#17

53 16 27
                                    

"Σ αγαπώ."

Πετάχτηκα από το κρεβάτι. Γύρισα δεξιά και αριστερά αλλά δεν ήταν κανείς εκεί.

"Όνειρο;"

Ρώτησα τον εαυτό μου. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό. Κοίταξα το ρολόι δίπλα μου, η ώρα ήταν 11:40.

"Με πήρε ο ύπνος;"

Ξαναρωτησα τον εαυτό μου πιάνοντας το κεφάλι μου. Σηκώθηκα μπερδεμένη και πήγα στο μπάνιο για να πλύνω το πρόσωπο μου. Έριξα λίγο νερό πάνω μου και με κοίταξα στον καθρέφτη. Προσπάθησα να θυμηθώ τι έγινε αλλά το μόνο που θυμάμαι ειανι ότι ο Jimin ήρθε στο δωμάτιο μου και μετά πήγε να φέρει κάτι για να πιούμε. Μετά από αυτό τίποτα. Μάλλον θα με πήρε ο ύπνος και πήγε στο δωμάτιο του. Ναι ,αλλά και το όνειρο; Ήταν αλήθεια όνειρο; Δεν το θυμάμαι καλά.

Σκούπισα το πρόσωπο μου στην πετσέτα και πήρα μια βαθιά ανάσα.

"Νυστάζω."

Γκρινιαξα στον εαυτό μου και βγήκα από το μπάνιο. Κατέβηκα στον κάτω όροφο για να πάω στην κουζίνα να πιω λίγο νερό γιατί είχε στεγνώσει ο λαιμός μου. Μπήκα στην κουζίνα και άνοιξα το ντουλάπι, έβγαλα ένα ποτήρι και μετά το νερό από το ψυγείο. Γέμισα το ποτήρι και πριν προλάβω να πιω έστω και μια γουλια άκουσα ένα περίεργο θόρυβο από την εξώπορτα.

"Κλέφτης;"

Ψιθύρισα και στραβοκατάπια.

Έκανα απόλυτη ησυχία, άνοιξα άγρα αργά το ντουλάπι και έβγαλα ένα τηγάνι. Αυτό πάντα δουλεύει στις ταινίες. Δεν μπορεί θα έχει κάποια βάση.

Περπάτησα στις μύτες μέχρι την πόρτα, πήρα μια βαθιά ανάσα και την άνοιξα. Εκείνος ακουμπούσε στην πόρτα και μόλις την άνοιξα στραβοπατησε και έπεσε κατά μέσα. Μόλις πήγε να σηκωθεί από το πάτωμα εγώ τον χτύπησα στο κεφάλι με το τηγάνι. Έπεσε ξανά και έκανα μερικά βήματα πίσω. Από τον φόβο μου έπεσα και εγώ κάτω αλλά αυτός δεν σηκώθηκε. Ήταν σκοτεινά και δεν έβλεπα το πρόσωπο του μόνο την σκιά του.

"Τ-Το έκανα...;"

Τραυλισα και τα αγόρια από την φασαρία ξύπνησαν και έτρεξαν κάτω. Ο Namjoon oppa άνοιξε το φως και ο Jimin έτρεξε προς το μέρος μου.

"Sojin;! Τι έγινε;!"

Φώναξε όσο με ταρακουνουσε.

"Hoseok;"

Ρώτησε με γουρλωμενα μάτια και χαμηλή φωνή ο Yoongi oppa.

Τι; Hoseok; Μην μου πεις...

"Αουτσ..."

Είπε το αγόρι στο πάτωμα και σηκώθηκε αργά αργά πιάνοντας το κεφάλι του. Ο Yoongi πηγε προς το μέρος το και τον βοήθησε να σηκωθεί. Τότε είδα το πρόσωπο του και κατάλαβα τι είχα κάνει.

Bad Memories (jimin fanfiction -greek-)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें