Hoofdstuk 14

1.1K 70 4
                                    

Pov Alice

Ik loop stilletjes de trap af. 'Maar wil je niet verder met Alice. Het is niks voor jou om zo rustig aan te doen.' Zegt Alec. 'Ja wel, maar ik wil gewoon niks over haasten. Ik wil het mooi en speciaal maken. Niet even snel.' Zegt Lucas. 'Ga je haar marken.' Zegt Dylan.

'Ja, maar ik weet niet of ze dat wel wil. Ze is nog zo onervaren. Ik wil niks doen wat ze niet wil. Ookal moet ik jaren wachten.' Zegt Lucas. Aww, zo lief. En dan vergeet ik dat ik nog trap loop en val naar beneden. Ik voel geen harde vloer maar 2 armen die me tintelingen geven. 'Alice alles oké?' Zegt Lucas bezorgd.

'Ja, ik ben oké. Ik wil kijken of je nog kwam slapen.' Zeg ik en trek zijn trui weer recht. 'Ja ik kom. Hoe veel het je gehoord.' Zegt Lucas. 'Genoeg.' Zeg ik en loop naar boven. 'Ik ga slapen. Trusten.' Zegt Lucas en komt me achterna. 'Alice, ik wil niet dat je je slecht voelt. Ik kan wachten echt.' Zegt Lucas.

'Ik weet het maar met een ander had je niet dit allemaal hoeven doen. Dan had je je zelf kunnen zijn. Je echte karakter.' Zeg ik. 'Alice, ik ben mezelf. Ik doe me niet anders voor.' Zegt Lucas en sluit de kamer deur. 'Wel, jij bent gewoon kleffer dan ik.' Zeg ik. 'Dus, je hoeft niet het zelfde te zijn.' Zegt Lucas.

'Laten we gewoon gaan slapen.' Zeg ik en ga in bed liggen. 'Alice, ik wil niet persé verder nu al. Wel ooit maar niet nu meteen.' Zegt Lucas en gaat bij me liggen. 'Maar soms lijkt het gewoon zo. Ik wil wel verder maar niet nu al alles.' Zeg ik. Nou ja Miana zegt het. Ik vecht tegen haar. Ze is zo sterk.

'Alice, adem rustig. Je hoeft niet toe te geven aan je wolf. Je bent sterk. Je kan de controle houden.' Zegt Lucas. Ik win van Miana en ze sluit pissig de link af. 'Dank je.' Zeg ik. 'Graag gedaan.' Zegt Lucas en drukt een lange kus op mijn lippen. 'Lucas, wil je me marken?' Zeg ik stil maar Lucas hoort me.

Hij kijkt me met grote ogen aan. 'Ben je serieus, ik wil je marken. Tuurlijk.' Zegt Lucas. 'Ja, ik ben serieus. Ik wil jou ook marken maar pas later.' Zeg ik. Ik weet niet waar dit idee vandaan komt maar ik denk dat het goed is als hij mij markt.

'Oké dan.' Zegt Lucas en geeft me een kusje op mijn lippen en drukt dan zijn lippen gepassioneerd op die van mij. Ik ga erin mee. Lucas drukt kusjes op mijn kaak en in mijn nek. Ik 1 plek krijg ik kippenvel. 'Gevonden.' Zegt Lucas hees en zijn tanden groeien. Ik voel eerst pijn maar al snel gaat dat over in genot.

Lucas haalt zijn tanden eruit en drukt een kus op de mark. 'Ik ben trots.' Zegt Lucas en raakt de mark aan. Ik krijg kippenvel. 'Waag het om het te misbruiken.' Zeg ik. 'Zal ik nooit doen.' Zegt Lucas. We vallen in slaap na een knuffel.

Ik word wakker en voel iemand kusjes geven op mijn gezicht en nek. Als de lippen mijn mark aan raken, schieten mijn ogen open en kijk ik in die van Lucas. Pff, hij is het maar. 'Goede morgen sweetheart.' Zegt Lucas en druk een kus op mijn lippen.

'Waar heb ik deze wakker maak zoen sessie aan verdient.' Zeg ik. 'Uhm, nou ik was al wakker en je was zo mooi en ik moest je wel zoenen.' Zegt Lucas serieus. Ik schiet in de lach. 'Sukkel.' Zeg ik. Lucas kijkt me boos aan en komt over me heen hangen. 'Wat zei je.' Zegt hij. Hij probeert duidelijk zijn lach in te houden.

'S-U-K-K-E-L.' Spel ik voor hem. 'Kieteldood.' Zegt hij en begint me te kietelen. Ik krijg bijna geen lucht meer van het lachen. Ik lach en kijk Lucas smekend aan ''stop Please.'' 'Wat krijg ik er voor als ik stop.' Zegt Lucas. Ik denk na. Het moet iets zijn wat goed is, zodat hij ja zegt. 'Een zoen en een zak snoep naar keuze.' Zeg ik.

'Die zoen krijg ik ook wel zonder ik stop en het andere ook dus nee.' Zegt Lucas en begint me weer te kietelen. Ik gil het uit van het lachen. 'Stop!' Zeg ik. 'Wat nu weer?' Zegt Lucas. 'Als je niet stopt gebeuren er 2 dingen. 1. Ik plas in mijn broek en 2. Geen zoenen, kussen of wat dan ook meer voor jou.' Zeg ik.

'Alsof jij het gaat vol houden met mijn aanrakingen.' Zegt Lucas. 'Wedden?' Zeg ik. 'Deal, de verliezer moet de winnaar masseren. Je verliest als je toegeeft aan de verleiding van de ander.' Zegt Lucas. 'Deal.' Zeg ik. Dan pas realiseer ik me dat ik waarschijnlijk niet heel goed hier in ga zijn. Chips. Hij gaat winnen.

'Dank je lieverd maar ik weet ook dat ik ga winnen. Je hoeft het niet te denken hoor.' Zegt Lucas en staat op en loopt de badkamer in. Jace en Livia en Lucia komen de kamer binnen. 'Hey, goede morgen.' Zegt Livia en ploft op bed. 'Hoi en wat is er?' Zeg ik. 'Nou uhm ik wil Dylan verrassen. Wacht Jace ga jij eens weg.' Zegt Lucia.

'Ik ga al. Ik zocht Lucas maar het komt later wel.' Zegt Jace en loopt de kamer uit. 'Verrassen met een taart. Of iets koken. Daar kan ik mee helpen.' Zeg ik. 'Nou eigenlijk met een picknick en wat anders.' Zegt Livia. 'Wat anders, praat eens duidelijk.' Zeg ik en kijk hun vragend aan.

'Een leuk en sexy jurkje. Maar ik weet niet zo goed wat.' Zegt Lucia en laat zich op haar rug op bed vallen. 'Oké' dan gaan we shoppen en boodschappen doen.' Zeg ik. 'Echt ga je helpen.' Zegt Lucia. 'Tuurlijk. Ik heb jullie hulp ook nodig maar niet hier en nu er over praten. Lucas kan het horen.' Zeg ik. We staan op en gaan ontbijten en dan naar de stad.

_____

Weer een deel. Ik hoop dat jullie deze snelle updates leuk vinden.

Publiceerd: 12-05-18

1040 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Where stories live. Discover now