16. Bölüm // Nefes Kesen Manzara //

5.5K 260 7
                                    

Vazgeçebilir Misin ?

16. Bölüm

// 15.Bölümden Mini Bir Hatırlatma //

Cem, klinikten çıkarken rahatlamış ve arınmış hissediyordu kendini. Saatlerdir duymadığı sese hasret kalırken telefonunu çıkartarak Cemre’nin adını tuşladı. İki defa çaldırdıktan sonra telefonu açan Cemre, Cem’i bekletmenin keyfini yaşarken genç adam bunu hiç umursamayarak konuşmaya devam ediyordu. En sonunda nerede olduğunu merak eden genç adam ısrarla sorduğu soruya yanıtını ‘’ Evdeyim… ‘’ diyerek aldıktan sonra rahatlamıştı. Anlaşılan kalbine düşen ilk Cemre’si ona alışmaya başlıyordu.

Klinik bahçesinde durup konuşmaya devam eden Cem, kliniğe doğru gelen kişiyi görmesiyle şok geçirdi. Gelen kişi rahat bir tavırla yürürken Cem şoktan bir anlığına çıkarken aklındaki binlerce soruyla kendini saklayarak gelen kişiyi gözlemlemeye başladı. Bu sırada ise telefondan konuşmaya devam ediyordu. Gelen kişi klinikten girerken Cem de ardı sıra onu takip etmeye başladı. Telefonunu hızla kapatarak önündeki kişiye seslenen Cem hem sinirli hem de meraklı bakışlarla bakıyordu önündeki kişiye.

O sıra Eva ‘ da çantasını alarak odasından çıkmıştı. Eva iki gence de meraklı bakarken ikisinden de ‘’ Sen ! ‘’ nidaları dökülmüştü.

// Son // 

Cem, klinikten çıkarken rahatlamış ve arınmış hissediyordu kendini. Saatlerdir duymadığı sese hasret kalırken telefonunu çıkartarak Cemre’nin adını tuşladı. İki defa çaldırdıktan sonra telefonu açan Cemre, Cem’i bekletmenin keyfini yaşarken genç adam bunu hiç umursamayarak konuşmaya devam ediyordu. 

En sonunda nerede olduğunu merak eden genç adam ısrarla sorduğu soruya yanıtını ‘’ Evdeyim… ‘’ diyerek aldıktan sonra rahatlamıştı. Anlaşılan kalbine düşen ilk Cemre’si ona alışmaya başlıyordu.

Klinik bahçesinde durup konuşmaya devam eden Cem, kliniğe doğru gelen kişiyi görmesiyle şok geçirdi. Gelen kişi rahat bir tavırla yürürken Cem şoktan bir anlığına çıkarken aklındaki binlerce soruyla kendini saklayarak gelen kişiyi gözlemlemeye başladı. Bu sırada ise telefondan konuşmaya devam ediyordu. Gelen kişi klinikten içeri girerken Cem de ardı sıra onu takip etmeye başladı. Telefonunu hızla kapatarak önündeki kişiye seslenen Cem hem sinirli hem de meraklı bakışlarla bakıyordu önündeki kişiye.

O sıra Eva ‘ da çantasını alarak odasından çıkmıştı. Eva iki gence de meraklı bakarken ikisinden de ‘’ Sen ! ‘’ nidaları dökülmüştü.

İkisinin şaşkınlık dolu nidaları kliniği hızla sararken Eva da onların şaşkınlık dolu yüzlerini okumadan edemiyordu. Saniyeleri aşıp dakikaya geçen süre zarfında Cem'in gözleri deli bir öfkeyle Cemre'yi sararken, Cemre'nin gözleri de şaşkınlığından sıyrılamamıştı. 

Eva, iki hastasından da ses gelmeyeceğini anlayınca kuru bir öksürükle kendisini hatırlatırken bu tuhaf ortamın da bozulmasını sağladı. İlk kendine gelen Cem olurken hızlı adımlarla genç kıza ilerleyerek önünde durdu. Cemre gözlerini sonunda şaşkınlıktan sıyırırken ne diyeceğini dahası böyle bir ortamda ne yapacağını düşünüyordu.

'' Evin de ne kadar hoş bir yermiş ! Halbuki ben buranın bir  ev değil de klinik olduğunu sanıyordum ! ''

Vazgeçebilir Misin ?Where stories live. Discover now