Hoofdstuk 5

1.1K 83 26
                                    

Hoe de lettertypes zijn:

- Schijngedrukt is dat iemand met zijn innerlijke wolf praat

- Als ze in wolven vorm zijn en praten met elkaar dan is dat via de mindlink en dat heeft niet echt een speciaal lettertype, gewoon zodat je het weet. Dat ze niet hard op praten.

- Mindlinken in mensen vorm is dikgedrukt.

________

Pov Alice

Ik ben hier al 3 weken en heb geen onder gewicht meer. Ik ging naar een diëtist. 'Nou, hou dit gewicht vast.' Zegt ze en ik loop haar kamer weer uit. Mijn wolf is weer helemaal aangesterkt.

Sinds vandaag hoor ik haar weer helemaal aanwezig en dat beteken dat we mogen transformeren. 'Gaan we nou veranderen? Ik wil rennen!' Zeikt Miana in mijn hoofd. 'Ik ga vragen of Jace mee wil.' Zeg ik.

Jace en ik zijn echt goed bevriend geraakt. Hij is echt heel aardig. 'Oke maar schiet op met dat vragen.' Zegt Miana ongeduldig. 'Jaja.' Zeg ik. Ik loop het huis in en zoek Jace.

Ik kom Dylan en Lucia tegen die film kijken samen. Livia en Alec zijn aan het zwemmen en Lucas en Jace zijn foetsie. Ik besluit bij de trainingzalen te gaan kijken. En ja hoor daar zijn ze.

'Alice, wat doe je hier?' Zegt Jace. 'Ik zocht jou.' Zeg ik eerlijk. 'Ik wil rennen, ga je mee?' Zeg ik. 'Ik kan niet, ik heb geen tijd sorry.' Zegt Jace. 'Maakt niet uit.' Zeg ik en wil me om draaien.

'Ik kan wel mee?' Zegt Lucas. Ik voel me bij Lucas een beetje ongemakkelijk. 'Ja dank je.' Zeg ik. 'Ik kom.' Zegt hij en legt de gewichten weg. 'Nou we kunnen.' Zegt Lucas en we lopen naar de rand van het bos. Ik ga naar een boom.

'Wat doe je?' Zegt Lucas. 'Ik ga me uitkleden en veranderen.' Zeg ik en loop verder. 'Maar je kan gewoon met kleren veranderen.' Zegt Lucas.

'Ik niet, ik ben 1 van de weinige die dat niet heeft.' Zeg ik en doe dat ik ging doen. Ik kijk met mijn wolven kop om de boom en zie een grote witte wolf staan.

Ik loop achter de boom vandaan. Lucas kijkt me bewonderend aan. 'Jou wolf.' Zegt Lucas. Via de mindlink natuurlijk. 'Ja ik weet het.' Zeg ik. 'Het is mooi.' Zegt Lucas.

'Alice, we kunnen ook gewoon een bruine vacht aannemen om je gave niet zichtbaar te maken.' Zegt Miana. 'Cool, doe eens.' Zeg ik en mijn vacht word licht bruin, met een beetje een rode gloed.

'Je hebt een gave, daardoor heb je zo'n vacht.' Zegt Lucas. 'Ja, ik bezit het element vuur, net als jij ijs hebt.' Zeg ik. 'Dat is super.' Zegt Lucas en Miana begint met rennen. Lucas volgt ons en haalt ons in.

Pov Lucas

Plots ruik ik een heerlijke geur. Maar dan ook echt heerlijk. Mijn wolf neemt de controle en rent naar het meer. Er staat en mooie grijze wolvin. Ze is prachtig. 'Wie is dat?' Zeg Alice.

Die ziet natuurlijk dat ik naar de wolf staar. De wolf draait zich om en kijk ons grommend aan. Ze is rogue duidelijk te ruiken maar toch trekt iets mij aan. 'Domme koe, dat is onze mate.' Zegt mijn wolf.

Ik ren naar de wolf en de wolf heeft duidelijk ook door wie ik ben. Ze drukt haar hoofd tegen die van mij en ik transformeer terug en zij ook. Het is een meisje.

Wow schokkend, oké laat maar ik vind me zelf weer eens te grappig. 'Ik ben Miranda.' Zegt ze. 'Ik ben Lucas.' Zeg ik. Ik trek haar zonder pardon in een knuffel en mijn wolf gromt Mine.

'Ik ben blij dat ik je heb gevonden, maar wie is zij?' Zegt Miranda en wijst naar de plek waar Alice stond maar nu weg is. Echt helemaal. 'Dat is Alice.' Zeg ik. Miranda gromt zacht.

'Ze is een adoptie soort van persoon. We hebben haar in huis want we hebben haar gered van een vreselijke Alpha. Ik weet niet waarom ze weg is.' Zeg ik eerlijk. 'Ze is niet je vriendin?' Zegt Miranda.

'Nee, nee absoluut niet.' Zeg ik. 'Oké mooi zo, dan kan ik dit doen.' Zegt Miranda en drukt haar lippen kort op die van mij. Damn ze is hot. Wat is ben en blijf een jongen.

'Ik link mijn broer om haar te zoeken, hij kent haar beter.' Zeg ik tegen Miranda en me zelf. 'Oké.' Zegt ze en ik sla mijn arm om haar heen. Dit voelt goed.

'Jace, Alice is weg gerend na dat ik mijn mate vond. Kan je haar gaan zoeken?' Zeg ik via de mindlink. 'Gefeliciteerd en doe ik.' Zegt Jace terug.

'Kom ik ga je voor stellen aan mijn moeder en broers.' Zeg ik en loop met haar al praten terug naar huis. Ik kom achter het verhaal waarom ze rogue is.

Die zak van een Alpha van Alice heeft haar roedel uitgeroeid en zij is de enige overlevende. Het is nu een maand geleden dus ze is niet heel lang al rogue. En ze is 20.

Ik vertel haar ook dat is Alpha ben en mij vader en mijn krachten.

______

Weer een deel, niet heel groot maar wel een deel. Lucas heeft zijn mate gevonden😱 volgende deel meer acties. Ik hoop tot snel en bedankt voor alle lieve berichten in de comments

Publiceerd: 11-04-18

894 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now