Hoofdstuk 4

1.2K 85 8
                                    

Pov Alice

Ik word wakker en voor eerst in tijden op een zacht bed. Ik lig al sinds ik me kan herinneren op een oude, stoffige matras waarbij je de grond kon voelen. 'Alice, o je bent wakker. Goede morgen, ik kom kleren van mij brengen voor je.' Zegt Jessica en loopt mijn kamer binnen.

'Goede morgen, ik ben je heel dankbaar. Kan ik ontbijt maken?' Zeg ik. 'Alice, je hoeft geen eten te maken.' Zegt Jessica. 'Ik doe het graag. Het is mijn hobby.' Zeg ik en pak de kleren aan. 'Ik zal je laten omkleden. Ik ga mijn andere kinderen wakker maken.' Zegt Jessica.

'Ik ben toch geen kind van u.' Zeg ik. 'Je, Alice en je bent nu gewoon deel van de roedel. Jullie zijn allemaal mijn kinderen en mijn verantwoordelijkheid.' Zegt Jessica en loopt de kamer uit.

Ik douche en kleed me aan. Ik loop naar beneden en maak ontbijt. 'Alice, je hoeft geen ontbijt te maken.' Zegt de kok. 'Ik kook graag.' Zeg ik en ga verder met het ei bakken. Als alles klaar is breng ik het naar de eettafel. De zonen van Jessica zitten nog half slapend aan tafel.

'Eten.' Zeg ik en zet alles neer. 'Je hoeft niet meer te koken hè.' Zegt Jace. 'Ik kook graag dat is mijn hobby.' Zeg ik en ga zitten. 'Oké dan is het goed.' Zegt Jace. We eten allemaal en de jongens praten druk met elkaar.

'Alice, we willen nog sorry zeggen voor gisteren, we stelde veel vragen toen we boven waren en dat was niet heel netjes.' Zegt Dylan. 'Dank jullie, het is niet erg. Het was gewoon allemaal even veel.' Zeg ik. 'Snappen we.' Zegt Alec.

'Hallo, Alice leven we nog.' Zegt een stem. Ik schrik en kijk om me heen. 'Wie zei dat.' Zeg ik. 'Alice, hoor je je wolf?' Zegt Jessica. 'Alice, ik ben het. Miana. Je wolf. Ik heb je gemist. Maar ik ga weer ik ben nog heel zwak.' Zegt Miana. 'Tot snel.' Zeg ik.

'Jessica, mijn wolf is wakker maar wel heel zwak.' Zeg ik. 'Dat komt vanzelf weer.' Zegt Jessica. 'Mam, ik ga trainen.' Zegt Alpha Lucas. Ik weet dat ik hem geen Alpha hoef te noemen maar toch voelt dit fijner. Ik wil gewoon respect tonen.

'Oké schat.' Zegt Jessica. Dylan en Alec gaan mee. 'Zullen Alice en ik de kleren en boodschappen halen bij de winkels.' Zegt Jace. 'Ja hoor als Alice dat wil. Ik ga met een vriendin thee drinken bij haar thuis dus tot straks.' Zegt Jessica.

De vergadering gaat vanmiddag weer door. 'Ik wil wel mee met je Jace.' Zeg ik. 'Mooi. Zullen we gaan.' Zegt Jace en ik knik en we gaan richting de winkels. 'Jace, waarom legde je gisteren je hand op mijn been.' Zeg ik.

'Ik wilde gewoon aardig zijn en er voor je zijn.' Zegt Jace en haalt zijn schouders op. 'Ik ben dat niet gewent.' Zeg ik. 'Ik snap je, ik zal opletten met wat ik doe.' Zegt Jace. 'Dank je, wat voor kleren gaan we halen?' Zeg ik.

'Voor jou, aangezien je Alpha zei dat je niks meer daar had en je koffer met de inhoud van de kleren heel oud en te klein is. Plus boodschappen zoals chips, rijst en dat soort dingen.' Zegt Jace. 'Ik heb geen geld bij me.' Zeg ik.

Ik heb een bankrekening met 300 euro en dat is mijn hele kapitaal aan geld. 'Maakt niks uit, die winkel geeft altijd kleren voor een nieuw lid zoals jij. Je kan uitzoeken wat je mooi vind van de setten kleren en dan kunnen we naar de supermarkt.' Zegt Jace.

'Jace, heeft 1 van jou broers een mate?' Vraag ik. 'Ja, Dylan en Alec. Alleen Lucas en ik niet.' Zegt Jace. 'Vind je dat jammer? Ik wil geen mate.' Zeg ik. 'Ja, ik wil graag een mate. En jij?' Zegt Jace.

'Mij lijkt een mate hebben eng. Gewoon de tintelingen en alles. Het lijkt me eng als iemand dat met je kan doen.' Zeg ik. 'Mij lijkt dat juist fijn. Je kan iemand een veilig en fijn gevoel geven als bij die gene bent.' Zegt Jace.

'Ik hoef er geen.' Zeg ik. 'Ik hoor je nog wel als je er 1 vind.' Zegt Jace. We lopen de winkel in en er staat een vrouw met een bril achter de toonbank. 'Jace, fijn je te zien. Dan ben jij vast Alice. Ik heb een boel kleren voor je klaar liggen.' Zegt de vrouw aardig.

'Dank u.' Zeg ik. De vrouw en ik lopen een berg kleren. Ze houd me van alles voor. 'Wendy, doe alles een maat groter als dat ze nu heeft. Ze moet aankomen.' Zegt Jace die netjes nog bij de toonbank staat. Na een half uur heb ik kleren voor een hele 2 weken.

'Nou, fijn dat ik kon helpen.' Zegt Wendy en zwaait ons uit na we haar natuurlijk bedankt hebben. 'Jace, mag ik risotto maken?' Zeg ik. 'Tuurlijk.' Zegt hij en we pakken ook die ingrediënten. Jace rekent af en we gaan weer naar huis.

Eenmaal in het huis van Jessica hoor ik de alpha's vergaderen. 'Ik ga boven de kast in ruimen.' Zeg ik en til al,e tassen naar boven en ruim de kast in. Er komen 2 meiden van mijn leeftijd binnen.

'Hallo Alice, wij zijn Lucia en Livia. De mates van Alec en Dylan.' Zegt de blonde. Die Livia heet. De andere heeft bruin haar en heet dus Lucia. 'Hoi.' Zeg ik verlegen. 'Jessica, had ons gevraagd je haar te knippen, en we hebben ondergoed voor je gehaald.' Zegt Lucia.

'We wisten niet wat je fijn vind, dus we hebben van slips tot vrouwen boxers gehaald.' Zegt Lucia. 'Dank je.' Zeg ik en bloos als een gek. 'Mogen we je dode punten knippen?' Zegt Livia.

'Ja hoor.' Zeg ik en ik ga zitten op de stoel en ze knippen mijn haar. 'Je hebt echt mooi haar.' Zegt Lucia. 'Dank je.' Zeg ik. 'Alsjeblieft en mogen we je zo helpen met koken?' Zegt Lucia. 'Tuurlijk.' Zeg ik. Ik ga eindelijk weer risotto eten. Mijn dag kan niet stuk.

________

Weer een deel, ik hoop dat deel 2 tot nu toe bevalt. Ik doe mijn best.

Publiceerd: 06-04-18

1045 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now