new ice

4.3K 134 4
                                    

Kluci se začali uvelebovat v šatně, zatím co Eliška si obcházela prostor arény s foťákem v ruce. Nejvíc ze všeho jí zaujaly puky vyrovnané do tvaru pyramidy, připravené na trénink nároďáku. Po chvíli došel k ledu jako první Šalda.

„Hej, Šalda, až ti řeknu, tak ty puky pomalu shodíš, jo? Bude to skvělá fotka," řekla Eli a štelovala si foťák, „můžeš," pousmála se, ale Radim stál a usmíval se.

„Říkala jsi až řekneš teď a ne můžeš," zahihňal se po chvíli.

„Fajn, tak teď," řekla a rychle několikrát zmáčkla spoušť.

„Spoko?" zeptal se.

„Jo, už tě nebudu zdržovat," odpověděla a utíkala z ledu za střídačky.

„V pohodě, kdyby jsi hledala pak někoho fotogenickýho na hezký záběry, tak víš, kde jsem," usmál se.

„Nějakej vtipnej dnes, ne?" křikla dívka jeho směrem a při odjezdu přikývl.

„Eli, myslím, že se můžeš pohybovat po celém stadionu a jestli chceš, nahoře je komentátorské stanoviště tvých kolegů, tak se můžeš podívat," přišel trenér Pešán a já dívka jen kývla na souhlas.

„A bacha, kdybys šla na led, ať tě kluci nesejmou," řekl jiný trenér.

Dívka se vydala na obchůzku stadionu, fotila led ze všech možných úhlů a vydala se i do prázdné kabiny, kterou fanouškům nafotila. Nakonec se vydala na střídačky a fotila odtud.

Trénink skončil po dvou hodinách, všichni se na hotel dostavili v šest a ihned zamířili hromadně na večeři.

„Hoši, jen tak informačně, když jsme tu všichni, až se najíme, bylo by fajn si dát půl hodinky po jídle pauzu a pak se jít trochu vyběhat ven nebo do posilky na pásy," stoupl si trenér.

„A trenére, kde je posilka?" vyjekl jeden z kluků na druhé straně stolu.

„Zde na hotelu, úplně v horním patře, máte ji volně přístupnou," usmál se.

„Jinak, zítra budíček v sedm, sejdeme se v půl osmé nahoře v posilce na rozhejbání, pak snídaně a do oběda v půl dvanácté vám dám pokoj a v jednu máme trénink na tři hoďky, pak vás čeká regenerace a další den první zápas proti Rusku, ve čtyři, ale to si vyjasníme zítra," řekl plán na další den jeden ze zbývajících pánů sedících v čele stolu.

Po jídle se dívka vydala na svůj pokoj a ostatní taky, po pár minutách však už slyšela klepání a za dveřmi byla první návštěva.

Fall for her // hokejová U20Where stories live. Discover now