i'm sorry

3.8K 110 2
                                    

„Tak hoši, máme zde ještě pár věcí, na které nás upozornila Eliška, Šalina a Kauly. Chtěli by jsme zítra ráno probrat pár věcí na který si dávat pozor," řekl kouč, když mu dívka ke konci porady podala papír s poznámkami.

„Jinak teď po večeři večerka nejpozději v jedenáct, snídaně v osm, v devět vás chci všechny zde v kongresovém centru, lehké rozbruslení v jedenáct, v půl jedné menší oběd, po třetí budete v šatně, redy na zápas, pak fyzio, večeře, spánek," shrnul zítřejší den generální manažer Fisher.

Dívka i s chlapci šla na večeři, kde se moc dlouho nezdržela. K jídlu moc chuť neměla, po tom co slyšela rozhovor Šaliny a Kaulyho si ho musela v hlavě přehrávat pořád dokola. Přemýšlela, ji tak nenávidí.

Ležela na posteli v týmové teplákovce, když někdo zaklepal. Čekala hromadu kluků, kteří budou chtít hrát hry, ale za dveřmi stál jen Kauly.

„Jen, um, chtěl jsem se omluvit za ten dnešek," řekl a celou dobu se koukal na zem.

„Kašli na to, vím, že kdyby ti Radim něco neřekl, tak tady nejsi," odpověděla a on zvedl zrak.

„To jo, teda, ne tak úplně, fakt mi došlo, že jsem to přehnal," špitl a najednou se jí koukal zpříma do očí.

„Nech to být, dobrou noc," řekla dívka a zavřela mu dveře před nosem. Potom si dala rychlou sprchu a v týmovém pyžamu si šla lehnout, ale klid dlouho nebyl, kluci už se dobývali do pokoje. Konkrétně Chýťa, Fíla Král, Galvas, Budík a Safin.

„Musíme se rozcvičit na zítra," byl argument Budíka.

„Jo, v pohodě, já to beru, jen prosím po desáté tu chci mít klid," odpověděla dívka a zachumlala se do peřin. Vedle ní si sedl Chýťa a sledoval kluky snažící se zapnout všechy věci.

„Divím se, že tu není nikdo od vedle tam nebo tam," rozmachoval rukama směrem na pokoj Nečiho se Záďou a Šaliny s Kaulym.

„Asi tu rozcvičku na zítra berou jinak," řeka dívka a do minuty tam stáli všichni jmenovaní, až na Kaulyho.

„Kde zase je?" zeptal se Safin, když zjistil, že Kauly chybí.

„Šel spát, nebylo mu dobře," reagoval Šalda a při tom koukal na dívku, jelikož mu jeho spolubydlící vše řekl.

„Hra začíná!" řekl Fíla, když se jim podařilo vše rozjet.

Fall for her // hokejová U20Kde žijí příběhy. Začni objevovat