Hoofdstuk 11

1.2K 79 3
                                    

Pov Alice

We zwaaien de Alpha's enzo uit en ze gaan allemaal weer weg. 'Ik ben moe, zullen we gaan slapen.' Zeg ik tegen Lucas. 'Ja kom.' Zegt hij en de rest gaat ook naar hun kamers. Ik probeer mijn rits open te doen op mijn rug maar het lukt niet. Ik voel 2 handen op mijn schouders en armen.

'Zal ik helpen.' Zegt Lucas in mijn oor en ik ril van spanning. 'Ja.' Zegt mijn stem zacht en het volume laat me in de steek. De 2 handen gaan naar mijn rug en openen de rits. 'Wil je een shirt van mij aan.' Zegt Lucas. Ik knik en Lucas geeft me een shirt. Ik laat de jurk van me afzakken en trek het shirt aan.

'Je kleed je hier om?' Zegt Lucas verbaasd. 'Ja ik ben te moe om weer naar de badkamer te lopen.' Zeg ik en ga in bed liggen. 'Oké.' Zegt Lucas lachend en trekt zijn overhemd uit en broek en trekt een sport broek aan en gaat naast me liggen. 'Waarom slaap je in een sportbroek.' Zeg ik.

Want voor dat hij mijn mate was sliep hij ook niet met een broek maar in een boxer. 'Mijn moeder zei dat het wel zo netjes en respectvol is als ik niet in mijn boxer ga liggen naast je.' Zegt Lucas en haalt zijn schouder op.

'Zeg dat hij zonder broek mag liggen!' Zegt Miana dwingend. 'Uh oké Miana mijn wolf zegt dat je zonder mag liggen maar mij maakt het niet uit.' Zeg ik. 'Ik hou hem aan.' Zegt Lucas en knuffelt me. 'Ik ben blij met je.' Zegt Lucas. 'Ik ook met jou maar ik vind het ook eng. Echt eng.' Zeg ik.

'Eng, wat vind je eng?' Zegt Lucas. 'Gewoon wat een mate met je kan doen. De tintelingen.' Zeg ik. 'Maar dat is toch fijn.' Zegt Lucas. 'Ja maar ook eng. Ik ben geen knuffel of warm gevoel gewent. Dus dat maakt het eng.' Zeg ik. 'Ik zal niks doen als je dat niet wil. Plus ik zal je knuffel tot je dood bent figuurlijk dan.' Zegt Lucas.

'Heeft Jace je vertelt over hoe ik denk over mates en Alpha bloed.' Zeg ik. 'Ja heeft hij. Ik ben vrij wel het zelfde als Jace. Ik kan soms jaloers uit de hoek komen maar dat is omdat ik je dan heel leuk vind.' Zegt Lucas. 'Miana is ook heel jaloers.' Zeg ik.

Miana is snel boos en jaloers naar dat komt omdat ze het element vuur bezit en ja is een beetje ontvlambaar. 'Dat is niet erg.' Zegt Lucas en ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. 'Lucas, ik heb niet echt ervaring in zoenen of die dingen.' Zeg ik zacht.

Ik moest altijd koken en kon niet doen wat elke tiener doet. Dus ja geen vriendjes of wat dan ook. Ik ben 19 en heb ook nog geen druppel alcohol gedronken dus ja, ik was vrij opgesloten letterlijk.

'Dat is toch niet erg, je hoeft je niet te schamen. Ik ken je geschiedenis. Ik had ook niks verwacht dat je al van alles had gedaan.' Zegt Lucas en neemt lief mijn hand vast.

'Ik vind je echt leuk.' Zeg ik tegen Lucas. 'Ik jou ook. Laten we gaan slapen.' Zegt Lucas en doet het lampje uit. 'Welterusten.' Zeg ik en ga goed liggen. 'Welterusten prinses.' Zegt Lucas en we vallen in slaap.

~de volgende dag~

Na het ontbijt heeft bijna niemand plannen. De jongens zijn aan het praten over wie wie gaat trainen vandaag. Ik luister niet echt. Ik heb nog nooit getraind. 'Ik ga zo trainen, ik zal Alice ook wel trainen.' Zegt Lucas. Ik kijk verschrikt op. 'Je kan niet je mate trainen.' Zegt Dylan.

'Waarom niet, ik wil gewoon zeker weten dat niemand iets kan doen bij haar.' Zegt Lucas. 'Ik heb het geprobeerd en toen liep het uit in een zoenpartij.' Zegt Dylan. 'Het gaat niet in een zoenpartij uitlopen.' Zeg ik zacht. 'Nou ik vind dat het prima kan.' Zegt Jessica.

'Nou Alice, je zit er aan vast.' Zegt Jace. 'Ik wil geen training.' Zeg ik. 'Ja pech. Je moet iets van zelfverdediging hebben.' Zegt Lucas. 'Ik heb een prima zelfverdediging.' Zeg ik. 'Nou laat maar zien.' Zegt Lucas en staat op. 'Nee, dan doe ik je pijn.' Zeg ik en blijf zitten. 'Vast niet.' Zegt Lucas.

'Ik weet al wat Alice gaat doen, Lucas ga zitten. Dat wil je niet.' Zegt Jessica en lacht. 'Maar huh hoe.' Zegt Lucas. 'Oooo, haar zelf verdediging is in je ding trappen.' Zegt Dylan. 'O nee laat maar zitten. Maar je krijgt als nog training.' Zegt Lucas en ik zucht. Training klinkt niet leuk. Ik ben nie zo'n sport typetje.

'Nou laten we gaan.' Zegt Alec en iedereen gaat zich omkleden. Livia geeft mij iets van haar sport kleren. Missy was al een goede vechter bij haar andere pack dus die traint mee met Livia en Lucia. Jace, Alec en Dylan trainen ook samen en dan Lucas en ik. Ik hoop gewoon dat ik kan gaan kijken naar Lucas en de rest.

Als we bij de zalen zijn dan lopen we naar de toestellen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als we bij de zalen zijn dan lopen we naar de toestellen. 'Kom we gaan kijken wat je kan.' Zegt Lucas en zet me op een stoel met allemaal gewichten voor je benen. Dat je je benen omhoog moet doen met een bepaald gewicht. 'Lucas, ik hou hier niet van.' Zeg ik.

'Kom op, zo erg is dit niet.' Zegt Lucas. Ik haal de 60kg. Mijn eigen lichaamsgewicht ongeveer. Net iets meer. Ik moet van de diëtiste naar 60kg. 'Nu gaan we optrekken. Ik zal het voor doen.' Zegt Lucas en doet het perfect voor. 'Lucas, zie je mijn armspieren en die van jou. Dat kan ik niet.' Zeg ik en wijs naar mijn arm en die van hem.

'Kom op, Alice probeer het.' Zegt Jace die zich ook aan het optrekken is. Ik loop er heen en ik ga er aan hangen maar ik krijg mezelf 3 cm omhoog. Lucas grinnikt. 'Oké ik zal helpen.' Zegt hij en tilt me op zodat het wat lichter is voor mij. Na 10 keer sta ik weer op de grond. 'Zijn we klaar?' Zeg ik.

'Ja met de warming up.' Zegt Lucas lachend. Ik zucht en laat me op de grote mat vallen. 'Drama Queen.' Zegt Lucas. Livia en Lucia vechte in wolven vorm. Dylan en Alec boxen tegen elkaar. Missy en Jace praten en scheidsen. 'Kom we gaan je wolf trainen.' Zegt Lucas en verandert. Ik loop naar de kleedkamer. Kleed me uit en verander en loop terug. 'Oké en nu?' Zeg ik en Lucas springt.

_____

Weer een deel lekker groot deel, ik ben zo blij met hoe alles loopt met mijn boeken. 3 voltooid en 2 lopend. De foto's van hoe ik de personen zie staat er ook op. Je kan het ook anders voor je hebben maar zo zie ik het. Nou ik hoop tot snel

Publiceerd: 06-05-18

1165 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now