7-ZAMAN

1.2K 65 11
                                    

Kısa bir 'gece kim kimle nerde yatacak' polemiğinden sonra arkadaşımın genç yaşta hamile kalmasını istemediğim için Jamie ve Karen'ı farklı odalara koymamız oy birliği ile kabul edildi.

Herkes nerede yatacağına karar verdikten sonra çocukları uyandırmadan yukarı çıktık ve  herkes kendi odalarına ayrıldı. Ben Alex'in hemen yanındaki odada yatıyordum ve bunu neden söyleme ihtiyacı duyduğumu bilmiyorum.

Üstümü değiştirip yatağa uzandıktan sonra bugün olanları düşünmeye başladım.

Paul-18 yıldır ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yanımda olan, ne kadar kovsamda gitmeyen ve hayatımın sonuna kadar minnettar olacağım ikinci kişi. (Birinci ise Karen dı.)- ve ben babamın ölümü ve annemin yaptığı aptalca şeyler üzerine lanet olası Amerika'dan İngiltere'ye gelmiştik. Beraber bir karavan kiralayıp canımız ne isterse onu yapıyorduk ki Karen beni bu partiye davet etti. Paul gelmek istememişti (Karen la araları pek iyi sayılmazdı.) bu yüzden bende tek başıma gitmek zorunda kalmıştım.

Partiye gittiğimde evin Karen'a değil de deli gibi hayranı olduğum Jamie Cook'a ait olduğunu öğrenmiştim. Her ne kadar daha sonra Alex'in olduğu ortaya çıksa da. Daha sonra lanet olası çocuk beni sıkıştırmıştı ve Alex beni kurtarmıştı. Sırf anlaşılmasın diye bana yakın davranmıştı ve ben ona karşı kabul etmesemde hayranlıktan öte birşeyler hissetmiştim. Daha sonra gelip onu etkilediğimi, benden hoşlandığını söylemişti. Bu gerçekten karnımda kelebeklerin uçmasını sağlıyordu ve benim söyle bir sorunum vardı:

1. lanet olası kelebekler fazla büyük ve

2.  bu kelebekler fazla hareketli. sanırım her ikiside.

Alex'e karşı hissettiğim şeyden eminim. Aşk değil, henüz. Şimdilik ondan hoşlanıyorum. O da benden. 'Biz' olmamız için gereken tek şey: zaman.

Zamanın bizi aşık etmesini bekleyeceğiz.

Ama ben ona aşık olmak için sabırsızlanıyorum.

Karanlık Cennet || Alex TurnerWhere stories live. Discover now