5. Bölüm // Beklenmeyen Ataklar //

14K 663 31
                                    

5. Bölüm

 

Multimedya : Eva ve Cem <3

Tıklatılıp açılan kapıyla hem Eva hem de Yetkin şaşkınlık içerisindeydi. Eva, Cem’i beklerken Yetkin’i bulmayı hiç beklemiyordu. Şaşkınlığını geri plana atarak ‘’ Hoş geldiniz Yetkin Bey. Cem nerede ? ‘’ diye sordu. Yarım saat önce telaşla arayan o değilmiş gibi bir de randevuya gelmemişti Cem.

 

Yetkin de odaya girdiğinde Cem’i görememenin şokunu yaşıyordu. Anlaşılan arkadaşı ikisini de gafil avlayıp tuzağına yem etmişti.

 

‘’ Cem, buraya geleceğini söyleyip benim de gelmemi istedi. Anlaşılan  bizi ekmiş bulundu,’’ diye söylendi. Cem’in nasıl olur da böyle bir oyuna kalkışma cesareti gösterdiğine inanamıyordu. Buradan çıktığında Cem’i iyi(!) bir şekilde ziyaret etmesi gerekiyordu.

 

Eva tam Yetkin’e cevap vereceği sırada telefonu çaldı. İstemeyerek de olsa gözlerini Yetkin’in koyu kahve gözlerinden çekti.

 

‘’ Cem ? Nerede kaldın ? ‘’ diye sordu Eva. Şu an Cem’e kızsa da içindeki kızgınlık bambaşka bir şeye aitti. Yetkinle baş başa kaldığı her dakika ona daha çok kapılmasına neden oluyordu. Cem bir an önce gelip buna engel olmalıydı. Hoş Cem varken bile kendini Yetkin’i izlerken buluyordu.

 

‘’ Acil işim çıktı, çok üzgünüm. Yetkin de gelmiştir şimdi. Senden son bir şey isteyeceğim peri doktorum. Bu randevuyu Yetkinle gerçekleştirebilir misin ? Benim yerime o geçsin bugünlük. Hem sen ona çok iyi geliyorsun. Bu sayede onun daha da çözülmesini sağlarsın. ‘’ Diyerek kurnaz bir şekilde Eva’nın yanıt vermesini beklemeden telefonunu kapattı. Eva kapanan telefonla günün ikinci şokunu yaşarken kendisine meraklı gözlerle bakan Yetkin’i görünce içinden Cem’in geç kalınmış cevabını verdi.

 

 ‘’ Tabi ki gerçekleştiririm… ‘’

 

 

İçinden geçirdiği bu sözle kalbi de yumuşamaya yüz tutmuştu. Sonunda Yetkin’e bakma cesaretini göstererek ‘’ İşi çıktığı için gelemeyecekmiş. Bu randevuyu seninle gerçekleştirmeye ne dersin ? ‘’ diye sordu. Alacağı hayır cevabından korkarken Yetkin’den çıkan ‘’ Tabi… ‘’ cevabıyla tüm korkusu buhar olup uçmuştu.

 

Eva, Yetkin’i koltuklardan birine yönlendirip kendi de tam karşısına oturmuştu genç adamın. Muhabbete  nasıl başlayacağını ilk kez bilememişti. O şu an hem  hastası hem de kalbini ele geçirmeye çalışan biriydi.

 

 

Yetkinse Eva’nın telaşa kapılmış gözlerinden oldukça hoşnuttu.  Park olayının akıbetini elbet bugün ortaya çıkaracaktı. Hoş bir gülüşle Eva’ya bakarken onun da kendini izlediğini fark etti. En sonunda söze girmeyi başaran güzellikle kalbinin ona doğru çoktan akışa geçtiğini hissetti Yetkin.

Vazgeçebilir Misin ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin