game on

3.8K 113 1
                                    

Dopoledne si kluci vyjasnili taktiku a zaměřili se na rozbor hry soupeře. V aréně byli všichni pár minut po třetí, nikdo nechtěl mít problém s trenérem kvůli pozdnímu příchodu.

Dívka nafasovala na českou kolekci slušivou růžovou vestu určenou fotografům na šampionátu. Se svoji technikou obcházela ledovou plochu a snažila se najít ty nejvhdodnější pozice už při předzápasovém rozbruslení, v blízkosti plexiskla.

Byl to boj, po čtyřiceti mimutách si běžela do šatny ke klukům pro pití a pak zase vyběhla zpět k ledové ploše a fotila české fanoušky v hledišti. Nakonec to zakotvila u české střídačky, zastihla emoce při gólu na 5:2 a dál se jen bála, že se Rusové přiblíží k vyrovnání. Nakonec vše dobře dopadlo a kluci vyhráli za tři body. Dívka už během zápasu stíhala přidávat fotky s informacemi na sociální sítě Nároďáku, což byl pro ni dost fičák.

„Eliško, mohli bychom s vámi udělat k večeru rozhovor a o vaší práci zde?" zastavil ji jeden z kameramanů České televize.

„Jo, to by šlo, tak v kolik a kde?" zeptala se.

„Šlo by to kolem osmé? Nebo to necháme na zítra?" pousmál se.

„Zaleží na tom kde," odpověděla.

„No, přemýšlel jsem o několika záběrech ve vašem pokoji při úpravě třeba a potom zde když bude klid trochu," řekl.

„Tak to potom bude nejlepší asi až ráno, to snad u mě v pokoji už bude prázdno," pousmála se.

„Já právě myslel, že bydlíte sama," nadzdvihl obočí.

„To jo, ale kluci si ke mně odložili playstation, takže moc klidu tam nemám," odpověděla.

„Tak to chápu, takže můžu dojít kolem deváté?" zeptal se.

„Dobře, v devět budu čekat v lobby hotelu," usmála se a šla pomalu do hotelu. Když cestou kontrolovala hodinky bylo půl sedmé. Na pokoji se chvíli věnovala úpravě fotek ze zápasu a roztřídila si je do složek podle každého hráče a dne, jakmile odložila techniku, tak šla na večeři, kde už byla část kluků po zápasovém protažení.

Fall for her // hokejová U20Kde žijí příběhy. Začni objevovat