t j u g o t r e

1.9K 62 14
                                    

Raelynn
🌹

Jag vaknade av det prasslande ljudet när jag rörde på mig bland alla lakan och kuddar. Mina öron försökte stänga ute det och jag blundade för att kunna somna om när jag plötsligt slog upp ögonen till tefat och tittade mig omkring.

Jag var inte hemma i mitt eget rum, insåg jag.

Väggarna var grå och inte den bekanta gräddvita färgen som jag var van vid. Rummet var också mycket större än mitt, nästan dubbelt så stort. Ett sätt av träningsgrejer som vikter, en bänkpress, skivstångar och en boxningssäck stod ungefär mittemot den stora sängen jag låg i, tydligen så gillade denna personen att träna. Jag satte mig rakt upp och kände hur huvudet och kroppen värkte något förfärligt så jag rynkade ögonbrynen.

"Vad hände?" stönade jag dåsigt.

Rummet snurrade en aning och jag hade svårt att koncentrera blicken någonstans men när en röst plötsligt svarade blev allting klart och fokuserad.

"Du svimmade."

Jag hoppade till och vände mig direkt åt vänster dit ljudet hade kommit ifrån och blinkade till.

Xander stod i dörröppningen och lutade sig slappt emot karmen. Han var klädd i ett annat linne än vad han hade haft på sig tidigare idag och ett par svarta shorts som räckte ända ned till knäna på honom, de visade upp hans muskulösa biceps och hans solkyssta vader.

Mmm. Jag gillade.

Jag satt sådär, i tre hela sekunder, och beundrade hans perfektion, allt från sättet hans ansikte var format till hans stora händer som slappt hängde vid hans sidor. Hans hår fångade också min uppmärksamhet, det såg lent och mjukt ut och jag fick en impuls att vilja röra det. Jag hindrade mig precis i tid och bestämmande mig för att försöka få fram någonting.

"Xander...?" var det bästa jag kunde komma på och jag la märke till att min röst knappt var en hes visning. Xander började också märka det och hans tydliga ögonbryn rynkades.

Han släppte inte heller mig en enda gång med blicken. Hans djupblå ögon vandrade från mitt förvirrade ansikte, till min kropp och ner till mina ben.

"Har du ont?" frågade han i stället, bet sig själv i underläppen och jag följde hans blick.

Min panna vecklades när jag tittade ner på mig själv och upptäckte bandaget som klädde mitt ena ben. Jag låg på en filt som han säkert hade lagt dit för att skydda sängkläderna. Det vita bandet runt min vad hade mörkrött blod på sig och jag flämtade till.

Det var därför min kropp värkte så mycket, jag hade blivit skadad. Under bandaget bultade och stack det som om tusen getingar hade stuckit mig om och om igen.

Utan att jag hade märkt det hade Xander äntrat rummet och gått fram och suttit sig på sängen. Han satt på kanten ganska långt ifrån men det kändes ändå för... intimt. Det här var första gången som jag någonsin hade varit i säng med en kille. Åh, herregud, det där lät inte bra!

Utan att fråga tog han tag i mitt andra ben och drog mig närmare för att kunna examinera det skakade. Jag andades häftigt inåt när jag gled emot honom, jag drogs mot filten och mitt huvud lämnade på stört huvudkudden.

Hans grepp om min nakna lem var fast och bestämt. Han hade knappt ägnat mig en enda tanke på vad han precis gjorde.

Hans hud mot min hud och jag storknade.

Som förut kunde jag knappt beskriva det jag kände. Det var som att bli dränkt under vattnet fast ändå stå i lågor. Jag brann men var ändå kall.

HALV ✔Där berättelser lever. Upptäck nu