#1

87 13 9
                                    

🐏"Κακές Αναμνήσεις"🐏

Είναι τα γενέθλια μου σήμερα αλλά η μέρα σχεδόν έχει τελειώσει. Σήμερα κλείνω τα 13, είμαι πολύ χαρούμενη! Νιώθω μεγάλη, τώρα ο αδερφός μου δεν θα με λέει μικρή και δεν θα με κοροϊδεύει.
Ξάπλωνα στο κρεβάτι μου και σκεφτόμουν πόσο είχα μεγαλώσει, αλλά αυτό που με απασχολούσε περισσότερο ήταν η ώρα του φαγητού. Η μαμά θα μαγείρευε το αγαπημένο μου φαγητό και δεν μπορούσα να περιμένω.

Ξαφνικά η πόρτα του δωματίου μου άνοιξε και ο αδερφός μου μπήκε μέσα. Τον κοίταξα και περίμενα να δω τι θα μου έλεγε. Ήταν συνέχεια χαμογελαστός σήμερα. Μάλλον αυτός ήταν πιο χαρούμενος από εμένα.

"Έλα, το φαγητό είναι έτοιμο."

Μόλις άκουσα για το φαγητό, ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου. Σηκώθηκα από το κρεβάτι απότομα και δεν πρόλαβα να κάνω ούτε ένα βήμα όταν ένας δυνατός ήχος ακούστηκε. Το σπίτι άρχισε να τρέμει και το πάτωμα χάθηκε. Όλα έγιναν μαύρα μέσα σε μια στιγμή και πλέον δεν ένιωθα τίποτα.

.....

Άνοιξα τα μάτια μου και όλα ήταν σκοτεινά. Δεν έβλεπα καθαρά και το κεφάλι μου πονούσε. Πήγα να σηκωθώ αλλά δεν μπορούσα. Κοίταξα πίσω και έτριψα τα μάτια μου για να δω πιο καθαρά, αλλά τελικά έβλεπα σωστά. Δεν το άντεξα με έπιασε αναγούλα.

Υπήρχαν παντού συντρίμμια και αυτό το μέρος δεν έμοιαζε πια με το σπίτι μου.
Αλλά το χειρότερο ήταν ότι δεν ένιωθα πλέων τα πόδια μου, μια πέτρα είχε πέσει πάνω τους. Το μόνο χρώμα που μπορούσα να διακρίνω ήταν το κόκκινο του αίματος που κυλούσε γύρω μου.
Και εκεί που νόμιζα πως τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν χειρότερα, ξανακοίταξα μπροστά.
Το μόνο που μπορούσα να δω ήταν το σώμα του νεκρού αδερφού μου καταπλακωμένο από τα συντρίμμια. Το αίμα του ήταν παντού και ο ουρανός ξαφνικά σκοτείνιασε περισσότερο.

Τα έχασα, δεν άντεχα να το βλέπω. Ο αδερφός μου ήταν ότι πιο σημαντικό είχα. Τον λάτρευα. Πάντα με πρόσεχε, πάντα με φρόντιζε, πάντα ήταν στο πλάι μου και πάντα με βοηθούσε.

Γιατί να συμβαίνει αυτό;

Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια μου ασταμάτητα. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Τα χειρότερα συναισθήματα ήταν μέσα μου πλέον.

🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱🐱

Γειά σας, ξανά...

Πώς σας φαίνεται???

Ξέρω είναι λίγο μικρό, στην αρχή έτσι θα είναι.

Θέλω να μου πείτε τις γνώμες σας και άμα υπάρχει κάτι που σας αρέσει ή όχι δέχομαι αρνητικά σχόλια 😂😂😂

Φιλιαααα❤️❤️❤️

Αλεξάνδρα 😺

Bad Memories (jimin fanfiction -greek-)Where stories live. Discover now