Hoofdstuk 6

1.1K 75 7
                                    

Pov Alice

Ik zie Lucas naar zijn mate lopen en heb geen zin al al die blijdschap te zien en ren weg. Ik wil wel een mate maar ik ben gewoon heel bang ervoor.

Ik heb gewoon geen zin om dat te zien. Na een tijdje rennen stop ik bij een boom en ga liggen. Ik zie een licht grijze bijna witte wolf met blauwe ogen aankomen lopen.

Het is Jace. Ik herken zijn wolf en geur. De geur ruikt heerlijker als normaal. Zal vast zijn dat Miana sterker is en dat mijn reuk weer helemaal terug is.

'Alice, gaat het? Lucas zei dat je was wegrent.' Zegt hij als hij is terug verandert. Ik ga niet terug veranderen, mijn kleren liggen nog waar ik ze heb uitgedaan.

'Ik had geen zin in toe te kijken hoe Lucas zijn mate vind.' Zeg ik via de mindlink. Miana wil de hele tijd haar controle terug. Na heel veel proberen en doen neemt ze toch de controle en wordt gek.

Ze begint als een gek rond te rennen. 'Alice, hou je wolf onder controle.' Zegt Jace met een luide stem. 'Gaat niet, ze wil niet stoppen met rennen.' Zeg ik hopeloos.

'Dan maar zo.' Zegt Jace en tackelt me en staat over me heen. Miana gromt. Jace gromt terug. 'Ruik jij ook die heerlijke geur.' Zeg ik. 'Ja, maar hou je wolf in bedwang.' Zegt Jace die me probeert te helpen.

Je kan zien dat hij ook tegen zijn wolf vecht. Jace kijkt me aan als ik niet meer tegenstibbel en dan BOEM!

'MATE! MATE! MATE!' ZEGT MIANA hard en kruipt onder Jace vandaan en huppelt om hem heen. 'Miana, doe rustig. Wie is onze mate.' Zeg ik en niet begrijp waarom ze mate aan het roepen is.

Jace kan mijn mate niet zijn. Die zie ik al 3 weken. Dat had ik moeten merken. 'Je bent echt dom, Alice. Het is Jace.' Zegt Miana helemaal blij. Maar dan ook echt blij blij. Ze springt figuurlijk naar de roze wolk en komt er niet meer van af. 'Wat!' Zeg ik.

'Je bent mijn mate?' Zegt Jace die duidelijk het ook door heeft. Fijn nu kan ik niet meer weg rennen. Ik wil geen mate. Ik heb dan wel een goede band met Jace.

Jace heeft de afgelopen weken voor me gezorgd maar als mate, nou dat durf ik niet. 'Ja.' Zeg ik. 'Wow, waarom weet ik dat nu pas.' Zegt Jace en komt dichterbij. Ik zet een stap achteruit. 'Alice, ik doe je niks.' Zegt Jace.

'Weet ik maar ik moet gaan.' Zeg ik en ren weg. Ik laat Jace verward achter.

Pov Jace

Ze rent weg, dat doet pijn. Ik heb na zo veel jaar eindelijk mijn mate gevonden en ze rent weg. Maar zie ik haar wel als mijn mate. Ik bedoel de afgelopen weken voelt ze als een zusje en niet persé als een mate.

Maar door de mate band deed het me pijn. 'Ze wijst ons af hè, die Alpha heeft haar zo gemaakt dat ze voor ons weg rent.' Zegt mijn wolf verdrietig en boos. 'Ik weet het zelf ook niet zo ik het zelf wel moet aan gaan. Ze is als een zusje en ik kan toch niet een relatie hebben met mijn zusje.' Zeg ik terug.

Ik besluit terug te gaan naar huis. Ik transformeer terug naar mijn wolf en loop het laatste stukje. 'Waarom kwam Alice huilt binnen, wat heb je gedaan.' Zegt Dylan via de mindlink. 'Ze is mijn mate.' Zeg ik terug en loop ons huis in.

'Ze is je mate? Waarom huilt ze dan?' Zegt Dylan die aankomt lopen. 'Weet ik niet. Ze rende weg toen we er achter kwamen.' Zeg ik.

'Ga naar haar en praat met haar.' Zegt Dylan. 'Oké.' Zeg ik en loop naar boven naar haar kamer.

'Alice, doe nou open.' Zegt mijn moeder die voor Alice haar badkamer deur staat. 'Mam, laat mij maar.' Zeg ik en mijn moeder loopt naar beneden.

'Alice, ik ben het. Doe alsjeblieft open. We moeten echt praten.' Zeg ik en klop op de deur. 'Nee, ga weg.' Zegt ze en ik hoor haar snikken.

'Alice, als je me wil afwijzen, kom gewoon naar buiten en doe het maar laat me hier niet uren zitten tot je er uit komt.' Zeg ik. 'Ik ben naakt. Ik heb geen kleren hier. Oké!' Zegt ze.

O ja ze verandert terug zonder kleren. Ik loop naar haar kast en pak een broek en een trui en ondergoed. 'Alice, ik heb kleren, ik leg ze hier neer en wacht buiten je kamer oké?' Zeg ik. 'Dank je.' Zegt ze zacht.

Ik sta op en loop de deur uit. Na 5 minuten gaat de deur open. 'Kom maar binnen.' Zegt ze en gaat op haar bed zitten. Ik ga op haar bureau stoel zitten uit respect.

Ik wil haar niet afschrikken maar het liefst neem ik haar in mijn armen en troost haar. Of ze nou mijn mate word of een soort van zusje blijft. Haar ogen zijn rood van het huilen. 'Ik wil...'

_____

Weer een deel, ik hoop dat jullie het nog leuk vinden. Ik heb best wel al een stuk voor uit geschreven en denk dat ik iets origineels heb verzonnen voor de komende delen dus hopelijk tot snel

Publiceerd: 16-04-18

888 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin