beloof de roedel trouw te zijn en de roedel te beschermen met mijn leven. Ik zal voor de roedel zorgen en vechten. Ik zal het kwaad proberen te stoppen en het goede omarmen. Ik zal tot de laatste dag van mijn leven voor de roedel zorgen. Ik zal de alpha liefde en loyaliteit geven. Dit beloof ik.' Zeg ik hardop.

We doen het bloed ritueel en de roedel klapt. Ik buig samen met Lucas en we vieren feest. Feest op mij, de nieuwe Luna.

_____

Alweer 1 na laatste deel van dit boek.

Publiceerd: 25-05-18

819 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now