Hoofdstuk 9

1.1K 78 15
                                    

Pov Lucas

'Wat gebeurd hier?' Zegt Jace en kijkt mij aan en dan Alice en dan het lijk van Miranda. 'Nou Miranda van een spion. Er was een spreuk waardoor Alice jou fake mate werd en Miranda die van mij en Alice is mijn echte mate.' Zeg ik snel en kort.

'Wat!' Zegt Jace. Alice in wolven vorm loopt weg en komt terug met kleren.

'Jace, ik ken Miranda van de green moon maar ik wilde niet stoken tussen Lucas en haar. Ik dacht dat ze echt zijn mate was. Maar ik ben blij dat ze dood is.

Miranda is gewoon een kreng 1ste klas en ze is echt een naar persoon. Gewoon haar innerlijk is bagger. Ze is gewoon slecht en dat ze Lucas zo heeft bedrogen.' Zegt Alice.

'Dus ik ga nog mijn 1ste mate ontmoeten.' Zegt Jace. 'Ja, dat ga je nog doen. Dit is ook reden waarom wij elkaar meer zien als broer en zus dan als mates.' Zegt Alice.

'Oké ik zal jullie laten. Dan kunnen jullie praten en gefeliciteerd. Ik zal mam enzo inlichten.' Zegt Jace en geeft ons allebei een knuffel. Ik zie Alice bukken over het lijk van Miranda en ze kijkt in haar nek. 'Wat doe je?' Vraag ik.

'Kijken of ze een mark heeft.' Zegt Alice. 'Die heeft ze niet. Ik wilde dat nog niet.' Zeg ik. 'Serieus?' Zeg ik. 'Ja, het voelde nog niet goed genoeg.' Zeg ik. 'Oké, maar vind je het erg dat ik het nu ben. Ik ben best blij met je.' Zegt Alice verlegen en bloost.

'Ik ben heel blij met je. Je bent aardig, slim, mooi, zorgzaam en echt heel erg super. Ik ben nog blijer met je als met Miranda en je bent knapper.' Zeg ik en neem haar in mijn armen. 'Jij bent ook super.' Zegt Alice.

Pov Alice

'Kom we gaan slapen.' Zegt Lucas na dat ze 2 uur hebben gepraat. Ik sta op en we lopen naar boven. 'Spullen liggen in de badkamer hè!' Zegt Dylan. Ik ben er achter dat Dylan wel een grapjas is en vaakt denkt dat hij grappig is.

Nou niet altijd dus. En met spullen bedoelt hij condooms even voor de duidelijkheid. Nou die gaan niet nodig zijn. 'Alice, wil bij mij slapen?' Zegt Lucas voorzichtig. 'In 1 bed?' Zeg ik. 'Ja???' Zegt Lucas een beetje vragend. 'Als je maar niks verwacht is het goed.' Zeg ik en pak mijn pyjama van mijn bed en loop weer naar Lucas zijn kamer.

Ik loop dat kamer binnen en Lucas trek net zijn touwtjes aan van zijn korte joggingbroek. Hij is shirtless en mijn wolf Miana wordt gek en probeert het over te nemen. 'Alice, alles oké?' Zegt Lucas lief. 'Blijf bij me weg.' Zeg ik.

'Alice, waarom doe je zo? Wat is er?' Zegt Lucas. Ik adem zwaar en Miana is echt heel sterk. 'Je wolf, dat is het toch, het is niet erg als je haar laat gaan. Ik zorg dat je niks over komt.' Zegt Lucas en trekt me in een knuffel. En dit was de druppel.

Miana neemt het over en duwt Lucas op het bed. Ze springt zelf ook op het bed en wil Lucas zo wat bespringen. Stomme wolf hormonen. 'Alice, neem de controle terug.' Zegt Lucas en houd me vast zodat Miana niks doet waar ik spijt van kan krijgen.

Ik probeer de controle terug te krijgen en het lukt me na 5 minuten in een struggle te zitten. 'Miana, waag het om dit nog een keer te doen. Ik wil niet alles in 5 minuten doen.' Zeg ik boos.

'Maar hij is zo lekker, Alice dat zie jij ook. Plus hij is onze mate. Kus hem dan te minste.' Zegt Miana en dringt aan om hem te zoenen.

'Je ogen zijn mooi als je wolf het overneemt. Het is niet erg. We snappen allemaal dat als je al zo lang geen wolf hebt gehad dat je er moeite mee hebt.' Zegt Lucas Mijn normale oogkleur is dit⬇️

En mijn oogkleur word een soort van goud, oranje mengsel als mijn wolf het overneemt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En mijn oogkleur word een soort van goud, oranje mengsel als mijn wolf het overneemt. Dan is het dit⬇️

'Dank je, sorry voor net

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Dank je, sorry voor net. Miana besprong je zo wat. Dit is zo gênant.' Zeg ik en kijk naar het laken. Het laken is kobalt blauw. 'Maakt niks uit, ik vond het niet zo erg. Het is ergens schattig en best wel aantrekkelijk/sexy als je me bespringt.' Zegt Lucas en glimlacht tevreden door zijn woordkeus.

'Je bent erg, ik ga weg.' Zeg ik en wil op staan maar Lucas doet de deur op slot. Terwijl hij nog op het bed zit. 'Ik deed dat met mijn krachten voordat je het vraagt. Je hebt beloof als ik niks verwacht of doe dat je hier blijft en de enige die iets heeft gedaan ben jij.' Zegt Lucas en lacht. Ik kan altijd naar die lach luisteren. Hij heeft gelijk, hij heeft niks gedaan het zal niet eerlijk zijn om gewoon weg te gaan.

'Ik ga me omkleden.' Zeg ik en loop zijn badkamer in. Ik kleed me om en pak mijn tandenborstel. 'Kan ik binnen komen?' Zegt Lucas. 'Ja, hoor.' Zeg ik en Lucas poetst ook zijn tanden net als ik. Ik spoel mijn mond en ga op zijn bed liggen.

'Wil je niemand iets zeggen over het ongelukje van vanavond.' Zeg ik verlegen. 'Is goed. Het is ons geheimpje.' Zegt Lucas en gaat ook naast me liggen.

'Mag ik in je armen liggen, dat heb ik al mijn hele leven aan gedacht dat als ik mijn mate had en hij me niet afwees dat ik bij hem in zijn armen kon liggen.' Zeg ik zacht. Lucas kan met zijn gehoor me prima verstaan en opent zijn armen.

Ik kruip naar hem toe en nestel me op zijn arm en voel zijn warmte. 'Het is raar hoe warm je bent met je ijs krachten.' Zeg ik lachend. 'Jij bent ook heel erg warm, maar dat komt door je vuur krachten.' Zegt Lucas.

Ik druk een kus op zijn wang. 'Ga je nou weer iets doen?' Zegt Lucas lachend. 'Mag dat niet, sorry dat wist ik niet. Het spijt me.' Zeg ik gelijk en ga van zijn armen liggen.

'Nee nee, dat had ik niet moeten zeggen. Ik bedoelde het als grapje. Je mag dat zeker doen. Je mag me zoenen en knuffelen wat je wil.' Zegt Lucas en laat me weer op zijn arm liggen. 'O oké. Dat is mooi om te weten.' Zeg ik en gaap.

'Kom we gaan slapen. Morgen weer een dag.' Zegt Lucas en we doen het licht uit en gaan slapen.

___________

Weer een deel, ik hoop dat jullie het nog leuk vinden. Ik ben heel erg tevreden tot nu toe.

Publiceerd: 25-04-18

1130 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now